مکمل تقویت قوای جنسی

شکستگی لگن چه مشکلاتی را برای فرد به وجود می‌آورد؟

شکستگی لگن چه مشکلاتی را برای فرد به وجود می‌آورد؟

شکستگی استخوان در هر قسمت از بدن می‌تواند بسیار دردناک باشد و درد بسیار زیادی را بر بیمار متحمل کند. به ویژه اگر شگستگی در لگن رخ دهد، با توجه به اینکه لگن بخش مهمی از بدن انسان است، مشکلات زیادی را برای افراد به وجود می‌آورد.

در این مقاله قصد داریم به طور کامل به موضوع شکستگی لگن بپردازیم. در پایان این مقاله دید کاملی به این مشکل خواهید داشت و در صورت بروز شکستگی بهتر می‌توانید این مشکل را مدیریت کنید.

قرص مفاصل و استخوان

شما می توانید جهت خرید مکمل مفاصل و استخوان از طریق وب سایت داروخانه آنلاین اقدام نمایید.

شکستگی لگن چیست؟

شکستگی لگن اصطلاحی کلی برای پوشش شکستگی استخوان در ناحیه لگن انسان است. لگن انسان از بخشهای متفاوتی تشکیل شده است و این شکستگی در هر قسمت از آن از جمله حلقه لگن، استخوان استابولوم و یا استخوان اطراف مفصل ران می‌تواند رخ دهد.

عواملی نظیر تصادف، سقوط از ارتفاع و حوادث حین کار و یا ورزش می‌توانند باعث بروز این شکستگی بشوند. اگر فرد به بیماری پوکی استخوان دچار باشد، این شکستگی با یک ضربه کوچک نیز رخ می‌دهد. مطالعات نشان داده‌اند که بروز این مشکل در سنین بالا می‌توان منجر به مرگ بیمار شود.

علایم شکستگی لگن

این مشکل معمولا با علائم زیر خود را نشان می‌دهد:

  • درد و التهاب در اطراف کشاله ران، کمر و لگن
  • کبودی و تورم در این ناحیه
  • احساس گزگز شدن در قسمت بالای ران و ناحیه تناسلی
  • درد در هنگام ادرار و یا مدفوع
  • بروز کبودی در ناحیه لگن
  • خونریزی واژینال در بانوان و کبودی بیضه در مردان

شکستگی لگن چگونه تشخیص داده می‌شود؟

فردی که مشکوک به شکستگی لگن است فورا به بیمارستان انتقال داده می‌شود و کارهای زیر برای تشخیص بیماری صورت می‌گیرد:

  • تصویربرداری
  • سی تی اسکن
  • ام آر ای
  • سونوگرافی
  • اسکن استخوان

مشکلاتی که در اثر شکستگی لگن رخ می‌دهند، کدامند؟

یکی از مشکلاتی که در اثر شکستگی لگن رخ می‌دهد زخم بستر است. زیرا بیمار باید در حالت درازکش و کاملا بیحرکت باشد. همین امر سبب می‌شود که این زخم به وجود بیاید.

از مشکلات دیگر این بیماری می‌توان به عفونت ادرار اشاره کرد. با توجه به این موضوع که فرد برای جلوگیری از ادرار آب کمتری می‌نوشد، در نتیجه احتمال بروز عفونت ادراری بالا می‌رود.

همچنین، این بیماران معمولا در حالت دراز کش هستند. در نتیجه نمی‌توانند نفس عمیق بکشند و ممکن است به مشکلات ریوی نیز دچار شوند.

دیابت بهبود شکستگی لگن را به تعویق می‌اندازد!

دیابت بهبود شکستگی لگن را به تعویق می‌اندازد!

دیابت یا مرگ خاموش بیماری خطرناکی است که مشکلات زیادی را برای افراد مبتلا به وجود می‌آورد. افرادی که به دیابت مبتلا هستند، اگر دچار شکستگی لگن بشوند، معمولا استخوان آنها دیرتر جوش می‌خورد. به همین دلیل تلاش در کنترل شدید این بیماری در این دوران اهمیت بسیار زیادی دارد و به بهبود بیمار کمک می‌کند.

