مکمل تقویت قوای جنسی

سندرم متابولیک چه بلایی سرمان می آورد؟

سندرم متابولیک چه بلایی سرمان می آورد؟

سندرم متابولیک مجموعه ای از شرایط است که با هم اتفاق می افتند و خطر ابتلا به بیماری های قلبی ، سکته مغزی و دیابت نوع 2 را افزایش می دهند. این شرایط شامل فشار خون بالا، قند خون بالا، چربی اضافی بدن در ناحیه کمر و سطح غیر طبیعی کلسترول یا تری گلیسیرید است.

در منابع خارجی آمده است که داشتن تنها یکی از این شرایط به این معنا نیست که فرد سندرم متابولیک دارد. اما این بدان معناست که فرد بیشتر در معرض بیماری های جدی هست . و در صورت بروز بیشتر این شرایط، خطرعوارض مانند دیابت نوع 2 و بیماری های قلبی حتی بیشتر می شود.

کاهش وزنشما می توانید جهت خرید مکمل لاغری و کاهش وزن از طریق وب سایت داروخانه اقدام نمایید .

علائم سندرم متابولیک

اکثر اختلالات مرتبط با سندرم متابولیک علائم یا نشانه های واضحی ندارند. دور کمر بزرگ یکی از علائم قابل مشاهده است و اگر قند خون فرد بالا باشد، ممکن است علائم و نشانه های دیابت مانند افزایش تشنگی و ادرار ، خستگی و تاری دید مشاهده شود.

علل

سندرم متابولیک با اضافه وزن یا چاقی و بی تحرکی ارتباط تنگاتنگی دارد. همچنین با وضعیتی به نام مقاومت به انسولین مرتبط است. به طور معمول ، دستگاه گوارش فرد مواد غذایی را که می خورد به قند تجزیه می کند. انسولین هورمونی است که توسط لوزالمعده ساخته می شود و به صورت قند وارد سلول های فرد می شود تا به عنوان سوخت مورد استفاده قرار گیرد.

در افرادی که مقاومت به انسولین دارند، سلول ها به طور معمول به انسولین پاسخ نمی دهند و گلوکز نمی تواند به راحتی وارد سلول ها شود. در نتیجه ، سطح قند خون فرد افزایش می یابد حتی در حالی که بدن فرد انسولین بیشتری ترشح می کند و سعی می کند قند خون فرد را کاهش دهد.

چه عواملی خطر ابتلا به بیماری سندرم متابولیک را افزایش می دهند؟

عوامل زیر خطر ابتلا به این بیماری را افزایش می دهد:

  • سن: خطر ابتلا به سندرم متابولیک با افزایش سن افزایش می یابد.
  • وزن : چاقی بیش از حد، به ویژه در شکم، خطر ابتلا به سندرم متابولیک را افزایش می دهد.
  • دیابت: در صورت ابتلا به دیابت در دوران بارداری (دیابت حاملگی) یا در صورت داشتن سابقه خانوادگی دیابت نوع 2 ، احتمال ابتلا به این بیماری بیشتر است.
  • بیماریهای دیگر: اگر تا به حال بیماری کبد چرب غیر الکلی، سندرم تخمدان پلی کیستیک یا آپنه خواب داشته اید، امکان ابتلا به این بیماری در فرد مبتلا افزایش می یابد .

سندرم متابولیک می تواند خطر ابتلا به بیماری های زیر را افزایش دهد:

  • دیابت نوع 2: اگر برای کنترل وزن اضافی، فرد شیوه زندگی را تغییر ندهد، ممکن است مقاومت به انسولین ایجاد شود که می تواند باعث افزایش سطح قند خون فرد شود. در نهایت، مقاومت به انسولین می تواند منجر به دیابت نوع 2 شود.
  • بیماری قلبی و عروقی: کلسترول بالا و فشار خون بالا می تواند در تجمع پلاک ها در عروق فرد نقش داشته باشد. این پلاک ها می توانند عروق فرد را تنگ و سفت کنند که می تواند منجر به حمله قلبی یا سکته مغزی شود.

