مکمل تقویت قوای جنسی

تمام آنچه که باید در مورد بیماری قلبی بدانید!

تمام آنچه که باید در مورد بیماری قلبی بدانید!

بیماری قلبی و عروقی به مشکلات مرتبط با رگهای خونی، سیستم گردش خون و اختلالات ساختار قلب اطلاق می شوند.این بیماری یکی از رایج ترین بیماریهایی است که سالانه افراد زیادی را به کام مرگ می کشاند .شناخت علایم و پیشگیری از  بیماری قلبی از بروز حوادث بد و غیر قابل جبران جلوگیری به عمل می آورد.

بر طبق آمار، بیماری قلبی یکی از بزرگترین دلایل مرگ و میر در انگلستان، آمریکا، کانادا و استرالیا به شمار می رود. انواع متفاوتی از بیماریها ی قلبی وجود دارند که هریک بر بخشی از قلب تاثیر می گذارند.

علایم معمول بیماری قلبی درد سینه، تنگی نفس و تپش قلب هستند. درد سینه یکی از معمول ترین علایمی است که به عنوان بیماری آنژین یا آنژین صدری نیز شناخته می شود. این حالت معمولا وقتی رخ می دهد که قلب اکسیژن کافی دریافت نمیکند. درد سینه به دلیل موقعیتهای استرس زا و یا فشار بدنی نیز رخ می دهد و به طور معمول 10 دقیقه طول میکشد.

بیماری قلبی مادرزادی!

این اصطلاح برای نوعی بیماری قلبی به کار می رود که از آغاز تولد با فرد همراه است، برخی از این مشکلات به صورت زیر هستند:

  • نقص سپتوم: سوراخی میان حفره های قلب ایجاد می شود!
  • نقص انسداد: جریان خون در بخشهای مختلف قلب مسدود می شود!
  • سیانوتیک: نقصی در قلب است که سبب می شود اکسیژن کمی به بدن برسد!

بیماری قلبی آریتمی!

در این بیماری ضربان قلب نامنظم است. آریتمی وقتی اتفاق می افتد که تکانه های الکتریکی تنظیم کننده ضربان قلب به خوبی کار نمی کنند. این بیماری سبب می شود ضربان قلب خیلی تند، کند و یا نامنظم باشد.

البته ضربان قلب نامنظم حالتی است که ممکن است همه آن را تجربه کرده باشند، اما این حالت وقتی خطرناک است که بارها رخ بدهد، در غیر این صورت نباید به عنوان یک بیماری قلبی جدی در نظر گرفته شود. بیماری آریتمی می تواند منجر به مرگ شود.

بیماری قلبی عروق کرونر!

بیماری قلبی عروق کرونر!

عروق کرونر مواد مغذی و اکسیژن مورد نیاز قلب را از طریق گردش خون تامین می کنند. اگر کلسترول در خون افزایش یابد سبب می شود عروق کرونر باریک شوند و در نتیجه مواد مغذی و اکسیژن کمتری به قلب می رسد و قلب دچار بیماری و مشکل می شود.

بیماری کاردیومیوپاتی گشاد شده!

اگر ماهیچه های قلب ضعیف شوند و خون را به خوبی پمپاژ نکنند، اتاقک های قلب گشاد می شوند. این امر عمدتا به دلیل  مشکلات مرتبط با عروق کرونری رخ می دهد که سبب می شوند اکسیژن به قلب نرسد. این بیماری قلبی معمولا بر بطن چپ تاثیر می گذارد.

بیماری انفارکتوس میوکارد!

این بیماری به عنوان حمله قلبی، انفارکتوس قلبی و انسداد شریان قلبی نیز شناخته شده است. در این بیماری جریان خون  قطع می شود و به ماهیچه های قلب آسیب وارد میشود. این امر به دلیل وجود لخته خون  در عروق قلبی  رخ می دهد، همچنین اگر عروق قلبی ناگهان دچار اسپاسم شوند و یا تنگ شوند حمله قلبی اتفاق می افتد.

سکته قلبی!

هنگامی که قلب نتواند  خون را به خوبی در بدن پمپاژ کند، این بیماری قلبی اتفاق می افتد. در این بیماری سمت چپ و یا سمت راست قلب تحت تاثیر قرار می گیرد. به طور کلی به ندرت اتفاق می افتد که هر دو طرف قلب در این بیماری درگیر شوند. بیماری عروق کرونری و یا فشار خون بالا در طول زمان سبب ضعیف شدن قلب و عدم پمپاژ درست خون می شود.

بیماری کاردیومیوپاتی هایپرتروفیک !

این بیماری قلبی یک اختلال ژنتیکی است که سبب می شود دیواره بطن چپ ضخیم شود و پمپاژ خون دشوار شود. این بیماری در میان ورزشکارن شایع است و سبب می شود به طور ناگهانی بمیرند. خانواده ای که سابقه این بیماری را دارند 50% بیشتر از افراد معمولی  این بیماری را به فرزندانشان انتقال می دهند.

بیماری قلبی نارسایی دریچه میترال !

