مکمل تقویت قوای جنسی

آشنایی با داروی تتراکائین موضعی

داروی تتراکائین

داروی تتراکائین دارای 2 ماده لیدوکائین و تتراکائین می باشد. لیدوکائین و تتراکائین هر دو متعلق به دسته ای از داروها هستند که به عنوان بی حس کننده های موضعی شناخته می شوند. این دارو برای جلوگیری از درد قبل از انجام برخی روش‌ها (مانند تزریق فیلر پوستی، لایه‌برداری با لیزر صورت، حذف خالکوبی به کمک لیزر) روی پوست استفاده می‌شود.

داروی تتراکائین چیست؟

تتراکائین متعلق به گروهی از داروها است که به عنوان بی حس کننده های موضعی شناخته می شوند. این دارو پایانه های عصبی پوست را از بین می برد و (برای استفاده روی پوست) برای کاهش درد یا ناراحتی ناشی از تحریکات خفیف پوست مانند آفتاب سوختگی یا بثورات جزئی استفاده می شود.

داروی تتراکائین برای تسکین درد و خارش آفتاب سوختگی های جزئی، بثورات پوستی یا سایر تحریکات خفیف پوست استفاده می شود. این دارو ممکن است برای مقاصد دیگر نیز استفاده شود. تتراکائین در قسمت های مختلف بدن برای ایجاد بی حسی یا از دست دادن احساس در برخی از بیماران قبل از انجام آزمایش یا درمان های پزشکی استفاده می شود.

نحوه ی مصرف داروی تتراکائین به چه صورت است؟

این دارو فقط برای استفاده خارجی است. دستورالعمل های نسخه را دنبال کنید. قبل و بعد از استفاده دست ها را بشویید. یک لایه نازک را روی ناحیه آسیب دیده بمالید. این دارو را وارد چشم خود نکنید. اگر این کار را انجام دادید، با مقدار زیادی آب شیر خنک بشویید.

دقیقا طبق دستور پزشک استفاده کنید. بیشتر از آنچه گفته شده استفاده نکنید. در مورد استفاده از این دارو در کودکان با پزشک اطفال خود صحبت کنید. ممکن است به مراقبت ویژه نیاز باشد.

داروی تتراکائین

عوارض جانبی مصرف داروی تتراکائین چیست؟

یک دارو در کنار اثرات مثبت خود ممکن است عوارض ناخواسته ای نیز ایجاد کند. اگرچه همه این عوارض جانبی رخ نمی دهند، اما در صورت بروز شاید به مراقبت های پزشکی نیاز داشته باشند. عوارض جانبی که باید در اسرع وقت به پزشک یا متخصص خود گزارش دهید عبارتند از:

  • واکنش های آلرژیک مانند بثورات پوستی، خارش یا کهیر، تورم صورت، لب ها یا زبان
  • سختی تنفس، تنگی نفس
  • سرگیجه، خواب آلودگی، سبکی سر
  • تهوع، استفراغ
  • تشنج
  • ضربان قلب آهسته، سریع یا نامنظم (تپش قلب)

عوارض جانبی که معمولاً نیازی به مراقبت پزشکی ندارند (در صورت ادامه یا آزاردهنده بودن به پزشک یا متخصص خود گزارش دهید):

  • عدم سوزش یا حساسیت قبل از استفاده از تتراکائین
  • قرمزی پوست در محل استفاده

نحوه ی نگهداری داروی تتراکائین

  • دور از دسترس کودکان نگهداری شود.
  • در دمای اتاق بین 15 تا 30 درجه سانتیگراد (59 تا 86 درجه فارنهایت) نگهداری شود. یخ نزنید. هر داروی استفاده نشده را بعد از تاریخ انقضا دور بیندازید.

داروی تتراکائین

موارد احتیاطی داروی تتراکائین

بسیار مهم است که پزشک شما را از نزدیک برای هر گونه مشکل یا عوارض ناخواسته ای که ممکن است توسط این دارو ایجاد شود بررسی کند. در صورت بروز بثورات پوستی، سوزش، تورم یا تحریک پوست، مصرف این دارو را متوقف کنید و فوراً با پزشک خود مشورت کنید. از لوازم آرایشی یا سایر محصولات مراقبت از پوست در مناطق تحت درمان استفاده نکنید.

اگر مقدار زیادی از داروی تتراکائین از طریق پوست و خون جذب شود، مصرف بیش از حد داروی بی حس کننده می تواند عوارض جانبی کشنده ای ایجاد کند.

اگر بیش از حد از تتراکائین موضعی استفاده کنید یا آن را روی نواحی بزرگ پوست بمالید، یا اگر گرما، بانداژ یا پوشش پلاستیکی را روی نواحی تحت درمان قرار دهید، ممکن است بدن شما مقدار بیشتری از تتراکائین موضعی جذب کند. پوست بریده شده یا تحریک شده نیز داروهای موضعی بیشتری نسبت به پوست سالم جذب می کند.

از کمترین مقدار مورد نیاز این دارو برای بی حس کردن پوست یا تسکین درد استفاده کنید.

نکات پایانی

به طور کلی داروی تتراکائین موضعی از دسته داروهای بی حس کننده است که درد و خارش ناشی از سوختگی یا بثورات پوستی را تسکین می دهد. این دارو به صورت ژل، کرم یا محلول پوست عرضه می شود و شما می توانید طبق دستور پزشک این دارو را روی پوست آسیب دیده خود بمالید.

این دارو با بی حس کردن مختصر پوست و ناحیه اطراف آن عمل می کند و برای استفاده در غشاهای مخاطی نیست.

منبع

Tetracaine topical

محصولات جنسی
سرکار خانم تینا بیات کارشناس تخصصی میکروبیولوژی و مشاور ارشد دارویی در داروخانه، به عنوان پژوهشگر در زمینه دارو، مکمل های تغذیه ای و بیماری های خاص دارای سابقه طولانی و تجربیات ارزشمندی هستند. جهت مطالعه مقالات خانم تینا بیات شما میتوانید به وبسایت مجله سلامت داروخانه آنلاین مراجعه کنید.