منو
سبد خرید شما

خمیر دندان گلویینگ وایت سیگنال 75 میل

ضد جرم و سفید کننده دندان
خمیر دندان گلویینگ وایت سیگنال 75 میل
خمیر دندان گلویینگ وایت سیگنال 75 میل
ناموجود
خمیر دندان گلویینگ وایت سیگنال 75 میل
خمیر دندان گلویینگ وایت سیگنال 75 میل

ویژگی های خمیر دندان گلویینگ وایت سیگنال :

نحوه مصرف خمیر دندان گلویینگ وایت سیگنال :

  •     بر روی دندان مسواک شود .
  •    این خمیر دندان را به صورت روزانه می توان استفاده کرد .




  •  از بلعیدن محصول خودداری نمایید.
  • دور از دسترس کودکان نگهداری شود.
  •  به خاطر داشته باشید که دندان های حساس ممکن است نشانه ای از یک مشکل زمینه ای باشد که نیاز به مراجعه به دندانپزشک را می طلبد.
  • موجودی: ناموجود
  • برند: سیگنال | Signal
  • امتیاز های جایزه: 100
  • مدل: Signal Expert Protection Glowing White Toothpaste
  • SKU: 8711700549868
  • UPC: 924156
اطلاع از موجودی
اين فرم را پر کنيد تا به محض موجود شدن، مطلع شويد:
10,900 تومان
قیمت با امتیاز جایزه: 10900
توضیحات

خمیر دندان سری اکسپرت پروتکشن مدل گلوئینگ وایت سیگنال

خميردندان‌ها معمولا در تيوب‌هاي لمينيت يا آلومينيومي بسته‌بندي مي‌شوند تا (به‌سادگي) دوامي قابل‌توجه داشته باشند. فرقي نمي‌کند چه مارکي و يا چه رايحه‌اي را استفاده مي‌کنيد، اين کاملا سليقه‌اي است. در حالت کلي خميردندان‌ها به چهار دسته ضدپوسيدگي، ضد جرم، ضد پلاک و ضد حساسيت تقسيم مي‌شوند، گاهي هم ممکن است محصولي ترکيبي وجود داشته باشد که خصوصيت‌هاي چند نوع مختلف را يکجا داشته باشد. البته بچه‌ها را نبايد از ياد برد، خميردندان بچه‌ها داراي فرمولاسيوني خاص است!خميردندان‌هاي ضدپوسيدگي داراي ترکيبات فلورايد هستند که منجر به کاهش پوسيدگي دندان مي‌شوند، اين خميردندان باعث استحکام دندان‌ها و در عين حال متوقف يا کند شدن فرايند پوسيدگي مي‌شود. خميردندان ضد جرم مناسب پيشگيري از جرم است و سبب مي‌شود فرايند ايجاد رسوب و چسبيدن آن‌ها بر روي دندان‌ها آهسته‌تر شود. خميردندان ضد پلاک به لطف استفاده از موادي مانند تري کلوزان ها سبب به تاخير انداختن ايجاد پلاک‌هاي ميکروبي دردهان مي‌شود. خميردندان ضد حساسيت براي افرادي مناسب است که دندان‌هايي حساس دارند و با خوردن بعضي غذاهاي خاص(مثلا ترش، گرم يا سرد) دچار دندان درد شوند، اين نوع از خميردندان سبب کاهش اين حساسيت خواهد شد. البته بايد در نظر داشته باشيد که اين خميردندان فلورايد کمي دارد و درنتيجه پاک‌کنندگي کمتري نسبت به ساير خميردندان‌ها خواهد داشت.

