مکمل تقویت قوای جنسی

مثبت اندیشی سمی شما را بیمار می کند!

مثبت اندیشی سمی شما را بیمار می کند!

وقتی کار خود را از دست داده بودم، بسیار از اطرافیانم به من گوشزد می کردند که باید نگرش مثبت خود را حفظ کنم و اجازه نمی دانند هرگز نگرانی خود را نشان دهم. آنها بر این امر تاکید می کردند، تنها در صورتی می توانم دوباره به کار بازگردم که نگرش مثبت خود را حفظ کنم. همچنین، آنها به من یادآوری می کردند که وضع می توانست از این بدتر باشد و باید به این موضوع فکر کنم که حداقل هنوز سالم هستم.

کل صحبت دوستان من این بود که فقط باید داشته هایم را ببینم و هرگز نباید در مورد چیزهایی که به تازگی از دست داده ام و باعث نگرانی من شده اند ناراحت باشم. واقعا می دانم که هیچ کس قصد نداشت با این نظرات مرا آزده کند. بلکه همه می خواستند حال من را بهتر کنند. اما موردی که آنها هرگز در نظر نداشتند احساسات من در آن موقع بود. در آن دوران «حس خوشبینی» تنها مرا بیشتر اذیت می کرد. بهتر است بدانید که مثبت گرایی همیشه نمی تواند به شما کمک کند. اگر در کنار احساسات واقعی ترس و ناراحتی اصرار داشته باشید که مثبت اندیش باشید و حس واقعی خود را پنهان کنید، شما دچار مثبت اندیشی سمی شده اید!

افسردگی و اضطرابشما می توانید جهت خرید قرص ضد افسردگی و اضطراب از طریق وب سایت داروخانه آنلاین اقدام نمایید.

مثبت اندیشی سمی چیست؟

مثبت اندیشی سمی به شرایطی گفته می شود که شخص علی رغم اینکه در یک شرایط دشوار قرار گرفته است و باید احساسات واقعی خود را تخلیه کند، سعی می کند با یک ذهنیت مثبت، احساسات خود را پنهان کند. در واقع، شما تصمیم می گیرید احساسات واقعی خود را نشان ندهید زیرا علی رغم فشار عاطفی که به شما وارد شده است، اگر آن را به اطرافیان خود نشان دهید، مجازات می شود. شما باید همواره مثبت باشید تا دیگران شما را بپذیرند.

 

مثبت اندیشی سمی سبب بروز اضطراب می شود!

اینگونه مثبت اندیشی نوعی الگوی رفتاری است که به شما می گوید فقط خوشحال باشید و نگرانی و ناراحتی خود را نشان ندهید. در واقع وقتی شما مجبور شوید احساسات واقعی خود را از جمله غم، اضطراب، تنهایی و ترس را پنهان کنید به زودی از درون آسیب می بینید، درحالیکه ظاهر شما چیز دیگری را نشان می دهد. مثبت اندیشی سمی می تواند اضطراب شما را افزایش دهد، زیرا چیزی را نشان می دهید که در واقع اصلا وجود ندارد. مثبت بودن زمانی خوب است که به شما کمک کند حس خوبی را داشته باشید، اما اگر شما تحت فشار باشید تا علی رغم ناراحتی خود را مثبت نشان دهید، در حال نابود کردن خود هستید.

کارولین کارول، روان درمانگر در بالتیمور مریلند به این موضوع اشاره می کند: «فشار برای نشان دادن اینکه خوب هستید، می تواند باورهای شما را تحت تاثیر قرار دهد. درد، ناراحتی، اندوه بخشی از احساسات انسانی هستند که باید به آنها نیز توجه داشت و آنها را ابراز کرد. مثبت اندیشی سمی سبب می شود، بخشی از وجود خود را نادیده بگیرید!».

کپسول گل اسلیپ گل دارو
golsleep2

مثبت اندیشی سمی به سلامت روان آسیب وارد می کند!

مثبت اندیشی سمی شما را از مشکلات موجود منحصر می سازد و به سلامت روان شما آسیب وارد می کند. روانشناسان بر این عقیده هستند این گونه مثبت اندیشی نوعی استراتژی اجتناب است، یعنی شما نمی خواهید واقعیت را ببینید و به ناراحتی درونی خود توجه داشته باشید. اگر از بروز احساسات واقعی خود جلوگیری کنید، به روان خود آسیب های زیادی وارد می کنید.

مطالعات نشان می دهند وقتی از شما خواسته می شود به چیزی فکر نکنید، بیشتر به آن فکر می کنید. این روش مثبت اندیشی نیز از همین الگو پیروی می کند و می تواند باعث استرس درونی شود. همچنین، باید بدانید که در نظر گرفتن احساسات واقعی منجر به افزایش اضطراب و افسردگی حاد می شود. وقتی انسانها یاد نگیرند که احساسات واقعی خود را به موقع پردازش کنند و نسبت به آن عکس العمل نشان دهند، به زودی در معرض مشکلاتی نظیر سو مصرف مواد و یا غم طولانی قرار می گیرند و این امر واقعا خطرناک است.

