مکمل تقویت قوای جنسی

چند راهکار خانگی برای درمان بی خوابی

درمان بی خوابی

بسیاری از افراد از مشکل بی خوابی رنج می برند. بی خوابی می تواند در دراز مدت باعث شود فرد تحریک پذیری، کم حواسی، پریشانی و ناراحتی را در طول روز تجربه کند. راهکارهای متفاوتی برای درمان بی خوابی وجود دارند. برخی از آنها شیمیایی و با استفاده از قرص ها می باشد و برخی راهکارها در خانه قابل استفاده هستند. امروز به معرفی روش های درمان بی خوابی در خانه می پردازیم.

کنترل و درمان استرس

یکی از راه های موثر در درمان بی خوابی کنترل استرس می باشد. برای بسیاری از افراد داشتن استرس باعث بی خوابی می شود. دلیل این مسئله جدال بدن با افکار می باشد و در واقع مغز نمی تواند به آرامش برسد و به خواب رود. دلایل مختلفی برای استرس وجود دارد و برای رفع آنها باید در جستجوی علل استرس خود باشید. پس از اینکه متوجه شدید چه مسائلی باعث استرس شما شده اند می توانید استرس را با روش هایی همچون مدیتیشن و راه های دیگر کنترل نمایید. در صورتیکه استرس شما نیاز به پیگیری جدی تری داشت بهتر است از پزشک کمک بگیرید.

از رژیم غذایی مناسبی شب ها استفاده کنید

یکی از علل بی خوابی عادت های بد تغذیه ای و رژیم غذایی نامناسب است. برای رفع این مشکل باید به رژیم غذایی خود دقت کنید. به طور مثال وقتی شب ها قند و کربوهیدرات به میزان زیادی مصرف می کنید بدن برای سوزاندن آنها شما را برای به خواب رفتن دچار مشکل می کند. به همین دلیل توصیه می شود شب ها از رژیم های کم کربوهیدرات استفاده نمایید. موارد دیگری همچون کافئین، خوراکی های آلرژی دار و غذاهای چرب نیز توصیه نمی شوند.
به جای محصولاتی که شما را به بیداری وادار می کنند از مواد غذایی استفاده کنید که باعث بهتر خوابیدن شما می شوند. چربی های سالم گزینه های مناسبی هستند.

درمان بی خوابی

از عصاره های گیاهی استفاده کنید

برای درمان بی خوابی استفاده از عصاره های اسطوخودوس و بابونه پیشنهاد می شود. عصاره اسطوخودوس و رایحه آن می تواند به بدن و ذهن شما آرامش دهد. می توانید عصاره آن را بر روی ملافه، بالش و یا روی گردن خود بزنید. همچنین می توانید با استفاده از نمک اپسوم و عصاره اسطوخودوس وان آب گرم را تجربه کنید.
عصاره بابونه نیز در درمان بی خوابی بسیار موثر است. عصاره بابونه را می توانید به صورت چای دم کنید و یا از رایحه آن استفاده نمایید. عصاره بابونه به شکل بخور نیز در کاهش اضطراب و افسردگی بسیار مفید باشد.

از مکمل های مفید استفاده کنید

برخی مکمل ها همچون مکمل منیزیم در درمان بی خوابی مفید هستند. این مسکن در دوز 400 تا 500 میلی گرم در کاهش استرس و بهبود کیفیت خواب موثر می باشد.
مکمل هایی مانند ملاتونین یا ریشه سنبل الطیب نیز بسیار موثر اثرگذار است اما در طولانی مدت توصیه نمی شوند زیرا باعث وابستگی می گردد.

به محیط خواب خود دقت کنید

برخی از دلایل بی خوابی ما به شرایط نامساعد فضای خواب ما باز می گردد. دما، وضعیت تختخواب، بالش و نور اتاق در خواب بسیار موثرند.

  • دمای اتاق خود را متعادل کنید. دمای بالای اتاق خصوصا در زمستان می تواند باعث بی خوابی شما شود.
  • نوع تشک و بالش شما نیز باید باعث آرامش بدن تان شود.
  • نور اتاق را کنترل کنید. از پرده های ضخیم برای تاریک شدن اتاق استفاده کنید و یا اگر تاریکی مطلق باعث بی خوابی شما می شود از چراغ خواب حتما استفاده کنید.

درمان بی خوابی

عادات نامناسب خود را ترک کنید

برخی عادات ما در طول روز می توانند بر بی خوابی شبانه ما موثر باشند. مثلا چرت عصرانه، سرگرم شدن با گوشی موبایل و یا بازی با لپ تاپ پیش از خواب همگی بر بی خوابی ما اثرگذارند. جالب است بدانید وسایلی همچون موبایل از خود نور آبی ساطع می کنند و این نور با ارسال پیام هایی به غده صنوبری مغز این پیغام را صادر می کند که شما نیاز به بیدار ماندن دارید. به همین دلیل سعی کنید حدود یک ساعت پیش از خواب از این وسیله هایی که نور آبی ساطع می کنند دوری کنید و با آرام کردن فضای محیطی خود وضعیتی را فراهم کنید که ذهن شما آماده خواب شود و بدون دردسر به خواب روید.

مجله سلامت داروخانه آنلاین مطالعه مطلب زیر را به شما پیشنهاد می دهد :

 

محصولات جنسی
سرکار خانم دکتر سارا شوهانی دانش آموخته دکترای فیزیک هسته ای و به عنوان پژوهشگر و محقق سازمان انرژی اتمی ایران در زمینه تشخیص و درمان سرطان و کاربرد پرتوها، دارای سابقه پژوهش طولانی دارویی و داروشناسی بوده و تحقیقات ایشان به صورت ملی و بین المللی به چاپ رسیده است. برای مطالعه مقالات خانم دکتر شوهانی می توانید به وبسایت مجله سلامت داروخانه آنلاین مراجعه کنید.