جلوگیری از ابتلا به سندرم متابولیک

جلوگیری از ابتلا به سندرم متابولیک

عادت به شیوه زندگی سالم باعث می شود از ابتلا به سندرم متابولیک جلوگیری شود . این سبک زندگی سالم شامل موارد زیر است:

  • فرد باید در بیشتر روزها حداقل 30 دقیقه فعالیت بدنی داشته باشد .
  • خوردن مقدار زیادی سبزیجات ، میوه ها ، پروتئین بدون چربی و غلات کامل
  • محدود کردن چربی اشباع و نمک در رژیم غذایی
  • حفظ وزن سالم
  • سیگار نکشیدن
  • تشخیص به موقع

درمان سندرم متابولیک

در صورت تشخیص این بیماری، ایجاد تغییر در شیوه زندگی سالم می تواند از مشکلات جدی سلامتی مانند حمله قلبی یا سکته جلوگیری کند یا به تاخیر بیاندازد. یک سبک زندگی سالم شامل موارد زیر است:

  • فعالیت بدنی منظم: متخصصان بهداشت توصیه می کنند روزانه حداقل 30 دقیقه فرد ورزش کند ، مانند پیاده روی سریع. فرد باید به دنبال راه هایی برای افزایش فعالیت باشد ، به طور مثال ؛ راه رفتن به جای رانندگی و استفاده از پله به جای آسانسور کند .
  • کاهش وزن: از دست دادن 7 درصد از وزن بدن می تواند مقاومت به انسولین و فشار خون و خطر ابتلا به دیابت را کاهش دهد. در حقیقت ، هر مقدار کاهش وزن مفید است. و این که فرد وزن خود را حفظ کند خیلی مهم است. اگر فرد با کاهش وزن و جلوگیری از آن مشکل دارد ، با پزشک در مورد گزینه های کمک کننده مانند داروها یا جراحی کاهش وزن صحبت کند.
  • رژیم غذایی سالم: برنامه های تغذیه سالم، مانند رژیم های غذایی برای جلوگیری از فشار خون بالا مفید هستند. برنامه های غذایی سالم به این موضوع اشاره می کنند که نوشیدنی های شیرین، الکل، نمک، شکر و چربی، به ویژه چربی اشباع و چربی ترانس باید محدود شود.
  • ترک سیگار: ترک سیگار تا حد زیادی سلامت کلی فرد را بهبود می بخشد.
  • کاهش یا مدیریت استرس: فعالیت بدنی، مدیتیشن، یوگا و سایر برنامه ها می توانند به فرد در کنترل استرس و بهبود سلامت عاطفی و جسمی کمک کنند.

لاغری

سوالات پرتکرار

در این قسمت تلاش می کنیم تا به سوالات پرتکرار پاسخ دهیم.

چه شرایطی باعث ایجاد سندرم متابولیک برای فرد می شود؟

سندرم متابولیک با اضافه وزن یا چاقی و بی تحرکی ارتباط تنگاتنگی دارد.

چگونه می توان خطر سایر بیماری های ناشی از سندرم متابولیک را کاهش داد؟

 ایجاد تغییر در شیوه زندگی سالم می تواند از مشکلات جدی سلامتی مانند حمله قلبی یا سکته جلوگیری کند یا به تاخیر بیاندازد.

[aparat id=’zTlQ1′]

آیا کاهش وزن به وضعیت فرد کمک می کند؟

بله! این افراد باید روزانه حداقل 30 دقیقه فرد ورزش کنند.

مجله سلامت داروخانه آنلاین محصولات زیر را به شما پیشنهاد می دهد :

انواع قرص لاغری و کاهش وزن به شرح زیرند:

مجله سلامت داروخانه آنلاین مطالعه مطالب زیر را به شما پیشنهاد می دهد :

نویسنده و گردآورنده: پرستو رجبی 

 

محصولات جنسی
سرکار خانم دکتر سارا شوهانی دانش آموخته دکترای فیزیک هسته ای و به عنوان پژوهشگر و محقق سازمان انرژی اتمی ایران در زمینه تشخیص و درمان سرطان و کاربرد پرتوها، دارای سابقه پژوهش طولانی دارویی و داروشناسی بوده و تحقیقات ایشان به صورت ملی و بین المللی به چاپ رسیده است. برای مطالعه مقالات خانم دکتر شوهانی می توانید به وبسایت مجله سلامت داروخانه آنلاین مراجعه کنید.