ژل پاک کننده صورت پوست چرب دلبستو 150 میل

  • پاک کننده عمیق آلودگی ها و مواد آرایشی
  • تنظیم و کنترل ترشح چربی
  • پیشگیری و درمان جوش و آکنه
  • روشن کننده
  • رطوبت رسان
  • حاوی عصاره شیرین بیان و لیمو
  • مناسب پوست چرب و آکنه ای
  • ملایم برای آرایش صورت، چشم و لب

مقدار مناسبی از ژل را بر روی پوست مرطوب صورت بمالید و با حرکات ملایم ماساژ دهید. سپس با آب ولرم شستشو دهید. این کار را صبح و شب انجام دهید تا پوستی تمیز و شاداب داشته باشید.

297,600 تومان

شناسه UPC محصول: 926674
بارکد محصول: 6269855802953

در انبار موجود نمی باشد

گارانتی اصالت و سلامت فیزیکی کالا
فروشنده: داروخانه آنلاین

امکان تحویل اکسپرس

24 ساعته، 7 روز هفته

امکان پرداخت در محل

7 روز ضمانت بازگشت کالا

ژل پاک‌کننده صورت دلبستو، یک محصول تخصصی برای افرادی است که دارای پوست چرب و مستعد آکنه هستند. این ژل با فرمولاسیون منحصر به فرد خود، به طور مؤثر آرایش، آلودگی‌ها و چربی‌های اضافی را از سطح پوست پاک می‌کند. این محصول با ترکیبی از قدرت پاک‌کنندگی و خواص مراقبتی، به شما کمک می‌کند تا از چربی اضافی، جوش و آلودگی‌ها رهایی یابید و به پوستی سالم و درخشان دست یابید. با استفاده منظم از این محصول، می‌توانید به بهبود ظاهر پوست خود کمک کرده و اعتماد به نفس خود را افزایش دهید. شما می توانید این ژل شوینده را از طریق وبسایت داروخانه انلاین تهیه نمایید.

مزایای استفاده از ژل پاک‌کننده دلبستو

  1. پاک‌کنندگی عمیق: این ژل به راحتی تمامی انواع آرایش‌ها، از جمله مواد آرایشی ضدآب را حذف می‌کند و با خاصیت پاک‌کنندگی قوی خود، پوست را از آلودگی‌های روزمره پاک می‌سازد.

  2. تنظیم ترشح چربی: این محصول با کنترل تولید سبوم، به جلوگیری از بروز جوش و آکنه کمک می‌کند و پوست را از چربی‌های اضافی و درخشش ناخواسته دور نگه می‌دارد.

  3. لایه‌برداری ملایم: فرمولاسیون این ژل شامل ترکیبات لایه‌بردار ملایم است که به کاهش لکه‌های ناشی از جوش کمک می‌کند.

  4. حاوی عصاره‌های طبیعی: ژل پاک‌کننده دلبستو غنی از عصاره‌های گیاهی مانند شیرین‌بیان و لیمو است که به روشن‌کنندگی و آبرسانی پوست کمک می‌کنند و احساس تازگی را به ارمغان می‌آورند.

  5. ضدباکتری و ضدقارچ: این شوینده با خاصیت ضدباکتری و ضدقارچی خود، به بهبود وضعیت پوست و کاهش عفونت‌های پوستی کمک می‌کند و از ایجاد جوش‌های جدید جلوگیری می‌کند.

  6. عدم ایجاد خشکی: برخلاف بسیاری از شوینده‌های دیگر، این ژل بدون ایجاد خشکی بر روی پوست، احساس نرمی و لطافت را حفظ می‌کند و به پوست کمک می‌کند تا به حالت طبیعی خود بازگردد.

دیدگاهها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین نفری باشید که دیدگاهی را ارسال می کنید برای “ژل پاک کننده صورت پوست چرب دلبستو 150 میل”

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

  • پاک کننده عمیق آلودگی ها و مواد آرایشی
  • تنظیم و کنترل ترشح چربی
  • پیشگیری و درمان جوش و آکنه
  • روشن کننده
  • رطوبت رسان
  • حاوی عصاره شیرین بیان و لیمو
  • مناسب پوست چرب و آکنه ای
  • ملایم برای آرایش صورت، چشم و لب

مقدار مناسبی از ژل را بر روی پوست مرطوب صورت بمالید و با حرکات ملایم ماساژ دهید. سپس با آب ولرم شستشو دهید. این کار را صبح و شب انجام دهید تا پوستی تمیز و شاداب داشته باشید.

محصولات مشابه