منو
سبد خرید شما

توالت فرنگی تاشو زیکلاس مد مدل HY6530

بسیار راحت و مناسب برای سالمندان و معلولین جسمی
توالت فرنگی تاشو زیکلاس مد مدل HY6530
ناموجود

 ویژگی های توالت فرنگی تاشو زیکلاس مد

  • بسیار سبک با روکش استیل (وزن 6/58 کیلوگرم)
  • بسیار راحت و مناسب برای سالمندان و معلولین جسمی
  • بدنه استیل برای دوام بیشتر
  • تمیز کردن و حمل آسان
  • دارای لگن جداشونده
  • صندلی PP toilet خاکستری رنگ  با دسته های PE
  • دارای نشیمنگاه راحت و تکیه گاه
  • دارای دو سطل پلاستیکی و سطل داخلی بدون کفی
  • تنظیم ارتفاع نشیمنگاه: ۵۷-۴۲ سانتیمتر
  • قابلیت تحمل وزن: تا ۱۱۵ کیلوگرم

اطلاع از موجودی
اين فرم را پر کنيد تا به محض موجود شدن، مطلع شويد:
186,000 تومان
قیمت با امتیاز جایزه: 186000
توضیحات

توالت فرنگی تاشو زیکلاس مد | مدل HY6530

توالت فرنگی مسافرتی تاشو مبله مدل PORTABLE WC HY-6530 بسیار سبک بوده و دارای روکش استیل است. تکیه گاه محکم این وسیله از جنس استیل می‌باشد. حمل این توالت فرنگی به‌دلیل سبکی و نوع طراحی آن آسان است. وزن این وسیله تنها 6/58 کیلوگرم است و دارای لگن جداشونده ای است که تمیز کردن آن را آسان می‌سازد. این توالت فرنگی راحت بوده و قابل تکیه دادن است.این محصول برای افرادی که علاوه بر سبکی و راحتی به کیفیت بالا و بادوام بودن نیز اهمیت می‌دهند وسیله‌ای بسیار مناسب است.

 مزایا و معایب استفاده از توالت فرنگی و ایرانی:

استفاده از توالتهای فرنگی و ایرانی هرکدام مزایا و معایبی دارد.اینکه چرا و چگونه پس از هجوم قوم مغول به ایران، استفاده از توالتهای صندلی مانند هخامنشی جایش را به توالتهای زمینی چاله مانند چینی یا مغولی داد، زیاد موضوع بحث ما نیست. اما چنانکه از نقاشی های به جامانده از ایران باستان مشخص است؛ هر نوع فرهنگ نشستن بر روی زمین به جای نشستن بر سکوها و تختهای خانگی؛ بعد از ظهور اسلام شکل پیدا کرد و با هجوم مغول به ایران متداول تر شد: در هیچ یک از نقاشیهای ایران باستان؛ بر خلاف نقاشیهای باستانی کشورهای هند و چین، افراد به صورت نشسته بر روی زمین در حالتهای دوزانو و یا چهار زانو، مشاهده نمی شود. اما بعد از ظهور اسلام و پس از آن حمله ی مغول به ایران، نحوه ی نشستن بر سکوها جای خود را به نشستن بر روی زمین تغییر داد و نوع توالتهای مورد استفاده نیز از حالت صندلی گونه به حالت زمینی تغییر و تحول پیدا کرد.

