مکمل تقویت قوای جنسی

سندروم ملکه زنبور عسل، چهره ای بی رحمانه از دنیای مدرن امروزی!

سندروم ملکه زنبور عسل، چهره ای بی رحمانه از دنیای مدرن امروزی!

سندروم ملکه زنبور عسل پدیده جدیدی نیست، اما به نظر می رسد هنوز در محیط کار اثر دارد. این سندروم به عنوان موقعیتی تعریف می شود که زنان با رده بالا در مناصب قدرتی با زنان زیر دست خود رفتار بدتری را دارند و همین امر سبب می شود انتقاد بیشتری را نسبت به همتایان مرد خود دریافت کنند. مطالعات زیادی بر روی این سندروم صورت گرفته است. مقاله ای که در ژورنال وال استریت به چاپ رسیده است نشان می دهد:« زنانی که در محیط های مرد سالارانه به موفقیت رسیده اند، در برخی مواقع با حضور زنان دیگر مخالفت می کنند، محققان استدلال کرده اند دلیل این امر فرهنگ مرد سالارانه است که سبب شده است زنان اندکی به موفقیت برسند و زنان تلاش می کنند تا در حفظ اقتدار خود وسواس نشان دهند!».

تجربه زنان مختلف از سندروم ملکه زنبور عسل

زنان در رده های مختلف کاری تجارب متنوعی را در مورد این سندروم دارند و داستان های خود را نقل می کنند. در ادامه تلاش می کنیم بخشی از تجربه های آنها را با شما به اشتراک بگذاریم.

تجربه لورن

لورن در اولین کار خود با زنی مسن همکار بود که هرگز او را برای موفقیت هایش تشویق نمی کرد. لورن این تجربه را اینگونه توصیف می کند:« من جز افرادی هستم که همیشه تلاش می کنم نیمه پر لیوان را ببینم، اما دیدن اینکه شخصی به من بی اعتنایی می کند و موفقیت های من را زیر پا می گذارد واقعا برایم تکان دهنده بود! همین موضوع باعث شد تا بیشتر کار کنم تا ثابت کنم من زن موفقی هستم و این واقعیتی بود که وجود داشت.». حدود یک دهه بعد لورن مدیر شد و توانست مسئولیت تیمی از متخصصان فروش زن و مرد را بر عهده بگیرد. او تلاش کرد تا رفتاری را که با او شده است ( و تجربه ای که از سندروم ملکه زنبور عسل بدست آورده است) دیگر تکرار نکند و برای زنان جوان زیر دست خود یک مربی باشد نه یک مانع!

تجربه سوزان

سوزان کار خود را حدود بیست سال پیش آغاز کرد و سپس توانست به سمت مدیریت شرکت برسد. وقتی او کار خود را آغاز کرد، فضایی خصمانه در محیط کار حاکم بود و مدیران زن رفتار بسیار ناخوشایندی با وی داشتند. سوزان می گوید:«از آنجا که در اوایل دوران کاری من با من بد رفتاری زیادی شد و زنان بالا دست رفتاری غیر منصفانه با من داشتند، امروز تلاش می کنم تا با زنان زیر دست خود این گونه رفتار نکنم!».

البته او بر این عقیده است که امروزه شرایط تغییر زیادی کرده است و دیگر شاهد سندروم ملکه زنبور عسل نیستیم، زیرا زنان توانسته اند وارد محیط های مرد سالارانه شوند. او در بیان تجربه خود از این سندروم می گوید وقتی مدیر زنی با من بد رفتاری می کرد، من حضور زنی تنها را در راس احساس می کردم. اما زنان باید بدانند که دیگر تنها نیستند و مردان و زنان در محیطی یکسان و کنار هم کار می کنند.

سندروم ملکه زنبور عسل

تجربه لین

لین یک وکیل جوان است که هنوز معتقد است سندروم ملکه زنبور عسل حتی امروزه سندروم ملکه زنبور عسل در قانون دیده می شود. او بر این عقیده است کار کردن با زنان به این دلیل دشوار است که آنها تجارب تلخی را در زندگی داشته است. مخصوصا اگر این زنان متعلق به نسل های گذشته باشند! او معتقعد است که در دهه های گذشته ورود زنان به حوزه های قانونی بسیار دشوار بوده است، به همین دلیل زنانی که وارد این حوزه می شدند تلاش می کردند به جای اینکه زنان دیگر را بالا بکشند، آنها را از میان به در کنند تا بتوانند توانایی های خود را نشان دهند. اما تنها اتحاد زنان است که به آنها کمک می کند موفق باشند. او می گوید:« هیچ چیز قویتر از اتحاد میان زنان نیست و هنوز این اتحاد به شکل کامل حاصل نشده است!».