طبیعی است که الان خوب نباشید!

این امر طبیعی است که ما به عنوان یک انسان وقتی در حالات ناخوشایند زندگی قرار می گیریم احساس خوبین داشته باشیم. اضطراب و ناراحتی از جمله احساساتی هستند که در لحظات بدن زندگی به سراغ مان می آیند و تمامی انسانها آن را تجربه می کنند. زمانی این امر خطرناک می شود که فرد بر روی چهره خود نقاب بزند و اضطراب خود را پنهان کند. زیرا می خواهد نشان دهد که طبق معیارهای پسندیده اجتماعی فردی مثبت اندیش است. مثبت اندیشی یک استراتژی هوشمندانه برای تجربه زندگی بهتر است، اما اگر سبب شود احساسات واقعی خود را نادیده بگیرید به یک سم تبدیل می شود که شما را از درون از بین می برد.

راهکارهای موثر برای جلوگیری از مثبت اندیشی سمی

راهکارهای موثر برای جلوگیری از مثبت اندیشی سمی

اگر می خواهید به مثبت اندیشی سمی دچار نشوید، به راهکارهایی که در ادامه به آنها می پردازیم توجه داشته باشید.

احساسات واقعی خود را نادیده نگیرید!

وقتی ناراحت هستید، ناراحتی خود را نشان دهید و اگر می خواهید گریه کنید و یا داد بزنید. مطالعات تصویربرداری مغزی نشان می دهند که بروز احساسات در لحظات پر فشار و تنش نقش مهمی در کاهش احساسات منفی دارند.

از بیان احساسات خود احساس شرم نکنید!

به دیگران این موضوع را گوشزد کنید که احساسات شما در آن زمان بسیار ناخوشایند است و شما نیاز دارید که آنها تنها به حرفها و نگرانی های شما گوش دهند. هرگز از این موضوع احساس شرم نکنید، زیرا به زودی همین شرایط برای آنها نیز رخ می دهد. از کسانی که اصرار به مثبت اندیشی در این شرایط دارند ( که به آن مثبت اندیشی سمی گفته می شود) دوری کنید. زیرا آنها از شما می خواهند با پنهان کردن احساسات خود به خودتان آسیب بزنید.

احساسات منفی جزیی از زندگی هستند!

در مثبت اندیشی سمی احساسات منفی به طور کلی از زندگی حذف می شود. اما باید بدانید که احساسات منفی جزیی از وجود هر انسانی هستند و شما باید یاد بگیرید آنها را مدیریت کنید، نه اینکه نادیده بگیرید و یا از زندگی خود حذف کنید.

سوالات پرتکرار در مورد مثبت اندیشی سمی

در این قسمت تلاش می کنیم تا به سوالات پرتکرار شما در این زمینه پاسخ دهیم.

چگونه متوجه شویم که مثبت اندیشی ما سمی است؟

وقتی احساسات واقعی خود را نادیده می گیرید و دائما سعی می کنید به موارد دیگری فکر کنید؛ به این مشکل دچار شده اید. به این موضوع توجه داشته باشید که موضوعاتی مانند غم و یا تنهایی بخشی از زندگی هستند که اگر نادیده گرفته شوند خطر بروز مشکلاتی نظیر افسردگی را افزایش می دهند.

آیا اینکه در تمامی شرایط مثبت باشیم بد است؟

خیر! اینکه احساسات واقعی خود را نادیده بگیرید بد و مضر است!

برای تهیه انواع  مکملهای دارویی به سایت داروخانه آنلاین مراجعه کنید!

داروخانه آنلاین با فراهم سازی بستر امن اینترنتی این امکان را فراهم ساخته است تا تنها با یک کلیک از منزل و یا محل کار محصول مورد نظر خود را سفارش دهید و در کمترین زمان ممکن محصول را درب منزل تحویل بگیرید. مشاوره های داروخانه آنلاین در خدمت شما هستند تا اطلاعات لازم را در مورد انواع مکملها به طور رایگان در اختیار شما قرار دهند.

مجله سلامت داروخانه آنلاین محصولات زیر را به شما پیشنهاد می دهد :

محصولات جنسی
سرکار خانم دکتر سارا شوهانی دانش آموخته دکترای فیزیک هسته ای و به عنوان پژوهشگر و محقق سازمان انرژی اتمی ایران در زمینه تشخیص و درمان سرطان و کاربرد پرتوها، دارای سابقه پژوهش طولانی دارویی و داروشناسی بوده و تحقیقات ایشان به صورت ملی و بین المللی به چاپ رسیده است. برای مطالعه مقالات خانم دکتر شوهانی می توانید به وبسایت مجله سلامت داروخانه آنلاین مراجعه کنید.