کرم مرطوب کننده اگزاسین یک مرطوب کننده قوی و چرب بوده که در درمان اگزما و درماتیت آتوپیک مورد استفاده قرار می گیرد. بسیاری از بزرگسالان به دلایل متفاوتی از جمله افزایش سن و یا آلرژی، دچار خارش و قرمزی در پوست می شوند. این علائم اگر بهبود نیابد در همه ی قسمت های بدن توسعه پیدا می کند و باعث به وجود آمدن اگزمای حاد می شود.
استفاده از کرم هایی که فاقد پارابن و استروئید هستند در درمان علائم اگزما بسیار موثر است. کرم اگزاسین یکی از کرم های بسیار موثر در درمان این علائم است. این کرم با قابلیت مرطوب کنندگی بالا مورد استفاده هر نوع پوست حتی پوست های حساس در بزرگسالان است. این کرم با لایه ای بسیار ضخیم و بافتی نرم و غیر چرب یک مرطوب کننده عالی برای از میان بردن جای زخم روی پوست شما می باشد و التهابات و قرمزی روی سطح پوست را تسکین می بخشد. شما می توانید این محصول را از طریق وبسایت داروخانه آنلاین تهیه نمایید.
اگزما و علائم آن
اگزما، که به عنوان درماتیت نیز شناخته میشود، یک بیماری پوستی شایع و مزمن است که باعث التهاب، خارش و تغییرات ظاهری در پوست میشود. این وضعیت میتواند در هر سنی رخ دهد، اما معمولاً از دوران کودکی آغاز میشود. اگزما میتواند به طور قابل توجهی کیفیت زندگی افراد مبتلا را تحت تأثیر قرار دهد و نیاز به مدیریت مناسب دارد. علائم اگزما میتوانند بسته به نوع و شدت بیماری متفاوت باشند، اما معمولاً شامل موارد زیر هستند:
خشکی و خارش پوست: یکی از اصلیترین علائم اگزما، خشکی شدید و خارش پوست است که میتواند منجر به ناراحتیهای عمومی شود.
قرمزی و التهاب: پوست معمولاً دچار قرمزی و التهاب میشود که نشاندهنده وجود التهاب در ناحیه آسیبدیده است.
تاولها و دانههای آبدار: در برخی موارد، ایجاد تاولها یا دانههای آبدار، شایع است. این دانهها ممکن است شکسته شده و منجر به ایجاد زخم شوند.
پوستهپوسته شدن: پوست می تواند بهصورت پوستهپوسته و خشک درآید که میتواند به علت از دست دادن رطوبت و آسیب به لایههای بیرونی پوست باشد.
افزایش ضخامت پوست: در صورت عود مکرر اگزما، احتمال دارد پوست بهتدریج ضخیمتر و تیرهتر شود که معمولاً نتیجه خراشیدن پوست است.
تغییر رنگ پوست: نواحی آسیبدیده می توانند دچار تغییر رنگ شوند که میتواند بهصورت نقاط تیره یا روشن در پوست ظاهر شود.
چه زمانی برای درمان اگزما به پزشک مراجعه نماییم؟
بسیاری از افراد در درمان اگزمای خفیف از توصیه های مشاوره های پوستی و دستورات پزشک خانواده کمک می گیرند. اما زمانی که اگزما شدید می شود و یا به اصطلاح حاد می شود، باید به متخصصین پوست مراجعه شود و با تشخیص صحیح نوع اگزما، درمان مناسب برای آن تجویز شود. پزشک متخصص با بررسی سطح پوست و یا نمونه برداری از محل مورد نظر و فرستادن به آزمایشگاه، نوع اگزما را تشخیص داده و داروی موثر را تجویز می کند.