تجربه نینا

نینا بیش از سی سال به عنوان پرستار کار کرد و در هر بیمارستانی که بود سندروم ملکه زنبور عسل را تجربه کرد. او می گوید:« متاسفانه این سندرم در حوزه پرستاری بسیار بسیار برجسته است و این موضوع می تواند نگران کننده باشد! زنان بزرگترین دشمنان ما هستند». نینا می گوید برای زنان بالا دست ما خوشایندتر بود که با پرستاران مرد همکار باشند و من حدس می زنم دلیل این امر این است که آنها از طرف مردان احساس خطر نمی کنند. اما ما باید بدانیم پرستاری یک رشته زنانه است و زنان در این رشته باید با یکدیگر اتحاد داشته باشند.

نینا می گوید سندروم ملکه زنبور عسل به تمامی بخش های درمانی نفوذ کرده است، او می گوید: « من فکر می کنم پرستاران زن احساس می کنند باید دائما به آنها یاد آوری شود که چه کاری انجام دهند و همین امر به آنها نشان می دهد که در موقعیت پایینی قرار گرفته اند، اما این کاری است که ما زنان با هم انجام می دهیم. زیرا فکر می کنیم از مردان کمتر هستیم و این به طور ناخودآگاه در ما شکل گرفته است».

تجربه الکسا

الکسا یک نیروی جدید کاری است و تلاش می کند وارد حوزه تحقیقات علمی شود. او می گوید در محیط علمی نیز سندروم ملکه زنبور عسل وجود دارد، با اینکه زنان زیادی توانسته اند قدرت خود را در حوزه های علمی ثابت کنند، اما هنوز این باور که زنان نیز با مردان تفاوتی ندارند جا نیافتده است و زنان تلاش می کنند با تحقیر یکدیگر نشان دهند که با مردان تفاوتی ندارند و این اشتباه است!

مطالعات اخیر در مورد سندروم ملکه زنبور عسل

مطالعات اخیر در مورد سندروم ملکه زنبور عسل

ممکن است شما فکر کنید که این سندروم دیگر امروزه از بین رفته است، اما باید بدانید که هنوز این سندروم به قوت گذشته باقی مانده است. اخیرا مطالعه ای توسط دکتر نوآمی المرز، استاد برجسته روانشناسی اجتماعی، صورت گرفت و نتایج آن در British Journal of Social Psychology به چاپ رسید.

 در این تحقیق دکتر المرز از اعضای هیئت علمی این سوال را پرسید: در مقطع دکترا دانشجویان دختر بیشتر به کار خود متعهد هستند و یا دانشجویان پسر؟! اکثر اساتید خانم بر این باور بودند که دانشجویان پسر بیشتر به کار خود متعهد هستند. این سوال از دانشجویان پرسیده شده بود و آنها بر این باور بودند که هر دو جنس به یک اندازه تلاش می کنند تا در کار خود موفق شوند. دکتر المرز این تحقیق را 15 سال بعد دوباره تکرار می کند ( با این امید که سندروم ملکه زنبور عسل کم رنگ شده باشد) اما نتایج حیرت آور بود و نشان می داد این باور هنوز به قوت خود باقی مانده است.

در پایان این گزارش به شما یادآوری می کنیم که این سندروم می تواند نشان دهنده حقایق دردآوری در دنیای مدرن امروزی باشد. بنابراین، باید کمی تامل بیشتر داشته باشیم تا بتوانیم موفقیت بیشتر و همراه آن آرامش را برای دنیای خود به ارمغان بیاوریم.

برای تهیه مکمل های ضد اضطراب به کجا مراجعه کنیم؟

اگر به دنبال مکمل های ضد اضطراب مانند شربت سداسر سینافرآور، شربت نوراگل گل دارو و قرص تراگزاکوم حکیم مومن تبریزی هستید، می توانید به سایت داروخانه آنلاین مراجعه کنید. همچنین، انواع دیگر مکمل های دارویی را می توانید از این سایت سفارش دهید.

محصولات جنسی
سرکار خانم دکتر سارا شوهانی دانش آموخته دکترای فیزیک هسته ای و به عنوان پژوهشگر و محقق سازمان انرژی اتمی ایران در زمینه تشخیص و درمان سرطان و کاربرد پرتوها، دارای سابقه پژوهش طولانی دارویی و داروشناسی بوده و تحقیقات ایشان به صورت ملی و بین المللی به چاپ رسیده است. برای مطالعه مقالات خانم دکتر شوهانی می توانید به وبسایت مجله سلامت داروخانه آنلاین مراجعه کنید.