مکمل تقویت قوای جنسی

تاثیر مصرف گیاهان دریایی بر بدن چیست؟

temp 3

گیاهان دریایی یک اصطلاح کلی است که به تعدادی از جلبک ها و گیاهان دریایی اشاره دارد که در امتداد سواحل سنگی در سراسر جهان رشد می کنند. انواع مختلفی گیاهان دریایی از جمله قرمز، سبز، سبز آبی و قهوه ای وجود دارد.

در حالی که گیاهان دریایی در تمام مناطق مختلف جهان رشد می کنند، بیشتر در غذاهای آسیایی رایج هستند، جایی که آنها در سوشی، سالاد، سوپ و خورشت ها استفاده می شوند. در دوران ماقبل تاریخ، جلبک دریایی بخش مهمی از رژیم غذایی مردم ساحلی بود.

فواید استفاده از گیاهان دریایی

در حالی که در سایر کشورها استفاده از گیاهان دریایی به اندازه کشورهای آسیایی محبوبیت ندارد، مردم شروع به درک این موضوع کرده اند که جلبک دریایی یک مکمل مغذی در رژیم غذایی است و فواید متعددی برای سلامتی دارد.

این گیاهان حاوی ید و تیروزین هستند که از عملکرد تیروئید پشتیبانی می کنند. جلبک دریایی حاوی مواد مغذی مفیدی از جمله ید و آنتی اکسیدان ها می باشد که از سلامت قلب حمایت می کند. گیاهان دریایی منبع عالی ید هستند، یک ماده معدنی حیاتی که نقش مهمی در سلامت تیروئید دارد. بدن به خودی خود ید نمی‌سازد، بنابراین باید آن را از منابع غذایی یا مکمل‌ها دریافت کنید.

موثر بر عملکرد غده تیروئید

غده تیروئید شما هورمون هایی را برای کمک به کنترل رشد، تولید انرژی، تولید مثل و ترمیم سلول های آسیب دیده در بدن شما ترشح می کند. تیروئید شما برای تولید هورمون ها به ید متکی است. بدون ید کافی، ممکن است با گذشت زمان علائمی مانند تغییرات وزن، خستگی یا تورم گردن را تجربه کنید.

مصرف روزانه ید در بزرگسالان 140 میکرو گرم در روز است. گیاهان دریایی توانایی منحصر به فردی برای جذب مقادیر زیادی ید از اقیانوس دارند و محتوای ید آن ها بسته به نوع، محل رشد و نحوه پردازش آن ها بسیار متفاوت است. جلبک دریایی همچنین حاوی اسید آمینه ای به نام تیروزین است که در کنار ید برای ساخت دو هورمون کلیدی استفاده می شود که به غده تیروئید کمک می کند کار خود را به درستی انجام دهد.

تیروئید شما نقش مهمی در سلامت کلی شما ایفا می کند و ید نقشی حیاتی در توانایی آن برای عملکرد صحیح دارد. ید ناکافی به این معنی است که تیروئید شما نمی تواند هورمون تیروئید کافی بسازد (شرایطی که به عنوان کم کاری تیروئید شناخته می شود) که بسیاری از عملکردهای بدن از جمله متابولیسم را تنظیم می کند. اگر ید کافی دریافت نکنید، ممکن است به گواتر(بزرگ شدن قابل مشاهده تیروئید) مبتلا شوید. کمبود ید همچنین می تواند بر کودکان در دوران رشد، چه در رحم و چه در دوران اولیه کودکی تأثیر بگذارد.

گیاهان دریایی

منبع خوبی از ویتامین ها و مواد معدنی

هر نوع از گیاهان دریایی دارای مجموعه ای منحصر به فرد از مواد مغذی هستند. پاشیدن مقداری جلبک دریایی خشک روی غذا نه تنها طعم، بافت غذا را لذیذ می کند، بلکه راهی آسان برای افزایش مصرف ویتامین‌ها و مواد معدنی ارگانیک می باشد همچنین شما می توانید قرص های جلبک دریایی را مانند آلگومد یا اسپیرولینا را از داروخانه آنلاین برای استفاده راحت تر تهیه نمائید.

