مکمل تقویت قوای جنسی

وجود جوش پوستی در هر ناحیه از صورت نشان دهنده چیست؟

وجود جوش پوستی در هر ناحیه از صورت نشان دهنده چیست؟

جوش پوستی نمای بسیار ناخوشایندی را بر روی پوست بدن به وجود می آورد و سبب می شود بسیاری از افراد برای درمان آن دست به کار شوند. اما بهتر است قبل از شروع درمان نوع آن را تشخیص دهید. به طور کلی جوش پوستی به دو دسته اصلی تقسیم می شود: جوش قارچی و جوش معمولی.

ممکن است روشهایی که تا به حال برای درمان جوش پوستی  به کار برده اید، هیچ کدام موثر نبوده اند. در نتیجه احتمال می رود این جوشها یک جوش معمولی نباشید و در مانهایی که برای آنها به کار می برید تنها شرایط را بدتر کند. بنابراین شناخت نوع جوش پوستی به شما کمک می کند تا درمان مناسب را انتخاب کنید.

ضد جوششما می توانید جهت خرید کرم ضد جوش از طریق وب سایت داروخانه آنلاین اقدام نمایید.

جوش قارچی نوعی جوش پوستی است!

هنگامی که از جوش پوستی صحبت می کنیم شناخت جوش قارچی اهمیت زیادی پیدا می کند. این جوش در اثر نوعی مخمر در بدن به وجود می آید و به فولیکول مو آسیب وارد می کند. این مخمر چربی پوست را جذب می کند در نتیجه پوست برای حفظ رطوبت خود باید چربی بیشتری را تولید کند.

دکتر گراس اذعان می دارد که مالاسزیا فولیکولیتیس سبب ایجاد جوش قارچی  می شود.این قارچ مانند جوشها ی هورمونی و باکتریایی است. در نتیجه  پوست در معرض عفونت و بروز جوش پوستی قرار می گیرد.دکتر گراس توضیح می دهد که پوستهای چرب بیشتر از انواع دیگر پوست در معرض ابتلا به جوشها ی قارچی قرار دارند.

کرمهایی که چربی پوست را بیشتر می کنند سبب می شوند تعادل چربی پوست  برهم ریزد. درنتیجه خطر  ابتلا به این نوع جوش پوستی (جوش قارچی) افزایش می یابد.علاوه بر این، عوامل محیطی مانند  گرما و رطوبت احتمال ابتلا به این عفونت را بالا می برند.

کرم ضد جوش اکنت لامینین مناسب پوست مستعد آکنه

شما می توانید جهت خرید کرم ضد جوش اکنت لامینین مناسب پوست مستعد آکنه از طریق وبسایت داروخانه آنلاین اقدام نمایید.

تفاوت جوش پوستی قارچی و معمولی!

تفاوت جوش قارچی با جوش معمولی در مخمری است که در فولیکولهای مویی تولید می شود و سبب شکستگی پوست می شود. مکان بروز جوش پوستی نیز به شناخت نوع جوش کمک می کند. اگر این جوشها در منطقه تی صورت، فک و گونه ها رخ دهند معمولا جوشهای معمولی هستند، اما جوشهای قارچی معمولا بر روی سینه و قسمت بالای کمر بروز پیدا می کنند.

همانطور که پیشتر بدان اشاره کردیم شناخت جوش پوستی از اهمیت زیادی برخوردار است زیرا به انتخاب درمان مناسب کمک می کند. بهتر است در صورت بروز جوش پوستی به پزشک متخصص مراجعه کنید.

چه عواملی سبب بروز جوش پوستی می شوند؟

جوش پوستی می تواند در اثر عوامل متعددی رخ دهد. آشنایی با این عوامل به شما کمک می کند تا با کنترل شرایط از بروز این جوشها بر روی پوست خود جلوگیری به عمل آورید. به طور کلی عواملی مانند:

  • اختلالات و تغییرات هورمونی
  • استرس و اضطراب
  • آب و هوای مرطوب و یا گرما
  • استفاده از لوازم آرایشی چرب

سبب می شوند که جوش پوستی بر روی بدن شما به وجود بیاید.

درمان جوش پوستی چیست؟!

درمان جوش پوستی چیست؟!

اگر جوش در بدن شما از نوع قارچی باشد باید از پمادهای قارچ کش استفاده کنید. یکی از بهترین درمانها استفاده از سولفور است. سولفور یا گوگرد دارای خاصیت قارچ کش و ضد انگل است و به درمان این جوشها کمک می کند. سولفور به صورت کرم و صابون در بازار موجود است.

البته درمان این نوع جوشها به شدت قارچ بستگی دارد و توصیه ما به شما این است هرگز سرخود درمان را شروع نکنید و به پزشک مراجعه کنید. به طور کلی برای درمان جوش پوستی بهتر است با پزشک متخصص مشورت کنید. زیرا اگر مسیر را اشتباه بروید مشکلات زیادی برای پوستتان به وجود خواهد آمد. ماده موثر دیگر برای درمان جوش قارچی اسید سالیسیلیک است که دارای خاصیت لایه برداری است و سلولوهای مرده پوست را از بین می برد و منافذ باز پوست را می بندد.