خمیر دندان

خمیر دندان جزء جدایی‌ناپذیری از برنامه رعایت بهداشت دهان و دندان است که به صورت خمیر، ژل یا پودر وجود دارد و کاربرد آن از بین بردن پلاک یعنی فیلم باکتریایی است که روی دندان‌ها و لثه‌ها جمع می‌شود. خمیردندان قدرت تمیزکنندگی و شستشوی مکانیکی مسواک را افزایش می‌دهد.کار اصلی هر نوع خمیر دندان تمیز کردن دندان از مواد غذایی و میکروب زدایی آن است. اما هر خمیر دندان یک عملکرد دقیق‌تر می‌تواند داشته باشد.بسیاری از افراد بر حسب عادت و یا فقط بر اساس نوع برند یا قیمت آن خمیر دندانی را برای شستشوی دندان‌های خود انتخاب می‌کنند. این روش انتخاب نتیجه‌ی دقیقی نخواهد داشت و احتمالا رضایت فرد را از مصرف آن محصول فراهم نمی نماید. از این رو باید برای انتخاب محصول مورد نیاز خود، به شرایط دندان‌هایتان توجه کنید. اینکه دندان‌هایی حساس دارید بهتر است از خمیر دندان ضد حساسیت استفاده کنید، اگر دندان‌هایی با لک‌های قهوه‌ای دارید، بهتر است خمیر داندان‌های حاوی سفید کننده را انتخاب کنید؛ اگر هم دندان‌هایی سالم دارید حتی یک خمیر دندان معمولی ولی دارای فرمولاسیونی دقیق و تقویت کننده برایتان مناسب خواهد بود.حساسیت دندان به درد ناگهانی که از سطح ریشه آسیب دیده دندان روباز ناشی می شود گفته می شود. مینا محکم ترین ماده بدن روکش خارجی روی تاج دندان را تشکیل می دهد. این لایه که به نام «سمنتوم» شناخته می شود روی روکش خارجی دندان که زیر خط لثه قرار گرفته است را تشکیل می دهد. اگر مینای دندان یا سمان دندان خورده شود، عاج دندان حساس بدون حفاظ خواهد شد.عاج دندان حاوی هزاران کانال ریز است که تنها با میکروسکپ قابل مشاهده می باشند. این مجاری از سطح دندان و طریق عاج دندان به مرکز عصبی مغز دندان امتداد یافته اند. این مجاری حاوی مایع بوده و پس از خوردن یا نوشیدن مواد غذایی یا نوشیدنیهای سرد و گرم این مایع در این مجاری باریک حرکت کرده و باعث فشار آوردن به عصبهای دندان گردیده و ایجاد درد می کند. این لوله های باریک در عاج دندان بدون پوشش می باشند که به سرما، گرما یا مواد غذایی اسیدی اجازه می دهند تا اعصاب داخل دندان را تحریک کرده و باعث ایجاد درد ناگهانی شوند.جرم در واقع رسوبی است که روی دندان‌ها و لثه تشکیل می‌شود و نه‌تنها باعث ایجاد بوی بد دهان می‌شود بلکه رنگ و سلامت دندان‌ها را نیز تحت تاثیر قرار می‌دهد و می‌تواند به پوسیدگی آنها و بروز بیماری‌های لثه منجر شود. البته افرادی که زیاد چای و قهوه مصرف می‌کنند و سیگار می‌کشند زودتر دچار جرم دندان خواهند شد. پس به نوعی باید جرم دندان‌ها را از بین ببریم.

انواع خمیردندان

خمیردندان ضد پوسیدگی:

این نوع خمیردندان حاوی ترکیبات فلورایدی مانند سدیم فلوراید (NaF)، فلوراید قلع (SnF2 ) یا مونوفلوئورو فسفات (MFP2) است. اگر غلظت فلوراید 1000 ppm (ذره در میلیون) یا بیشتر باشد، خمیردندان به جلوگیری از پوسیدگی کمک می‌کند.

خمیردندان ضد حساسیت:

مواد فعال تشکیل دهنده این نوع خمیردندان علائم ناشی از حساسیت عاج دندان را به دو طریق کاهش می‌دهد. نخست این که واکنش نورون‌ها به محرک درد را متوقف می‌کند و دوم این که توبول‌های عاجی دندان را مسدود می‌کند.

