مکمل تقویت قوای جنسی

آیا افراد نابینا حس شنوایی برتری دارند؟

آیا افراد نابینا حس شنوایی برتری دارند؟

نابینایی به معنای از دست دادن حس بینایی است که ممکن است به دلیل بروز برخی از تصادفات و یا بیماریها رخ دهد و یا ممکن است کودک از آغاز نابینا متولد شود ( نقص مادر زادی). به همین دلیل اینگونه افراد یکی از درگاه های مهم جذب اطلاعات از دنیای اطراف خود را از دست می دهند، اما اکنون این سوال مطرح است که آیا افراد نابینا حس شنوایی بیشتری دارند؟! در این مقاله تلاش می کنیم تا به طور کامل به این موضوع بپردازیم. در پایان این مقاله پاسخ روشنی برای این سوال خواهید داشت!

قرص تقویت چشمشما می توانید جهت خرید قرص تقویت چشم از طریق وب سایت داروخانه آنلاین اقدام نمایید.

چه عواملی سبب نابینایی جنین می شوند؟

قبل از آنکه بخواهیم به این موضوع بپردازیم که آیا حس های دیگر افراد نابینا قوی تر از افراد سالم هستند یا خیر، بهتر است به این موضوع توجه داشته باشید که کدام عوامل سبب نابینایی جنین می شوند. یکی از مواردی که اثر بسیار زیادی در از دست دادن حس بینایی جنین دارد کمبود ویتامین بی است. به همین دلیل کارشناسان بر این امر تاکید می ورزند که مصرف ویتامین ها و مواد معدنی در دوران بارداری اهمیت بسیار زیادی دارد. از عوامل دیگر از دست دادن بینایی می توان به این موارد اشاره کرد:

  • آب مروارید ( این بیماری می تواند به صورت مادر زادی در کودک وجود داشته باشد که باید سریعا تحت عمل جراحی قرار گیرد، در غیر اینصورت کودک نابینا می شود)
  • آتروفی یا ضعیف شدن عصب بینایی ( این مشکل در اثر تورمور، کم خونی، کمبود اکسیژن در بدن کودک و کوچک بودن غیر طبیعی سر نوزاد رخ دهد)
  • آب سیاه ( این بیماری می تواند به صورت مادرزادی در کودک وجود داشته باشد، که در صورت عدم رسیدگی خطر اختلال بینایی وجود دارد)
  • بیماریهای شبکیه چشم
  • کدری قرنیه ( این بیماری می تواند ارثی باشد)
  • شب کوری ( این بیماری در سالهای اول تولد رخ می دهد و معمولا به دلیل کمبود ویتامین آ در بدن کودک است)
  • آلبینیسم ( یکی از بیماریهای ژنتیکی است که اختلالی در شبکیه و عنبیه به وجود می آید)
  • ازدواج فامیلی ( خطر بروز بیماریهای ژنتیکی را افزایش می دهد، به همین دلیل کارشناسان توصیه می کنند که بهتر است قبل از اقدام به بچه دار شدن، آزمایشهای ژنتیکی صورت پذیرد)
  • وارد شدن ضربه به سر هنگام زایمان
  • ابتلا به عفونت رحمی در دوران بارداری
  • متولد زود هنگام نوزاد و نارس بودن نوزاد

رسیدگی به کودکانی که نابینایی را تجربه می کنند اهمیت بسیار زیادی دارد، زیرا در صورت عدم رسیدگی خطر ابتلا به برخی از بیماریهای روحی افزایش پیدا می کند. این افراد معمولا امنیت اجتماعی کمتری را احساس می کنند و در صورتی که جامعه و محیط این امنیت را به کودک ندهد، ممکن است کودک منزوی و افسرده شود.

آیا افراد نابینا حس شنوایی بیشتری دارند؟

آیا افراد نابینا حس شنوایی بیشتری دارند؟

در زمان نابینایی بخشی از قشر مغز دیگر اطلاعات بصری و دیداری را دریافت نمی کند. مغز یکی از شگفت آورترین اندام های بدن به شمار می رود. این ارگان قادر است در هر سنی خود را با وضعیت تطابق دهد. در افراد نا بینا قسمت بینایی مغز نیاز دارد که خود را با محیط سازگار سازد و با توجه به این موضوع که دیگر نمی تواند داده های دیداری دریافت کند، توانایی های خود را در بخش شنیداری و لامسه به کار می برد.

در نتیجه، این حرف درست است که افراد نابینا حس شنیداری قوی تری دارند. همچنین، کسانی که به اختلال نابینایی دچار هستند، حس لامسه بسیار قوی دارند. در واقع، مغز این افراد با ایجاد تعادل در بخش های دیگر به نابینایان کمک می کند تا مجهز به لوازم مورد نیاز برای زندگی بشوند.

برای تهیه بهترین محصولات و مکملهای دارویی  به سایت داروخانه آنلاین مراجعه کنید!

داروخانه آنلاین با فراهم سازی بستر امن اینترنتی این امکان را فراهم ساخته است تا تنها با یک کلیک از منزل و یا محل کار محصول مورد نظر خود را سفارش دهید و در کمترین زمان ممکن محصول را درب منزل تحویل بگیرید. مشاوره های داروخانه آنلاین در خدمت شما هستند تا اطلاعات لازم را در مورد انواع مکملها به طور رایگان در اختیار شما قرار دهند.

مجله سلامت داروخانه آنلاین مطالعه مطلب زیر را به شما پیشنهاد می دهد :

کپسول اوژن یوروویتال

کپسول مگاویژن پلاس هلث اید

کپسول ژلاتینی ویژن فول ویواتون

محصولات جنسی
سرکار خانم دکتر سارا شوهانی دانش آموخته دکترای فیزیک هسته ای و به عنوان پژوهشگر و محقق سازمان انرژی اتمی ایران در زمینه تشخیص و درمان سرطان و کاربرد پرتوها، دارای سابقه پژوهش طولانی دارویی و داروشناسی بوده و تحقیقات ایشان به صورت ملی و بین المللی به چاپ رسیده است. برای مطالعه مقالات خانم دکتر شوهانی می توانید به وبسایت مجله سلامت داروخانه آنلاین مراجعه کنید.