جلبک دریایی همچنین حاوی ویتامین A، C، E و K به همراه فولات، روی، سدیم، کلسیم و منیزیم است. پروتئین های موجود در برخی از جلبک های دریایی، مانند اسپیرولینا و کلرلا، حاوی تمام اسیدهای آمینه ضروری هستند. این بدان معنی است که جلبک دریایی می تواند به شما کمک کند تا طیف کاملی از اسیدهای آمینه را دریافت کنید. جلبک دریایی همچنین می تواند منبع خوبی از چربی های امگا 3 و ویتامین B12 باشد.

بهبود گوارش

گیاهان دریایی دارای کاراگینان، آگار و فوکوئیدان هستند که به عنوان پری بیوتیک عمل می کنند، فیبرهای غیرقابل هضم که باکتری های سالم در دستگاه گوارش شما را تغذیه می کنند. پلی ساکاریدهای سولفاته (قندهای موجود در جلبک دریایی) به افزایش رشد باکتری های خوب و افزایش اسیدهای چرب کوتاه مدت کمک می کنند که پوشش روده شما را سالم نگه می دارد.

گیاهان دریایی فیبر و پلی ساکاریدهایی را فراهم می کند که می توانند از سلامت روده شما حمایت کنند. باکتری های روده نقش بسیار زیادی در سلامتی شما دارند. تخمین زده می شود که تعداد سلول های باکتری در بدن شما بیشتر از سلول های انسانی است. عدم تعادل در این باکتری های خوب و بد روده می تواند منجر به بیماری گردد.

جلبک دریایی یک منبع عالی از فیبر است که برای ارتقای سلامت روده و همچنین کاهش اشتها بسیار مفید است. علاوه بر این، قندهای خاصی که در جلبک های دریایی به نام پلی ساکاریدهای سولفاته یافت می شوند، رشد باکتری های خوب روده را افزایش می دهند. این پلی ساکاریدها همچنین می توانند تولید اسیدهای چرب با زنجیره کوتاه را افزایش دهند، که از سلول های پوشش روده شما حمایت و تغذیه می کند.

جلبک دریایی حاوی فیبر و قند است که هر دو می توانند به عنوان منابع غذایی برای باکتری های روده شما استفاده شوند. این فیبر همچنین می تواند رشد باکتری های خوب را افزایش دهد و روده شما را تغذیه کند.

حاوی انواع آنتی اکسیدان های محافظ

آنتی اکسیدان های موجود در گیاهان دریایی می توانند موادی که باعث تخریب سلول های بدن شما شوند را کنترل یا از بین ببرند. این باعث می شود آنها کمتر به سلول های شما آسیب بزنند. علاوه بر این، به وجود آمدن بیش از حد رادیکال های آزاد به عنوان یک علت زمینه ای برای چندین بیماری، مانند بیماری قلبی و دیابت در نظر گرفته می شود.

جلبک دریایی علاوه بر اینکه حاوی ویتامین های آنتی اکسیدانی A، C و E است، دارای طیف گسترده ای از ترکیبات گیاهی مفید از جمله فلاونوئیدها و کاروتنوئیدها است. نشان داده شده است که اینها از سلول های بدن شما در برابر آسیب رادیکال های آزاد محافظت می کنند.

کاهش خطر بیماری قلبی

بیماری قلبی علت اصلی مرگ و میر در سراسر جهان است. عواملی که خطر این بیماری را افزایش می دهند عبارتند از کلسترول بالا، فشار خون بالا، سیگار کشیدن و عدم تحرک فیزیکی یا اضافه وزن. بیماری قلبی همچنین می تواند به دلیل لخته شدن بیش از حد خون ایجاد شود. جلبک دریایی حاوی کربوهیدرات هایی به نام فوکان است که به جلوگیری از لخته شدن خون کمک می کند.

در واقع، یک مطالعه حیوانی نشان داد که فوکان استخراج شده از جلبک دریایی به اندازه یک داروی ضد انعقاد از لخته شدن خون جلوگیری می کند.