خمیردندان ضد پلاک:

این نوع خمیردندان از جمع شدن پلاک جلوگیری می‌کند و با کاهش دادن اثرهای سم باکتریایی روی بافت‌های اطراف دندان احتمال بروز بیماری‌های لثه را پایین می‌آورد. خمیردندان‌های ضد پلاک مختلفی حاوی مواد فعال تشکیل دهنده گوناگون در بازار در دسترس است.

خمیردندان سفید کننده:

این نوع خمیر دندان حاوی مواد ساینده‌ای است که دندان‌ها را با زدودن لکه‌ها از روی سطح دندان، سفید و درخشان می‌کند. اثر استفاده درازمدت از خمیردندان سفید کننده هنوز مشخص نشده است.

مواد تشکیل دهنده خمیردندان

فلوراید:

فلوراید به تنهایی هیچ تاثیری بر تمیز کردن دندان ندارد، اما به از بین بردن پلاک کمک می‌کند که به صورت فیلم باکتریایی هر روز روی دندان‌ها و لثه‌ها جمع می‌شود. ماندن پلاک روی دندان‌ها بیماری لثه و پوسیدگی دندان را در پی دارد. فلوراید با تقویت مینای دندان‌ از پوسیدگی جلوگیری می‌کند.

کف:

سولفات لاریل سدیم یا صابون بافتی انبوه و خامه‌مانند دارد و احساس تمیز شدن را ایجاد می‌کند. با این حال مواد فعال در سطح کف خمیردندان کافی نیست تا طعم ناخوشایندی را که روی دندان‌ها ایجاد می‌شود از بین ببرد. اگر این حباب‌ها پاک شود، خواهید دید که بافت ظریف لثه زیر آن‌ها نیز ساییده و خون‌آلود شده است.

ذرات ساینده:

در اکثر خمیردندان‌ها از سیلیکای آبپوشی شده به عنوان عامل ساینده دندان‌ها استفاده می‌شود، به احتمال زیاد در بسته‌های "غیر قابل خوردن" با این دانه‌های ریز تسبیح‌مانند برخورد کرده‌اید. سیلیکا با توجه به اندازه و شکل ذرات، ماده‌ی سفید کننده اکثر خمیردندان‌ها است. اما خمیردندان سفید کننده نمی‌تواند دندان‌ها را به اندازه عمل جرم‌گیری توسط متخصص سفید و درخشان کند، چون فقط سطح دندان‌ها را تمیز کند.

حساسیت‌زداها:

با افزودن نیترات پتاسیم یا فلوراید قلع به خمیر دندان حساسیت دندان‌ها به سرما، گرما، شیرینی یا ترکیبی از این محرک‌ها کاهش می‌یابد. البته چنانچه بیمار از دندان درد رنج ببرد، خمیر دندان ضدحساسیت درمانی موقتی است.

کنترل کننده جرم:

اگر خمیردندان طعم تند و سوزاننده‌ای دارد، احتمالاً حاوی تتراسدیم پیروفسفات یعنی ماده‌ای است که اجازه نمی‌دهد نمک‌های کلسیم فسفات (جرم) پشت دندان‌های پیشین فک پایین جمع شود. یکی از مشکلات خمیردندان‌های جرم‌گیر این است که ماده فعال برای موثر بودن باید در شوینده (دترجنت) قوی‌تر از حد متعارف حل شود، به همین دلیل استفاده از این نوع خمیردندان برای دندان‌های حساس به pH بالا مناسب نیست.

تری کلوزان:

این ماده ضدمیکروبی عفونت‌های بین لثه و دندان را کاهش می‌دهد. اضافه کردن تری کلوزان به خمیردندان نیز مانند فلوئور هر چند ممکن است عوارضی را به دنبال داشته باشد، اما سودمندی آن بر مضر بودنش غلبه می‌کند.در انتها بايد توجه کنيد که مناسب‌ترين فرد براي مشاوره در انتخاب بهترين خميردندان پزشک شما است.

داروخانه آنلاین مطالعه مطلب زیر را به شما پیشنهاد می دهد:

نکات طلایی در مورد ویژگی‌های یک خمیردندان خوب !



نظر بدهید

لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا نظر بدهید