استفاده از هرنوع ازین توالتها:

ایرانی یا فرنگی، در نوع خود مضرات و حسناتی را دارند. به عنوان مثال؛ گفته شده استفاده دائمی از توالتهای ایرانی ایجاد پادرد و کمردرد میکنند اما در برابر آن؛ استفاده زیاد از توالت فرنگی نیز از نظر گوارشی و بهداشت پوست بسیارمضر است و انسان را دچار بیماری های دردناکی مانند کولیت یا قولنج روده و همچنین در صورت عدم رعایت بهداشت توسط افراد قبلی استفاده کننده از توالت؛ ایجادانواع حساسیتها و بیماریهای پوستی می کند.. اگر فیزیولوژی گوارش را مدنظر قرار دهیم، به مضرات توالت صندلی یا فرنگی پی خواهیم برد؛روده ی بزرگ انسان یا کولون از سمت راست و پایین بدن شروع می شود و یک سیر صعودی را طی می کند، پس از آن به حالت افقی ادامه ی مسیر می دهد و نهایتا سیر نزولی پیدا می کند و در سمت چپ به سیگموئید یا قسمت فراخ منتهی، و در پایان به رکتوم و مخرج ختم می شود. بیشترین تفاله ی مواد غذایی به علت فراخی سیگموئید در آن جا انباشته می شود و اگر این قسمت از روده مورد فشار قرار نگیرد، به راحتی دفع صورت نمی گیرد. استفاده از توالت فرنگی باعثمی شود فشار لازم به روده وارد نیاید و همین امر در درازمدت موجب بروز بیماری های روده ی بزرگ می شود. هم چنین است در حالت ایستاده ادرار کردن توسط آقایان. این عمل نیز باعثمی شود مثانه دچار بیماری گردد؛ زیرا در این حالت، ‌ادرار به راحتی و به طور کامل دفع نمی شود.اما هنگام نشستن در توالت ایرانی، ماهیچه های ران و عضله ی شکم به سیگموئید فشار می آورد، و اگر سنگینی بدن را روی پای چپ قرار دهیم، در حداقل زمان اجابت مزاج صورت خواهد گرفت. در این حالت روده به طور کامل، تخلیه می گردد، و حتی از قسمت تحتانی طحال تا انتهای مخرج به یک باره فضولات دفع می گردد و همین امر موجب سبکی و نشاط انسان می شود و سنگینی امعا و احشاء نیز روی مثانه فشار می آورد و آن را کاملا تخیله می کند.از دیگر مزایای استفاده از توالت های شرقی که به غلط با نام توالتهای ایرانی مسطلح شده اند؛ در مکانهای عمومی به جای استفاده از توالتهای فرنگی؛ عدم امکان انتقال بیماریهای پوستی نظیر کورک و قارچ پوستی و انواع دمل و تبخال است.اما اینکه چرا شرقیان قدیم؛ به استفاده ازین توالتهای چاله مانند که به غلط به توالت ایرانی مصطلح شده است روی آورده اند: ریشه در مطالعات طبی داشته است؛ و دلیل معایب فراوانی که به دلیل استفاده ازین نوع توالت در مفاصل ما ایجاد می شود؛ استفاده ی ناصحیح ایرانیها ازین توالتها و طرز نشستن غلط بر روی آنهاست.اکنون طریقه ی صحیح نشستن بر روی توالتهای شرقی را با استفاده از حرکات یوگا، آموزش می دهیم. این روش نشستن؛ در حقیقت تقلید کاملی از حرکتی در یوگاست که به چمباته زدن معروف بوده و تاثیر مستقیم و ویژه ای بر چاکرای ریشه یا muldaharaدارد که قسمتهای مرتبط با آن در بدن شامل موارد زیر است:استخوان دنبالچه، مقعد، روده بزرگ، غدد فوق کلیوی، کمر، پاها، ساقها و استخوانها
عدم تعادل در چاکرای ریشه پی آمدهای روحی فراوانی نظیر ترس، اضطراب، ناامنی، اندوه، افسردگی، کرختی، بدگمانی وعدم ارتباط و اعتماد به نفس پایین را دارد.

