مکمل تقویت قوای جنسی

راهکارهای سازمان بهداشت جهانی برای داشتن پیری سالم!

راهکارهای سازمان بهداشت جهانی برای داشتن پیری سالم!

سلامتی و داشتن پیری سالم حق طبیعی هر انسانی است. محیط نقش مهمی را در سلامتی بازی می کند و بر زندگی افراد تاثیر می گذارد.  به طور مثال آلودگی و یا خشونتهایی که در سطح جامعه رخ می دهند بر سلامتی جسمی و اجتماعی افراد تاثیر می گذارند و باعث پیری زودرس و بروز افسردگی می شوند. آلودگی مسئله بسیار مهمی در این زمینه است. در مقاله ای به وجود سرب در هوا و اثرات آن بر سلامتی پرداختیم. همانطور که در آن مقاله بدان پرداختیم سرب بر کودکان و کهنسالان بیشتر از افراد دیگر تاثیر می گذارد و در اثر آلودگی هوا کهنسالان دیگر پیری سالم را تجربه نمی کنند.

افسردگی مسئله مهم بعدی است. اغلب افراد کهنسال از جامعه و محیطی که زندگی می کنند طرد می شوند و همین امر سبب می شود این افراد احساس تنهایی داشته باشند. تنهایی عامل خوبی برای ابتلا به بیماری افسردگی است! اما بهتر است بدانید داشتن پیری سالم یعنی ایجاد محیط و فرصتهایی که به کهنسالان اجازه میدهد هر آنچه را که برایشان ارزشمند است داشته باشند و انجام دهند. این حق هر فردی است که پیری سالم را تجربه کند.

راهکارهای سازمان بهداشت جهانی برای داشتن پیری سالم 

سازمان بهداشت جهانی پیری سالم را روند رشد و حفظ تواناییهای کاربردی سالمندان می داند که سبب می شود در پیری حال بهتری داشته باشند. توانایی کاربردی یعنی داشتن قابلیتهایی که افراد را قادر می سازد کاری را که برایشان ارزشمند است انجام دهند. این کارها می توانند:

  • دسترسی به نیازهای اساسی
  • یادگیری، رشد و تصمیم گیری
  • ایجاد روابط جدید
  • کمک به جامعه

باشند. ظرفیت درونی فرد، ویژگی های محیطی و تعاملی توانایی کاربردی انسانها را شکل می دهند. ظرفیت درونی شامل قابلیتهای فیزیکی و ذهنی مانند راه رفتن، فکر کردن، دیدن، شنیدن و به یاد آوردن است. البته این قابلیتها در گذر زمان ممکن است تحت تاثیر بیماری و آسیبهایی قرار گیرند.

بنابراین برای اینکه افراد پیری سالم را تجربه کنند باید به آنها کمک شود تا جایی که می توانند فعالیت های روزمره خود را انجام دهند و یا در این فعالیتها شرکت داشته باشند. حضور کهنسالان در اینگونه فعالیتها ( حتی اگر ظرف شستن ساده باشد) به آنها حس ارزشمندی می دهد و از بروز بسیاری از بیماری ها کهنسالی جلوگیری به عمل می آورد.

محیط چه اثری بر پیری سالم دارد؟

محیط چه اثری بر پیری سالم دارد؟

منظور از محیط خانه ، جامعه و تمامی عوامل درون آنها مانند مردم، روابط، رویکردها، ارزشها، سلامت، خط مشی های سیاسی و نظام هایی است که از آنها حمایت می کنند و خدماتی که آنها را تکمیل می کنند. حضور در محیطی که از قابلیتهای درونی و توانایی ها افراد در کهنسالی حمایت کند کلید داشتن پیری سالم است. زیرا نیروی محرکی برای جنبش آنهاست.

همچنین حضور در چنین محیط هایی به این افراد کمک می کند دیگر احساس تنهایی نداشته باشند. همین امر از بروز بیماری های روانی از جمله افسردگی جلوگیری به عمل می آورد. حضور فعال کهنسالان در محیط های اجتماعی سبب می شود ارتباط آنها با جامعه قطع نشود و همین امر سبب می شود دارای حس رضایتی از زندگی خود باشند.