همانطور که بارها در مورد محافظت و سلامت پوست بدان اشاره کردیم مرطوب کننده باید جزیی از رژیم پوستی شما باشد. در صورت بروز جوش پوستی استفاده از مرطوب کننده را متوقف کنید و ابتدا نوع جوش را مشخص کنید. بهتر است بدانید مرطوب کننده هایی که روغن ندارند برای درمان جوش های قارچی بسیار مفید هستند. هرگز این جوش ها را چرب نکنید.

استفاده از تتراسایکلین برای درمان جوش!

تتراسایکلین دارویی است که برای درمان جوش  مورد استفاده قرار می گیرد. این دارو به صورت پماد و قرص موجود است. افراد بزرگسال باید ابتدا 250 میلی گرم از این کپسول را هر شش ساعت یکبار استفاده کنند سپس این مقدار را به 500 میلی گرم برسانند. پماد تتراسایکلین باید بر روی موضع مالیده شود. بهتر است هر 2 تا 4 ساعت یکبار این پماد بر محل مالیده شود.

نکته بسیار مهم در استفاده از این دارو برای درمان جوش این است که این دارو عوارض جانبی زیادی دارد و در استفاده از آن باید بسیار محتاط باشید. تب، استفراغ، تهوع و اسهال از عوارضی هستند که در اثر استفاده از این دارو رخ می دهد. همچنین تتراسایکلین بر روی کلیه اثر می گذارد. در صورتی که از بیماری های کلیوی رنج می برید قبل از استفاده از این دارو با پزشک متخصص مشورت کنید.

آیا خودارضایی سبب بروز جوش می شود؟

خودارضایی به تحریک اندام جنسی فرد توسط خود او گفته می شود. برای اینکار ممکن از ابزارهای جنسی متعددی استفاده شود تا فرد به اوج لذت جنسی برسد. این مسئله از دوران ماقبل تاریخ تا به امروز وجود داشته است و در هر برهه زمانی مخالفان و طرفداران خود را داشته است. در اینجا سوال این است که آیا خود ارضایی سبب بروز جوش پوستی می شود؟!

پاسخ به این سوال منفی است و خودارضایی ارتباطی با بروز مشکلات پوستی ندارد. اما ذکر یک نکته در این جا حایز اهمیت است. همانطور که پیشتر بدان اشاره کردیم استرس و اضطراب می تواند باعث بروز جوش پوستی شود. خودارضایی ممکن است استرس و اضطراب خاصی را در فرد به وجود بیاورد و همین امر زمینه ساز بروز جوش پوستی می شود. در نتیجه خودارضایی به تنهایی مشکلی را بر روی پوست به وجود نمی آورد.

وجود جوش پوستی در قسمتهای مختلف صورت 

وجود جوش در قسمتهای مختلف صورت 

وجود جوش در هر قسمت از صورت می تواند نشان دهنده بروز مشکلی در یکی از ارگان های بدن باشد، که با توجه به نواحی که در عکس بالا مشخص کرده ایم، این مشکلات به شرح زیر هستند:

  • ناحیه 1 و 3: بیماریهای گوارشی 
  • ناحیه 2: بیماریهای کبدی 
  • ناحیه 4، 6، 8 و 10: بیماریهای کلیوی
  • ناحیه 7: بیماریهای قلبی 
  • ناحیه 9 و 5: بیماریهای تنفسی 
  • ناحیه 11 و 13: مشکلات هورمونی 
  • ناحیه 12: بیماریهای معده 
  • ناحیه 14: ورود باکتری به بدن 

مجله سلامت داروخانه آنلاین محصولات زیر را به شما پیشنهاد می دهد :

مجله سلامت داروخانه آنلاین مطالعه مقالات زیر را به شما پیشنهاد می کند :

معرفی انواع ماسک صورت برای پوست جوش دار!
آیا جوش صورت و بدن درمان پذیر است؟
روشهای طلایی برای جلوگیری از جوش بعد از اصلاح صورت!
معرفی 10 ماسک خانگی برای جوش صورت!

محصولات جنسی
سرکار خانم دکتر سارا شوهانی دانش آموخته دکترای فیزیک هسته ای و به عنوان پژوهشگر و محقق سازمان انرژی اتمی ایران در زمینه تشخیص و درمان سرطان و کاربرد پرتوها، دارای سابقه پژوهش طولانی دارویی و داروشناسی بوده و تحقیقات ایشان به صورت ملی و بین المللی به چاپ رسیده است. برای مطالعه مقالات خانم دکتر شوهانی می توانید به وبسایت مجله سلامت داروخانه آنلاین مراجعه کنید.