شکستگی لگن در سالمندان

با توجه به این موضوع که سالمندان اغلب به بیماریهای زمینه‌ای دچار هستند و بدن ضعیف‌تری دارند، شکستگی لگن مشکلات زیادی را برای آنها به وجود می‌آورد. ضعف عضلات یکی از مشکلاتی است که در اثر این بیماری برای آنها رخ می‌دهد و ممکن است قدرت راه رفتن را برای همیشه از آنها بگیرد.

استخوانهای آنها اغلب ضعیف است و به سختی جوش می‌خورد و در صورت ابتلا به بیماری پوکی استخوان امکان گذاشتن پیچ و پلاک برای آنها وجود ندارد و همین امر مشکلات این بیماری را دوچندان می‌کند.

درمان شکستگی لگن

درمان این مشکل به شدت شکستگی بستگی دارد. به طور کلی کنترل خونریزی در ناحیه شکسته شده اهمیت زیادی دارد، در غیر اینصورت مشکلات فراوانی برای بیمار به وجود می‌آید. همچنین پزشک ارتوپد شکستگی را بررسی می‌کند و روشهای متعددی مانند جا انداختن و یا قرار دادن قطعات شکسته در کنار یکدیگر را انجام می‌دهد. سپس بیمار باید دوره درمان را طی کند. فیزوتراپی بعد از بهبود یافتن بیمار اهمیت بسیار زیادی دارد.

درمانهای کششی برای بهبود شکستگی لگن انجام ندهید!

مقاله ای که در 10 سپتامبر 2019 به چاپ رسید نشان می دهد که درمانهایِ فیزیکیِ و خانگی سبب بهبود بیمارانی که لگن آنها شکسته است نمی شود.

دکتر ماگازینر در دانشگاه ماریلند بالتیمور و همکارانش به مقایسه تاثیر درمان فیزیکی تمرینهای آیروبیک و کششی همراه با گروه کنترلی که تنها تحریک عصب د ریافت می کردند و حرکتهای محدودی انجام می دادند در  120 فرد مسن ( به طور متوسط 80 سال) پرداختند تا راه رفتن آنها بعد از شکستگی این ناحیه را بسنجند. بیماران به طور تصادفی از سه مرکز درمانی انتخاب شدند.

محققان بدین نتیجه رسیدند که 22 نفر از 96 نفر و 18 نفر از 101 گروه کنترل توانستند دوباره حرکت کنند. تنها 16.2 درصد از افرادی که این درمان های فیزیکی را دریافت می کردند بهبود یافته بودند.

در میان افراد مسنی که از این شکستگی رنج می بردند، درمان فیزیکی و خانگی طراحی شده بود تا مقاومت آنها را بهبود ببخشد اما نتایج حاکی از آن بودند که بهبود چشمگیری در بین شرکت کنندگان وجود نداشت.

نکات پایانی

شکستگی استخوان لگن بسیار دردناک و مشکل‌ساز است، به ویژه برای سالمندان و افراد مبتلا به پوکی استخوان. علائم شامل درد، تورم، کبودی و مشکلات ادراری است. تشخیص از طریق تصویربرداری و ام‌آر‌آی انجام می‌شود. عوارض ممکن است شامل زخم بستر، عفونت ادراری و مشکلات ریوی باشد و دیابت می‌تواند بهبود را به تأخیر اندازد. درمان به شدت شکستگی بستگی دارد و شامل کنترل خونریزی، جا انداختن استخوان‌ها و فیزیوتراپی است. تحقیقات نشان می‌دهد درمان‌های فیزیکی خانگی برای سالمندان مؤثر نیستند. برای اطلاعات بیشتر و خرید مکمل‌های مفاصل و استخوان، به وب‌سایت مجله سلامت داروخانه آنلاین مراجعه کنید.

محصولات جنسی
سرکار خانم دکتر سارا شوهانی دانش آموخته دکترای فیزیک هسته ای و به عنوان پژوهشگر و محقق سازمان انرژی اتمی ایران در زمینه تشخیص و درمان سرطان و کاربرد پرتوها، دارای سابقه پژوهش طولانی دارویی و داروشناسی بوده و تحقیقات ایشان به صورت ملی و بین المللی به چاپ رسیده است. برای مطالعه مقالات خانم دکتر شوهانی می توانید به وبسایت مجله سلامت داروخانه آنلاین مراجعه کنید.