پی آمدهای فیزیکی ناشی از عدم تعادل چاکرای ریشه شامل موارد زیر می شود:

یبوست به عنوان پدیده ای شایع، بواسیر، چاقی، درد پایین کمر، پروستات، واریس، درد سیاتیک، بی اشتهایی.
هنگامی که چاکرای ریشه متعادل است، ارتباط با زندگی قوی و محکم است و احساس امنیت، پایا بودن و آرامش و سلامت، بر روح و جسم، مستولیست. ‌
حرکاتی که چاکرای ریشه را متعادل نگه می دارد، شامل فعالیتهایی نظیر دوچرخه سواری، دویدن، پیاده روی و یوگاست
یکی از مهمترین حرکات یوگا که منجر به ایجاد تعادل در چاکرای ریشه می شود؛ چمباته زدن با صدای تنفس است. این همان حرکتیست که چمباته زدن در هنگام دفع برای توالتهای شرقی، از آن تقلید شده است. در صورت رعایت اصول چمباته زدن به نحو صحیح در توالتهای شرقی، ضمن جلوگیری از آسیب دیدگی مزمن مفاصل در اثر استفاده مکرر از توالتها؛ می توان به فواید بیشمار ناشی از ایجاد تعادل در چاکرای ریشه نیز بهره برد. لذا مقتضیست در موقع استفاده از توالتهای شرقی، نحوه صحیح نشستن بر روی این توالتها که در ذیل قید می شود، دقیقا رعایت گردد:
- پاها را به اندازه عرض لگن باز کنید و بایستید.
- زانوها را تا کنید و به حالت چمباته روی زمین بنشینید.(در صورت آسیب دیدگی و احساس درد در ناحیه مفاصل، برای جلوگیری از کشیدگی مفصلهای سر زانو، وزنتان را به قسمت جلوی کف پا منتقل و پاشنه تان را بالاتر از سطح زمین قرار دهید؛ یعنی روی سینه ی پا بنشینیدو پاشنه ی پا در قسمت مرتفع تری نسبت به سینه ی پا قرار گیرد.)
در اینصورت مکثسه چهار دقیقه ای در این وضعیت نه تنها ضرری برای مفاصل نداشته بلکه تاثیرهای مثبتی را شامل می شود:
- این حرکت؛ لگنها را باز و مفصل ران را نرم میکند.
- در افرادی که دچار یبوست مزمن و بواسیر هستند و در کلیه افراد عادی کمک شایانی به تنظیم فرایند دفع می کند
- از لحاظ روحی احساس امنیت و استوار بودن را افزایش می دهد.
اما بهترین حالت در خانه های شخصی؛ وجود همزمان توالت های فرنگی و ایرانی در خانه است. با توجه به اینکه افرادی که دچار تکرر ادرار و دیگر مشکلات گوارشی شده اند؛ و یا افراد مسنی که از آسیب دیدگی مفاصل زانو به دلیل نشستن دائمی به صورت چهار زانو یا دو زانو رنج می برند، ممکن است وقت زیادی را به خاطر مشکلات ناشی از کهولت سن، در دستشویی سپری کنند، تداوم این حرکت می تواند سلامتی مفاصل زانو و مچ پای آنها را بیشتر مورد تهدید قرار دهد. لذا در مواقعی که وضعیت دفع، به هر دلیلی در بدنتان عادی نیست: استفاده از توالتهای فرنگی یا صندلی مانند آریایی کاملا ضروریست. در این مواقع بهتر است برای جلوگیری از بروز آسیبهای احتمالی، از استفاده مداوم از توالت های شرقی خودداری شود.

مزایای استفاده از توالت فرنگی از دید برخی از پزشکان:

