انسولین لومیر دارویی است که بر پایه آنالوگ طولانی مدت ساخته شده است و اثر آن 24 ساعت در بدن باقی می ماند. این انسولین توسط فن آوری rDNA ساخته شده است و مشابه به هورمون انسولینی است که در بدن تولید می شود. این انسولین برای درمان بیماران مبتلا به دیابت مورد استفاده قرار می گیرد و با افزایش میزان این هورمون در بدن قند خون را کنترل می کند.
شما می توانید جهت خرید قرص دیابت از طریق وب سایت داروخانه آنلاین اقدام نمایید.
مقدار تزریق انسولین لومیر
این انسولین یک بار و یا دو بار در روز باید تزریق شود. در این زمینه باید با پزشک مشورت کنید و پزشک پس از بررسی شرایط بدنی بیمار بهتریت روش را به او پیشنهاد می دهد. بیمارانی که نیاز به دو دوز تزریق در طور روز دارند باید به زمان تزریق انسولین لومیر توجه داشته باشند. افرادی که دو بار در طول روز تزریق می کنند باید یک دوز را صبح و دوز بعدی را 12 ساعت بعد تزریق کنند.
چه کسانی می توانند از این انسولین استفاده کنند؟
این دارو برای کودکان و بزرگسالان مورد استفاده قرار می گیرد. کودکان بالای دو سال و بزرگسالان مبتلا به دیابت نوع 1 می توانند از این دارو استفاده کنند. همچنین، بزرگسالانی که به دیابت نوع 2 مبتلا هستند؛ می توانند این انسولین را پس از مشورت با پزشک مورد استفاده قرار دهند.
نحوه تزریق انسولین لومیر
کسانی که به بیماری انسولین مبتلا هستند، باید روش های استفاده از این انسولین را بیاموزند. در شرایطی که هنوز نمی دانید چگونه از این دارو استفاده کنید، آن را به افراد کار بلد و یا پزشکان بسپارید. نوع تزریق این انسولین زیر جلدی است. بهترین روش برای تزریق این انسولین در ناحیه زیر شکم است که باید 5 سانتی متر از ناف فاصله داشته باشد.
عواض این انسولین چیست؟
عوارض جانبی یکی از مواردی است که در اثر استفاده از هر دارویی رخ می دهد، اما وقتی پزشک دارویی را برای شما تجویز می کند، بی شک اثر بخشی آن بیشتر از عوارض جانبی آن است. عوارض جانبی انسولین لومیر به شرح زیر هستند:
- واکنشهای محل تزریق (به عنوان مثال بروز درد، قرمزی و تحریکات پوستی)
- تورم دست و پا
- ضخیم شدن پوست در محل تزریق انسولین
- افزایش وزن
- سردرد
- کمر درد
- دل درد
- علائم آنفولانزا و یا علائم سرماخوردگی مانند گرفتگی بینی، عطسه و گلودرد
- علائم افت شدید فشار خون ( این عارضه بسیار عمومی است و تقریبا تمامی افراد تجربه می کنند)
معمولا این عوارض طی یک ماه پس از استفاده از این آمپول از بین می روند. در صورتی که این علائم ادامه داشتند، این موضوع را با پزشک در میان بگذارید و از او بخواهید تا شما را برای کنترل این عوارض راهنمایی کند. ممکن است گاهی نیاز باشد که نوع انسولین شما تغییر کند. عارضه جدی که ممکن است در اثر استفاده از این انسولین رخ دهد به شرح زیر است:
- علائم سطح پتاسیم پایین در خون (مانند گرفتگی عضلات ، ضعف یا ضربان قلب نامنظم)
در صورت بروز این علائم سریعا به پزشک مراجعه کنید. زیرا این عارضه جانبی بسیار جدی است و می تواند سلامتی شما را به شدت تحت تاثیر قرار دهد و حتی ممکن است باعث بروز بیماری های دیگری شود.
عوارض انسولین لومیر در بارداری
این دارو در دوران بارداری تنها در صورت نیاز شدید باید مورد استفاده قرار گیرد. زیرا سطح بالای قند خون در دوران بارداری می تواند آسیب های زیادی را برای مادر و جنین به همراه داشته باشد. استفاده از انسولین در دوران باردای می تواند مشکلات تنفسی در نوزادان به وجود بیاورد و رشد ریه را با مشکلاتی رو به رو کند. این احتمال بیشتر در نوزادانی است که قبل از هفته 37 بارداری متولد می شوند.
تداخل دارویی انسولین لومیر
تداخل دارویی مسئله بسیار مهمی است که می تواند بر میزان اثر بخشی داروها اثر بگذارد. انسولین لومیر نیز می تواند با داروها تداخل نشان دهد که برخی از این داروها به شرح زیر هستند:
- کورتیکواستروئیدها
- ایزونیازید
- استروژن ها
- داروهای ضد بارداری خوراکی
- فنوتیازین به عنوان مثال پروکلرپرازین (کمپازین) و کلرپرومازین (تورازین)
- داروهای کم کاری تیروئید به عنوان مثال لووتیروکسین
- نیاسین (نیاسپان)
- تیازیدها
این لیست شامل تمامی تداخلات دارویی این انسولین نیست. توصیه می شود قبل از مصرف هر دارو و یا مکملی با پزشک مشورت کنید.
داروهای ضد دیابت را از کجا بخریم؟
اگر می خواهید داروها و مکمل های ضد دیابت را تهیه کنید، می توانید به سایت داروخانه آنلاین مراجعه کنید. تمامی محصولاتی که در این سایت به فروش می رسند دارای مجوزهای بهداشتی هستند و شما می توانید از مشاوره های رایگان این مرکز بهره مند شوید.
از طرفی میگن انسولین خوبه بعد در عوارض این دارو نوشته ن مشکل تنفسی برای جنین بوجود میاد؟ واقعا؟ که پس یه خانم باردار از چه دارویی برای کنترل قند خون ش استفاده کنه؟
سلام. مصرف هر دارویی با دوز مجاز و تجویز پزشک مشکلی ایجاد نخواهد کرد. برای کنترل دیابت حتما باید به متخصص غدد مراجعه کنید.
سلام خانم دکتر من ۳ ماه باردارم قند خونم ناشتا۱۰۵ و ۱۱۰ هست وبعدازغذا ۱۲۰ دکتر غدد بهم انسولین لومیرسبز نوشته و هرشب ۲۴ واحد گفته بزن.
سلام من قندناشتام خوبه۷۵هست،درازمایشGttقند یک ساعته م ۲۰۰شده سطح نرمالش ۱۸۰هستش،دکتر برام انسولین نوشته،الان لازم هست با۲۰واحد قند بالا من انسولین مصرف کنم ؟۳۲هفته باردارم