کاهش سطح کلسترول خون

طی یک تحقیق 8 هفته ای به موش ها با کلسترول بالا با رژیم غذایی پرچرب همراه با 10 درصد جلبک دریایی خشک شده خورانده شد. نشان داد که موش‌ها 40 درصد کلسترول تام کمتر، 36 درصد کلسترول LDL و 31 درصد سطوح تری گلیسیرید پایین ‌تری داشتند.

محققان همچنین شروع به بررسی پپتیدهای موجود در جلبک دریایی کرده‌اند. مطالعات اولیه بر روی حیوانات نشان می دهد که این ساختارهای پروتئین مانند بخشی از مسیری که فشار خون را در بدن شما افزایش می دهد مسدود کند.

پس گیاهان دریایی به کاهش کلسترول، فشار خون و خطر لخته شدن خون کمک می کنند. همچنین می توانند به بهبود مدیریت قند خون و کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 کمک کنند.

کنترل قند خون

دیابت زمانی رخ می دهد که بدن شما نتواند در طول زمان سطح قند خون خود را متعادل کند. یک مطالعه 8 هفته ای روی 60 ژاپنی نشان داد که فوکوگزانتین، ماده ای در جلبک دریایی قهوه ای، توانسته به بهبود کنترل قند خون کمک کند.

ماده دیگری در جلبک دریایی به نام آلژینات از افزایش قند خون حیوانات پس از تغذیه با یک وعده غذایی با قند بالا جلوگیری کرد. تصور می‌شود که آلژینات بتواند جذب قند را در جریان خون کاهش دهد.

دیگر مزایای مصرف گیاهان دریایی

تحقیقات نشان داده است که مصرف جلبک دریایی به کاهش فشار خون کمک می کند. همچنین به کاهش کلسترول LDL و سطح کلسترول تام کمک می کند.

گیاهان دریایی با به تاخیر انداختن گرسنگی به کاهش وزن شما کمک می کنند.

جلبک دریایی حاوی مقدار زیادی فیبر است که هیچ کالری ندارد، همچنین دارای اثرات ضد چاقی است. به طور خاص، چندین مطالعه حیوانی نشان می دهد که ماده ای در جلبک دریایی به نام فوکوگزانتین به کاهش چربی بدن کمک می کند.

گیاهان دریایی قهوه ای حاوی فوکوگزانتین، آنتی اکسیدانی هستند که به سبزی هم رنگ می دهد. آنتی اکسیدانی که در کمک به بهبود کنترل قند خون و کاهش خطر ابتلا به دیابت نوع 2 نقش دارد.

جلبک دریایی به کاهش وزن کمک می کند زیرا حاوی کالری کم، فیبر پرکننده و فوکوگزانتین است که به افزایش متابولیسم کمک می کند.

نکته پایانی

فوکوگزانتین، آلژینات و سایر ترکیبات موجود در جلبک دریایی می تواند به کاهش سطح قند خون شما کمک کند و خطر ابتلا به دیابت را کاهش دهد. با این وجود، گیاهان دریایی حاوی طیف گسترده ای از ترکیبات گیاهی هستند که در کنارهم اثرات آنتی اکسیدانی قویتری ارائه می دهند.

محصولات جنسی
آقای سید علی عباسیان کارشناس حرفه ای ورزشی و تغذیه، مشاوری مجرب و با سابقه ای طولانی در زمینه استفاده صحیح از مکمل های ورزشی و مکمل های غذایی بوده و برنامه های ورزشی و تغذیه ای ایشان به صورت تخصصی برای ورزشکاران حرفه ای و آماتور نتیجه بخش بوده است. آقای عباسیان مفتخر به اخذ گواهینامه های مربیگری و کار با دستگاه های ورزشی، تغذیه و مکمل های ورزشی هستند و شما میتوانید برای دریافت مشاوره تخصصی به وبسایت داروخانه آنلاین مراجعه کرده و یا با شماره 72023-021 تماس حاصل نمایید.