کرم روشن کننده دور چشم ژیل بوته 20 میل
- ضد پف، شفاف کننده پوست دور چشم
- افزایش استحکام پوست دور چشم
- کاهش دهنده خطوط اطراف چشم و خطوط پنجه کلاغی
- شبه بوتاکس و کاهش افتادگی پلک
- روشن کننده و ضد تیرگی
- صبح و شب مقداری از کرم ضد چروک و لیفتینگ دور چشم ژیل بوته را دور چشم استفاده نمایید.
- کرم را به صورت ضربه ای روی گودی و قسمت هفتی چشم پخش نمایید.
599,800 تومان
شناسه UPC محصول: 944768
بارکد محصول:
6260000621573
در انبار موجود نمی باشد
گارانتی اصالت و سلامت فیزیکی کالا
فروشنده: داروخانه آنلاین
کرم روشن کننده دور چشم ژیل بوته محصولی مناسب برای حفظ شادابی و رفع انواع عارضه های اطراف چشم شما است. این کرم فوق العاده با عملکردی مشابه بوتاکس موجب کاهش خطوط اطراف چشم و افتادگی پلک می شود. کرم روشن کننده دور چشم ژیل بوته دارای خاصیت ضد پف، روشن کننده، ضد تیرگی و شفاف کننده پوست اطراف چشم می باشد.
این محصول موجب افزایش استحکام پوست دور چشم شده و کاهش دهنده خطوط پنجه کلاغی دور چشم که بر اثر افزایش سن، استفاده نکردن از ضد آفتاب مخصوص دور چشم و خشکی پوست به وجود می آید، است و به شما در داشتن صورتی زیبا و جوان کمک می کند. کرم روشن کننده دور چشم ژیل بوته علاوه بر خاصیت روشن کنندگی به نوعی آبرسان بوده و سبب حفظ رطوبت پوست در طولانی مدت می شود.
بهترین راه حل برای درمان چروک های دور چشم:
همانطور که می دانید در مقابله با یک فرد دیگر، زیبایی چشم های شما در نگاه اول مورد توجه قرار می گیرد، بنابراین مهم است که همیشه مراقبت های لازم را برای حفظ جوانی، سلامت پوست و دور چشم خود انجام دهید.
افراد زمانی که می خندند، عضله های اطراف چشم آن ها همزمان تحریک می شود به همین دلیل ممکن است سبب ایجاد چین و چروک بیشتر شود و خطوط پنجه کلاغی به وجود بیایند، در نتیجه ظاهر صورت شما را نسبت به سن شما بیشتر نشان داده و موجب ایجاد پیری زودرس نیز شود.
بنابرین بهتر است برای پیشگیری از ایجاد چین و چروک اطراف چشم از کرم های مخصوص دور چشم استفاده نمایید تا پف، تیرگی و چین و چروک های اطراف چشم را از بین برده و به حفظ جوانی آن کمک کنند.
اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “کرم روشن کننده دور چشم ژیل بوته 20 میل” لغو پاسخ
- ضد پف، شفاف کننده پوست دور چشم
- افزایش استحکام پوست دور چشم
- کاهش دهنده خطوط اطراف چشم و خطوط پنجه کلاغی
- شبه بوتاکس و کاهش افتادگی پلک
- روشن کننده و ضد تیرگی
- صبح و شب مقداری از کرم ضد چروک و لیفتینگ دور چشم ژیل بوته را دور چشم استفاده نمایید.
- کرم را به صورت ضربه ای روی گودی و قسمت هفتی چشم پخش نمایید.
محصولات مشابه
كپسول مگ 8 426 ميلي گرم يوروويتال 60 عددی
قرص جوشان ویتامین سی 1000 میلی گرم دکتر اید 20 عددی
168,300 تومان
قرص جوشان ب كمپلكس + زينك نكستايل 20 عددی
308,000 تومان
قرص جوشان بيوتين + سلنيوم نكستايل 20 عددی
242,000 تومان
قرص لیکوپن یوروویتال 60 عددی
960,000 تومان
شامپو ضد زردی موهای رنگ شده آدیسا 300میل
1,456,250 تومان
محلول جهت کنترل چربی مو آدیسا 150میل
3,805,000 تومان















دیدگاهها
هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.