بسیاری از متخصصان این حوزه توصیه می کنند برای داشتن پیری سالم بهتر است کهنسالان در خانه خود نگهداری شوند. جداسازی آنها از خانه و انتقال آنها به خانه سالمندان اغلب ضربات روحی سنگینی را به آنها وارد می کند.

چه عواملی بر پیری اثر می گذارند؟

افراد پیر و کهنسال را نمی توان دسته بندی کرد. گاهی اوقات یک بانو هشتاد ساله از نظر قابلیتهای فیزیکی و ذهنی مانند یک جوان بیست ساله عمل می کنند. ممکن است برخی افراد در پیری به توجه و حمایت بیشتری مانند لباس پوشیدن و غذا خوردن نیاز داشته باشند. خط مشی های سلامتی باید به گونه ای باشد که تمامی این افراد را تحت پوشش قرار دهد.

افراد پیر و کهنسال به دسته های متنوعی تقسیم می شوند. عواملی مانند خانواده ای که در آن متولد شده ایم، جنسیت، قومیت، سطح تحصیلات منابع مالی و روابط همگی بر پیری اثر می گذارند. برای داشتن پیری سالم باید چهارچوبی برای تمامی کشورها در نظر گرفته شود. سازمان بهداشت جهانی برنامه ای برای سال 2015-2030 در نظر گرفته است. این چهار چوب بر نیاز به جنبش در بخشهای مختلف و قادر سازی افراد برای دسترسی به امکانات مختلف را یادآوری می کند.

لزوم آموزش در رابطه با پیری سالم!

سازمان بهداشت جهانی بر این موضوع تاکید می ورزد که دولت باید با اجرای برنامه های حمایتی از کهنسالان پیری سالم را برای آنها به ارمغان آورد. با توجه به اینکه اغلب کهنسالان به دلیل ضعف سیستم ایمنی بدن دچار بیماری های مختلفی می شوند برنامه های حمایتی و پوشش بیمه این افراد سبب می شود دیگر ناراحتی و دغدغه ای برای تامین نیازهای مالی مربوط به بیماری های خود نداشته باشند.

همچنین این افراد اغلب از لحاظ بدنی ضعیف هستند و برای حضور در اجتماع نیاز به محیط هایی دارند که بر طبق نیازهای آنها طراحی شده باشند. فراهم سازی امکانات برای کهن سالان سبب می شود پیری سالم را تجربه کنند. حضور آنها در جامعه و شرکت در فعالیتهای اجتماعی حس خوبی را در این افراد به وجود می آورد و سبب می شود احساس کنند که هنوز رزشمند هستند و از کار نیافتاده اند. این برنامه ها باید از طرف دولتها اجرا شود تا حس امنیت و اطمینان را در کهنسالان ایجاد کند و آنها بتوانند از پیری سالم لذت ببرند.

سخن پایانی!

در کنار برنامه های حمایتی دولت، خانواده های کهنسالان نیز وظایف زیادی دارند و می توانند به این افراد کمک کنند تا پیری سالم را تجربه کنند. ملاقات کهنسالان و احترام به آنها سبب می شود این افراد هرگز احساس پوچی نداشته باشند و بدانند که برای خانواده هایشان مهم هستند.

بنابراین با تغییر رویکردها و آموزشهای درست در زمینه پیری سالم می تواند از بروز بسیاری از مشکلات و اختلالات جلوگیری به عمل آورد و جامعه را به سمت جامعه ای سالم و با فرهنگ سوق داد

برای تهیه مکمل های دارویی به کجا مراجعه کنیم؟

برای تهیه بهترین مکمل های دارویی و قرص تقویت سیستم ایمنی بدن به سایت داروخانه آنلاین مراجعه کنید.

 

محصولات جنسی
سرکار خانم دکتر سارا شوهانی دانش آموخته دکترای فیزیک هسته ای و به عنوان پژوهشگر و محقق سازمان انرژی اتمی ایران در زمینه تشخیص و درمان سرطان و کاربرد پرتوها، دارای سابقه پژوهش طولانی دارویی و داروشناسی بوده و تحقیقات ایشان به صورت ملی و بین المللی به چاپ رسیده است. برای مطالعه مقالات خانم دکتر شوهانی می توانید به وبسایت مجله سلامت داروخانه آنلاین مراجعه کنید.