این بیماری وقتی رخ می دهد که دریچه میترا به خوبی بسته نمی شود و سبب می شود خون در هنگام خروج از دوباره به قلب بازگردد. در نتیجه خون نمی تواند در قلب و یا بدن به خوبی جریان یابد. افرادی که از این بیماری رنج می برند معمولا احساس خستگی می کنند و به زودی به نفس نفس می افتند.

بیماری قلبی پروپلاپس دریچه میترال!

در این بیماری دریچه ای که میان دهلیز و بطن چپ قرار دارد به طور کامل بسته نمی شود و سبب می شود خون به سمت بالا و به دهلیز چپ بازگردد. به طور کلی این بیماری تهدید کننده نیست و نیاز به درمان ندارد؛ با این وجود برخی از بیماران به درمان نیاز دارند.

بیماری قلبی تنگی نفس!

در این بیماری، به دلیل تنگی شریان ریوی، پمپاژ خون از بطن چپ به طرف شریان ریوی به سختی صورت می گیرد. قلب برای غلبه بر این مانع باید سخت تر کار کند. نوزادی که از این بیماری رنج می برد اغلب تیره رنگ می شود. اگر فشار بر روی بطن راست زیاد باشد باید بیمار تحت درمان قرار بگیرید.

جراحی قلب!

بیماری قلبی را اغلب می توان با استفاده از داروهای مختلف کنترل کرد.  با این وجود، گاهی کار از کار می گذرد و بیمار کاری جز عمل جراحی قلب ندارد. جراحی قلب یک گزینه شدید و جدی است که زمان زیادی طول می کشد تا بیمار بهبود یابد. در هر صورت، اگر دارو دیگر پاسخگو نباشد، جراحی روش موثری برای درمان بیماری قلبی و انسداد عروق است. رایج ترین جراحی های قلبی به صورت زیر هستند:

  • درجراحی آنژیوپلاستی سوند بالنی وارد رگهای تنگ خو نی می شود و جریان خون به قلب را متعادل می کند.
  • در عمل پایپس عروق کرونری انسداد عروق قلبی برطرف می شود.
  • نوع دیگری از جراحی وجود دارد که مشکلات دریچه های قلبی را برطرف می کند و یا دریچه قلب تعویض می شود.
  • در یک نوع عمل جراحی دستگاه الکترونیکی در قلب کار گذاشته می شود تا ضربان قلب منظم شود.
  • عمل پیوند قلب یک گزینه بسیار دشوار است زیرا پیداکردن یک قلب مناسب برای بدن بسیار دشوار است. ممکن است گاهی افراد سالها در لیست انتظار بمانند تا عمل پیوند انجام شود.

بهترین روش برای عدم ابتلا به بیماری قلبی پیروی از سبک زندگی سالم و ورزش است.

آیا مصرف مکملهای کلسیم دار سبب بروز بیماری های قلبی می شود؟

تحقیقات اخیر نشان داده اند که مصرف مکملهای کلسیمی مشکلاتی را برای سلامتی به وجود می آورند. شاید بحث برانگیزترین موضوع در مورد مصرف کلسیم این است :کلسیم خطر ابتلا به انواع بیماری  قلبی مانند ایست قلبی و یا سکته قلبی را افزایش می دهد!

محققان در چندین سال گذشته، نتایج ضد و نقیضی را در رابطه با مصرف مکملهای کلسیم دار یافته اند. به همین دلیل، برای تشخیص تاثیر قرص کلسیم دار بر بروز بیماری قلبی به تحقیقات قاطع بیشتری نیاز است.

برخی از کارشناسان اذعان می دارند که مصرف کلسیم همراه با ویتامین دی خطرهای احتمالی را کاهش می دهد. ویتامین دی، ویتامین منحصر به فردی است که در بدن جادو می کند. تحقیقات حاکی از آن هستند که مصرف ویتامین دی و مکملهای کلسیمی تاثیرات شگرفی بر سلامتی بدن دارد.

اما دانشمندان باید توجه و تمرکز بیشتری را به تحقیق در مورد تاثیر مکملهای کلسیم دار بر بدن معطوف سازند. هنوز قاطعیتی در این یافته ها وجود ندارد و به طور قطع نمی توان گفت آیا کلسیم خطر ابتلا به بیماری قلبی را افزایش می دهد یا خیر!

کنترل کلسترول خون ابتلا به این بیماری را کاهش می دهد!

کاهش کلسترول خون یکی از عوامل مهمی است که خطر ابتلا به بیماری قلبی را کاهش می دهد. بسیاری از آزمایشات بالینی و معاصر نشان می دهند که داروهای استاتین خطر حملات قلبی را در بیماران قلبی و عروقی کاهش می دهند.

استاتینها داروهای مهارکننده کلسترول هستند. این داروها از تشکیل کلسترول در کبد جلوگیری به عمل می آورند. اکنون این سوال مطرح است آیا داروهای دیگری که کلسترول خون را پایین می آورند خطر حملات قلبی را نیز کاهش می دهند؟!

