مکمل تقویت قوای جنسی

داروهای بنزودیازپین دربارداری خطرسقط جنین را افزایش میدهند!

قرص کلونیدین و بارداری

داروهای بنزودیازپین داروهایی هستند که برای اختلالات روحی و روانی مورد استفاده قرار گیرند.این داروها جز دسته D به حساب می آیند.مطالعات و پژوهش های صورت گرفته نشان می دهند مصرف این داروها در دوران بارداری خطری برای جنین به حساب می رود.پزشکان جز در موارد خاص اجازه تجویز این داروها را برای بیماران ندارند!

افراد زیادی هستند که به دلیل مشکلات و اختلات روحی و روانی از داروهای بنزودیازپین ها مانند آلپرازولام،کلونازپام، کلرودیازپام پوکساید، اکسازپام و لورازپام استفاده می کنند.این داروها برای درمان بیماری هایی مانند بی خوابی، خواب پریشی، اضطراب، حملات پانیک، صرع و موارد اینچنینی به کار می روند. در این مقاله قصد داریم به اثرات داروهای بنزودیازپین در دوران بارداری بپردازیم. در پایان این مقاله شناخت کاملی به این موضوع خواهید داشت.

داروهای بنزودیازپین

داروهای بنزودیازپین برای القای بیهوشی، درمان اختلال اضطراب، درمان بی خوابی، برطرف کردن اسپاسم عضلانی، درمان تشنج، کنترل علائم ناشی از ترک الکل و اختلال فوبیا و پانیک تجویز می گردند. این داروها به سه دسته داروهایی با اثربخشی کوتاه مدت، داروهایی با اثربخشی متوسط و داروهایی با اثر بخشی طولانی مدت تقسیم می شوند.

از داروهای بنزودیازپین که دارای اثر کوتا هستند می توان به لورازپام، اوکسازپام، تریازولام و تمازپام اشاره کرد. آلپرازولام یکی دارو با اثربخشی متوسط است. داروهایی مانند دیازپام و کلونازپام دارای اثربخشی طولانی مدت هستند. مطالعات نشان می دهند که در صورت بی خوابی بهتر است از داروهایی با اثربخشی کوتاه مدت استفاده شود. همچنین داروهای بنزودیازپین با اثربخشی طولانی مدت برای کنترل علائم ناشی از ترک الکل مفید هستند.

عوارض جانبی داروهای بنزودیازپین

عوارض جانبی داروهای بنزودیازپین

عوارض جانبی بخشی از هویت هر دارویی است، اما اگر پزشک دارویی را برای شما تجویز می کند، بی شک اثربخشی آن دارو بیشتر از عوارض جانبی آن است. عوارض جانبی داروهای بنزودیازپین به شرح زیرند:

  • کندی در حرکت (همین امر سبب بروز مشکلات زیادی در کار و رانندگی می شود)
  • رفتارهای پرخاشگرانه
  • نوسانات شدید خلقی

قطع مصرف این داروها باید زیر نظر مستقیم پزشک صورت گیرد، زیرا در صورت قطع خودسرانه این دارو علائمی مانند اضطراب و تشنج شدت پیدا می کنند. بروز این علائم در مصرف داروهایی با اثربخشی کوتاه شایع تر است.

موارد مهم در مصرف داروهای بنزودیازپین

اگر می خواهید از این دارو استفاده کنید، به موارد زیر توجه داشته باشید:

  • برای درمان طولانی مدت اضطراب، بهتر است با مشورت پزشک از داروهای افسردگی نیز استفاده شود.
  • مصرف این داروها در مبتلایان به وقفه تنفسی در خواب ممنوع است.
  • با توجه به این موضوع که متابولیسم کبدی در افراد مسن کاهش پیدا می کند، بهتر است برای افراد مسن داروی لورازپام یا اگزازپام استفاده شود.

مطالعات در زمینه داروهای بنزودیازپین چه چیزی را نشان میدهند؟

مطالعات در زمینه داروهای بنزودیازپین چه چیزی را در رابطه با بارداری نشان میدهند؟

در تحقیقی که در ماه می 2019 در دانشگاه مونترال کانادا صورت گرفت محققان به بررسی رابطه میان استفاده از گروههای دارویی بنزودپازپین در دوران بارداری و خطر سقط جنین پرداختند.

نتایج حاکی از آن بودند که خطر فزاینده سقط جنین برای مادرانی وجود دارد که از این داروها در دوران بارداری استفاده می کنند!مهم نیست این داروها بلند مدت مورد استفاده قرار می گیرد یا کوتاه مدت! به طور کلی داروهای بنزودیازپین خطر سقط جنین را افزایش می دهند.

این پژوهش هشداری برای  پزشکان است که مصرف این داروها را در دوران بارداری برای بیماران خود مورد ارزیابی قرار دهند.بی خوابی، اضطراب و اختلالات خلقی از علایم رایج در دوران بارداری هستند. دلیل اختلالات خلقی بهم خوردن تعادل هورمونها در این دوران است!

به همین دلیل بسیاری از افراد از این داروها استفاده می کنند تا خلق خود را تنظیم کنند. بسیاری از افراد بدون مشورت با پزشک از این داروها استفاده می کنند. افرادی که اکنون از این داروها استفاده می کنند باید قبل از اقدام به بارداری با پزشک خود مشورت کنند. از استفاده سرخود از این داروها در دوران بارداری امتناع ورزید!

برای تهیه مکمل های دارویی به کجا مراجعه کنیم؟

برای تهیه مکمل های دارویی مانند قرص تقویت سیستم ایمنی بدن و محصولات عفونت زنان می توانید به سایت داروخانه آنلاین مراجعه کنید.

محصولات جنسی
سرکار خانم دکتر سارا شوهانی دانش آموخته دکترای فیزیک هسته ای و به عنوان پژوهشگر و محقق سازمان انرژی اتمی ایران در زمینه تشخیص و درمان سرطان و کاربرد پرتوها، دارای سابقه پژوهش طولانی دارویی و داروشناسی بوده و تحقیقات ایشان به صورت ملی و بین المللی به چاپ رسیده است. برای مطالعه مقالات خانم دکتر شوهانی می توانید به وبسایت مجله سلامت داروخانه آنلاین مراجعه کنید.