مکمل تقویت قوای جنسی

سندروم شیرین نشان دهنده ابتلا به بیماریهای جدی است!

سندروم شیرین نشان دهنده ابتلا به بیماریهای جدی است!

سندروم شیرین چیست؟! این سندروم ( که نام علمی آن درماتوز حاد نوتروفیل تب دار است)  یک بیماری پوستی غیر معمول است که باعث تب و پثورات پوستی دردناک می شود و بیشتر بازوها، صورت و گردن را درگیر می کند. علت ابتلا به این بیماری هنوز مشخص نیست، اما گاهی اوقات این بیماری در اثر وجود عفونت در بدن و یا حساسیت به برخی از داروها رخ می دهد. همچنین، این بیماری یکی از علائم ابتلا به برخی از سرطان هاست. متداول ترین روش برای درمان این بیماری استفاده از قرص های کورتیکواستروئید مانند پردنیزون است.

علائم سندروم شیرین

علائم و نشانه های این بیماری به شرح زیر هستند:

  • تب
  • بثورات سندروم شیرین که عبارتند از برجستگی های کوچک و قرمز بر روی بازوها، صورت و گردن، قطر این برجستگی ها معمولا ۲ سانتی متر است که درد بسیار زیادی را بر بیمار متحمل می کند.

علل ابتلا به این بیماری چیست؟

بهتر است بدانید در بسیاری از موارد علل ابتلا به این سندروم مشخص نیست، اما بروز این سندروم می تواند با سرطان خون، سرطان پستان و روده بزرگ در ارتباط باشد. گاهی مصرف برخی از داروها سطح گلبول های سفید خون را افزایش می دهد و همین امر می تواند زمینه ساز ابتلا به این بیماری باشد.

عوامل خطر

برخی از موارد خطر ابتلا به این بیماری را افزایش می دهند، این عوامل به شرح زیرند:

  • جنسیت: زنان بیشتر از مردان به این بیماری مبتلا می شوند.
  • سن: افراد 30 تا 60 ساله عمدتا به این بیماری مبتلا می شوند.
  • سرطان: ابتلا به سرطان خون، پستان و روده بزرگ خطر بروز این بیماری را افزایش می دهد.
  • بارداری: خطر ابتلا به این سندروم در بارداری افزایش پیدا می کند.
  • حساسیت به دارو: این بیماری می تواند در اثر حساسیت به برخی از داروها از جمله آزاتیوپرین، آزازات، ایموران و آنتی بیوتیک ها رخ دهد.

محققان بر این باور هستند عفونت دستگاه تنفسی می تواند علائم شبه آنفولانزا را ایجاد کند و سبب بروز این بیماری شود. همچنین، بروز این سندروم با بیماریهای التهابی روده مرتبط است.

علائم سندروم شیرین

این سندروم چه عوارضی را در پی دارد؟

اگر این سندروم کنترل نگردد و ضایعات پوستی درمان نگردند، خطر بروز عفونت بالا می رود. به همین دلیل توجه به توصیه های پزشکی برای کنترل این سندروم اهمیت بسیار زیادی دارد. از طرفی دیگر، ابتلا به این سندروم می تواند نشان دهنده ابتلا به انواع سرطان باشد.

تشخیص سندروم شیرین

پزشک متخصص بیماری های پوستی با نگاه کردن به وضعیت پوست شما می تواند این سندروم را تشخیص دهد. در کنار این امر، آزمایشات مختلفی نیز برای تشخیص این بیماری وجود دارند که به شرح زیرند:

  • آزمایش خون: این آزمایش برای بررسی گلبول های سفید خون بررسی می شود که آیا تعداد آنها از حد معمولی بیشتر شده است یا خیر! معمولا وقتی تعداد گلبول های سفید خون از حد معمول بیشتر می شود، تاییدی بر وجود این بیماری است.
  • نمونه برداری از پوست: در این شرایط قطعه ای از پوست آسیب دیده برش داده می شود و مورد تجزیه و تحلیل قرار می گیرد.

درمان سندروم شیرین

بهتر است بدانید که این بیماری یک بیماری عود کننده است و ممکن است علائم آن دائما از بین بروند و یا به وجود بیایند. اما مصرف برخی از داروها می تواند این بیماری را کنترل کند:

  • قرص کورتیکواستروئیدهای خوراکی مانند پردنیزون بسیار خوب عمل می کنند، اما استفاده طولانی مدت می تواند عوارضی مانند افزایش وزن، بی خوابی و ضعیف شدن استخوان ها را در پی داشته باشد.
  • کرم یا پماد برای کنترل بثورات پوستی می توانند از عفونت پیشگیری کنند و این علائم را کنترل کنند.
  • تزریق مقداری کورتیکواستروئید به داخل ضایعات پوستی می تواند بروز این ضایعات را کنترل کند.

برای خرید محصولات مراقبت از پوست به کجا مراجعه کنم؟

برای خرید محصولات مراقبت از پوست و درمان پوست می توانید به سایت داروخانه آنلاین مراجعه کنید. همچنین، در زمان خرید می توانید از مشاوره های رایگان این مرکز بهره مند شوید.

محصولات جنسی
سرکار خانم دکتر سارا شوهانی دانش آموخته دکترای فیزیک هسته ای و به عنوان پژوهشگر و محقق سازمان انرژی اتمی ایران در زمینه تشخیص و درمان سرطان و کاربرد پرتوها، دارای سابقه پژوهش طولانی دارویی و داروشناسی بوده و تحقیقات ایشان به صورت ملی و بین المللی به چاپ رسیده است. برای مطالعه مقالات خانم دکتر شوهانی می توانید به وبسایت مجله سلامت داروخانه آنلاین مراجعه کنید.