مطالعات پیشین در رابطه با کلسترول خون این نتیجه را تایید می کنند و مطالعات جدید نتایج مختلفی را نشان می دهند. به همین دلیل دانشمندان دست به انجام یک متا تحلیل در رابطه با موضوع کلسترول خون زدند. آنها می خواستند نتایج قابل اطمینانی را پیدا کنند.

بررسی مطالعات صورت گرفته در زمینه داروهای استاتین!

در رابطه با کلسترول، دانشمندان به بررسی 49 مطالعه و 312175 بیمار پرداختند. این مطالعات از سال 1966 شروع شده بودند. تاثیرات استفاده از داروهای استاتین و داروهای دیگر بر تنظیم کلسترول تقریبا مشابه به یکدیگر بود.

این داروها در هر دو گروه خطر ابتلا به این بیماری را کاهش می دانند و کلسترول بد را در خون از بین می بردند. این تحلیل نشان داد که سطوح پایین کلسترول ای.دی.ال (کلسترول بد) حملات قلبی را به طرز چشم گیری کاهش می دهند. نتایج حاکی از آن بودند که  هر چقدر سطوح کلسترول خون پایین تر باشند خطر ابتلا به این بیماریها کمتر خواهد بود.

در هر یک از این آزمایشات  هزینه های گزافی صرف شده بود تا ببینند: آیا داروهای استاتین و غیر استاتین (داروهای قدیمی تر برای کلسترول) میزان حملات قلبی را آنگونه که انتظار می رود کاهش می دهند یا خیر؟ بنابراین متدها، داروها و رژیمهای زیادی وجود دارند که کلسترول خون را کاهش می دهند و خطر ابتلا به این بیناری را پایین می آورند.

بیمارانی که در خطر فزاینده ابتلا به بیماریهای مرتبط با قلب و عروق قرار دارند علاوه بر رژیم غذایی سالم، باید از داروهای استاتین و یا داروهای دیگر برای کاهش کلسترول طبق نظر پزشک استفاده کنند  با چک آپ سالیانه می توانید از میزان کلسترول خون آگاه شوید و در صورت نیاز حتما به پزشک مراجعه کنید.

امپاگلیفلوزین دارویی است که خطر ابتلا به بیماری قلبی را کاهش می دهد!

همانطور که تا بدینجا به آن اشاره کردیم بیماری های مرتبط با قلب و عروق  یکی از اختلالات شدید مرگ و میر در دنیا به حساب می رود. دارو های زیادی برای درمان این بیماری پیشنهاد می شوند. اما باید گفت تمامی این داروها اثر یکسانی ندارند.  در این میان امپاگلیفلوزین دارو یی است که به وفور برای بیماران قلبی تجویز می شود.

مطالعه ای که به صورت آنلاین در 29 آگوست سال 2019 انتشار یافت، نشان می دهد که استفاده ازامپاگلیفلوزین (دارو نوع اول) در بیماران مبتلا به دیابت نوع دوم خطر ابتلا به بیماری  قلبی را کاهش می هد!

اما مصرف این دارو در مقایسه با مصرف دیپتیدیل پپتایدس 4 (دارو نوع دوم) تاثیر زیادی بر روی مشکلات شدید قلبی ندارد. دکتر بجورن پاسترناک از موسسه کارولینکسا در استکهلم و همکارانش از داده های ثبت شده در دانمارک، نروژ و سوئد استفاده کردند و 20983 و 20983 نفر را که به ترتیب از دارو نوع اول و دوم استفاده کرده بودند مورد بررسی قرار دادند. رنج سنی این بیماران 35 تا 84 سال بود. جنسیت، سن و سابقه آنها در بیماری های قلبی عروقی نیز در نظر گرفته شده بود.

محققان بدین نتیجه رسیدند که مصرف کنندگان دارو نوع یک و نوع دوم در خطر ابتلا به بیماری قلبی قرار داشتند.  اما دارو نوع اول تنها برای جلوگیری از ابتلا به بیماری های قلبی موثر بود و از بروز مشکلات شدید قلبی جلوگیری به عمل نمی آورد. این یافته ها با یافته های مطالعات دیگر یکسان بود.

این داده ها به بیماران، پزشکان و مقامات کمک می کنند تا تاثیر استفاده از دارو نوع یک را در درمانهای کلینیکی در نظر داشته باشند. بسیاری از محققان وابستگی مالی به صنایع دارویی را فاش کرده اند!

برای تهیه قرص قلب به کجا مراجعه کنیم؟

برای تهیه بهترین محصولات و مکملهای دارویی  مانند قرص قلب و عروق می توانید به سایت داروخانه آنلاین مراجعه کنید. 

محصولات جنسی
سرکار خانم دکتر سارا شوهانی دانش آموخته دکترای فیزیک هسته ای و به عنوان پژوهشگر و محقق سازمان انرژی اتمی ایران در زمینه تشخیص و درمان سرطان و کاربرد پرتوها، دارای سابقه پژوهش طولانی دارویی و داروشناسی بوده و تحقیقات ایشان به صورت ملی و بین المللی به چاپ رسیده است. برای مطالعه مقالات خانم دکتر شوهانی می توانید به وبسایت مجله سلامت داروخانه آنلاین مراجعه کنید.