دکتر فرزاد کارگرزاده، جراح ارتوپد و عضو هیات علمی دانشگاه علوم پزشکی شهید بهشتی می گوید:
«فراموش نكنید وقتی که شما روی توالت معمولی می‌نشینید و حدود پنج دقیقه در این وضعیت قرار می‌گیرید، در واقع مقدار زیادی از وزنتان را روی سطح کوچکی از مفصل زانو قرار می‌دهید و تکیه‌گاه و نقطه فشار شما باعث بروز مشکلاتی جدی و مفصل تخریب می‌شود.در نظر بگیرید شما قسمتی از پوست یا ناخن را تحت فشار قرار دهید و مانع رسیدن خون به آنجا شوید، چه اتفاقی می‌افتد؟ کم‌خونی یا ایسکمی باعث می‌شود آن بافت نابود شود.شما در واقع به مفصل خود همین فشار را ایجاد می‌کنید و باعث ایسکمی آن می‌شوید. علاوه بر آن، جلوی چرخش مایع مفصلی را هم می‌گیرید و به آن صدمه می‌زنید. متاسفانه به همین علت و ورزش نكردن و بد نشستن، سن تعویض مفصل و جراحی آن در کشور ما به حدود 40 تا 50 سالگی رسیده است، در حالی که در دنیا 80 سالگی است.» دکتر غلامحسین غفارپور، متخصص پوست، عضو هیات علمی دانشگاه علوم‌پزشکی ایران معتقد است:«بعضی افراد علت امتناع از استفاده از توالت فرنگی را تماس مستقیم پوست با سطح آلوده می‌دانند، حتی اگر توالت در خانه شخصی باشد، در حالی که این توالت در مقایسه با توالتی که امروزه در اغلب خانه‌ها استفاده می‌شود، بهداشتی‌تر است. تمام کسانی که درد مفاصل درد دارند و فشار، دردشان را تشدید می‎کند، یا مبتلا به آرتروز و ساییدگی زانو هستند، استفاده از توالت ایرانی ممنوع است در ضمن وقتی توالت فرنگی در خانه وجود دارد و افراد خانواده از آن استفاده می‌کنند، قطعا به خاطر رعایت بهداشت فردی، هر کدام از افراد عاری از مشکلات قابل‌انتقال از طریق پوست است. کافی است پس از هر بار استفاده، با فشار دادن دکمه‌ای که مایع ضدعفونی را در فضای توالت به گردش درمی‌آورد، آن را ضدعفونی کرد.اگر فقط با استفاده از آب هم که قدرت پاک‌کنندگی ذاتی دارد، محیط توالت‌فرنگی پاکیزه شود، احتمال انتقال مشکلات احتمالی پوستی که در صورت رعایت نکردن بهداشت سرایت می‌کند، منتفی است. در واقع با رعایت بهداشت، احتمال انتقال بیماری‌های میکروبی مثل کورک و جوش چرکی در منطقه ای از بدن که با سطح توالت تماس دارد، یا مشكلات قارچی و ویروسی بسیار كم است. به‌خصوص اگر از كاورهای یکبار مصرف مخصوص توالت استفاده شود، نباید از مزایای استفاده از توالت‌فرنگی به بهانه بهداشتی نبودن آن چشم‌پوشی كرد.» دکتر علی ترکمان ، فوق‌تخصص زانو، عضو هیات‌علمی دانشگاه علوم‌ پزشكی تهران می گوید:«موقع استفاده از توالت ایرانی مفصل زانو، ران و مچ پا خم می‎شود و فشار قابل‌توجهی به تمام مفاصل اندام تحتانی و حتی ستون فقرات و کمر می‌آید.كلا بهتر است همه گروه‌های سنی برای حفظ سلامت مفاصلشان، از نشستن روی توالت معمولی بپرهیزند و از صندلی مخصوص توالت یا توالت فرنگی استفاده كنند.اما باید گفت تمام کسانی که درد مفاصل درد دارند و فشار، دردشان را تشدید می‎کند، یا مبتلا به آرتروز و ساییدگی زانو هستند، استفاده از توالت ایرانی ممنوع است.این ممنوعیت در کسانی که عمل جراحی تعویض مفصل زانو را انجام داده‌اند، سالمند هستند یا باردارند هم باید مدنظر باشد.»

نظر بدهید

لطفا وارد شوید یا ثبت نام کنید تا نظر بدهید