مکمل تقویت قوای جنسی

چرخه یکنواخت زندگی؛ تشخیص و راه های تغییر آن

Uniform life cycle 1

چرخه یکنواخت زندگی به وضعیتی گفته می شود که فرد در تکرار و یکنواختی زندگی روزمره گرفتار شده باشد. در این وضعیت همه چیز تکراری به نظر می رسد، زندگی جذابیت خود را از دست داده است و فرد امیدی به آینده ندارد. در مقاله امروز در رابطه با این مفهوم و شناخت آن بیشتر صحبت خواهیم کرد.

از کجا باید فهمید که دچار چرخه یکنواخت زندگی شده ایم؟

چرخه یکنواخت زندگی به مرور در زندگی خود را نشان می دهد. در ابتدا فرد چندان متوجه نیست که دچار این چرخه شده است اما در نهایت زمانیکه متوجه می شود هیچ نتیجه جدیدی از کارهای خود بدست نمی آورد متوجه این چرخه معیوب می شود. یکنواختی زندگی نشانه هایی دارد که در ادامه به آنها می پردازیم:

روزها و شب هایی مشابه هم دارید

تکراری شدن زندگی مشخصه اصلی چرخه یکنواخت زندگی است. گاهی اینقدر روزهایتان شبیه هم است که نمی دانید در کدام روز هفته به سر می برید.

بی انگیزه شده اید

فرد گرفتار در چرخه یکنواخت زندگی حتی در صورت فکرکردن به یک کار یا فعالیت جدید انگیزه انجام آن را ندارد. یکنواختی باعث می شود فرد هیچ کار جدیدی را آغاز نکند.

فقط روز را به شب می رسانید

چرخه یکنواخت زندگی باعث می شود روز و شب زندگی تان بدون هیچ هیجانی پیش برود و فقط زمان بگذرد.

ترس از تغییر دارید

بسیاری افراد گرفتار در چرخه یکنواخت زندگی، حتی با وجود اینکه خواستار برخی تغییرات هستند اما از این کار ترس دارند. تغییر می تواند با درد و شکست همراه باشد و فرد دچار به یکنواختی، از آنها می ترسد.

احساس ناکامی دارید

با وجود اینکه فرد احساس می کند زندگی اش کسالت بار و خسته کننده شده اما سردرگم است و نمی داند چطور باید زندگی اش را دچار تغییر سازد.

چرخه یکنواخت زندگی

چگونه علت چرخه یکنواخت زندگی را بیابیم؟

اگر با نشانه های بالا در زندگی مواجه شده اید پس باید قدم بعدی را بردارید. در واقع باید علت این مسئله را بیابید. برای درک این مطلب می توانید با یک مشاور و یا درمانگر مشورت کنید. به صورت کلی دلایل یکنواخت شدن زندگی می توانند موارد زیر باشند:

  • مشکلات در شغل
  • دوستان
  • مشکلات با شریک عاطفی
  • نداشتن سرگرمی
  • وضعیت سلامتی
  • مشکلات مرتبط با محل سکونت

چگونه از چرخه یکنواخت زندگی بیرون بیاییم؟

اولین قدم برای خلاصی از این موقعیت این است که پس از فهمیدن علت آن، احساسات خود را بپذیرید و با آنها نجنگید. باید بدانید این مسئله به دلیل مشخصی به وجود آمده و حالا با درک آن باید کنترلش کنید. روش های متفاوتی برای کنترل و خروج از چرخه یکنواخت زندگی وجود دارد که در ادامه با آنها آشنا می شوید:

از خودتان مراقبت کنید

مراقبت و مهربانی با خود بسیار مهم است. توجه به نوع غذاهای مصرفی، میزان خواب و انتخاب اطرافیان همه برای مراقبت از خود لازم هستند. شما با داشتن یک رژیم مناسب، خواب کافی، ورزش و داشتن حمایت اجتماعی می توانید انرژی لازم را برای داشتن تمرکز و هیجان در زندگی داشته باشید.

روتین زندگی خود را تغییر دهید

برای تغییر دادن روتین زندگی می توانید تغییراتی را در افراد هم صحبت خود و سرگرمی های خود داشته باشید. همچنین امتحان کردن چیزهای جدید می تواند مفید باشد؛ تغییر مسیر هر روزه، دیدن تئاتر جدید و … می تواند باعث تغییر در زندگی روزمره شما شوند. همچنین انجام کارهای غیرقابل پیش بینی و بدون برنامه ریزی نیز می تواند شما را دچار هیجان کند.

هدف های جدیدی برای خود خلق کنید

خلق هدف می تواند انتظارهای جدید برایتان ایجاد کند و باعث شود انگیزه بیشتری برای زندگی داشته باشید. با روش های زیر می توانید هدف های متفاوتی برای خود خلق کنید:

  • برنامه ریزی برای رویدادی مشخص

برنامه ریزی برای رفتن به سینما یا یک سفر کوچه باعث می شود شما منتظر آینده باشید.

  • تشویق خود با جایزه های کوچک

هر از گاهی خودتان را با هدیه دادن تشویق کنید. این هدیه می تواند خوردن ناهار در یک رستوران، دیدن یک فیلم یا خرید یک وسیله برای خود باشد.

  • به دیگران کمک کنید

کمک به دیگران و مشارکت های اجتماعی می تواند باعث بالا رفتن تمرکز شما بر روی کارهای مثبت شود و به زندگی شما معنا دهد.

از خانه بیرون بزنید

بیرون رفتن از خانه می تواند برای بهبود حال شما بسیار موثر باشد. خصوصا وقت گذرانی و پیاده روی در طبیعت بسیار توصیه می شود زیرا باعث کاهش استرس و بهبود سلامت روان می شود.

چرخه یکنواخت زندگی

تقویت کردن انگیزه را فراموش نکنید

برای تقویت کردن انگیزه می توانید از روش های مختلفی استفاده کنید. یکی از آنها این است که برای رسیدن به هدف های خود قدم های کوچک بردارید. برداشتن قدم های کوچک برای فرد راحت تر است و انجام آنها حس رضایت در فرد تولید می کند. زمانیکه فرد اولین قدم را بر می دارد انگیزه اش تقویت می شود تا قدم های بعدی را نیز دنبال کند.
راه دیگر این است که به خودتان وعده پاداش بدهید. سعی کنید برای انجام کارها پاداشی کوچک به خود بدهید تا ناخودآگاه برای انجام کارهای دیگر روحیه بیشتری داشته باشید.

کمال گرایی را رها کنید

کمال گرایی باعث می شود احساس کنید در هیچ کاری عالی نیستید. سعی کنید بپذیرید همه نباید در همه شاخه ها بی نقص عمل کنند. اشتباه کردن و کمال و تمام نبون در کارها طبیعی است. باید به خود بقبولانید که تمام تلاش خود را به کار بسته اید و در مسیر رو به جلو هستید تا به مرور احساس کمال گرایی از بین برود.

مجله سلامت داروخانه آنلاین مطالعه مطالب زیر را به شما پیشنهاد می دهد :

محصولات جنسی
سرکار خانم دکتر سارا شوهانی دانش آموخته دکترای فیزیک هسته ای و به عنوان پژوهشگر و محقق سازمان انرژی اتمی ایران در زمینه تشخیص و درمان سرطان و کاربرد پرتوها، دارای سابقه پژوهش طولانی دارویی و داروشناسی بوده و تحقیقات ایشان به صورت ملی و بین المللی به چاپ رسیده است. برای مطالعه مقالات خانم دکتر شوهانی می توانید به وبسایت مجله سلامت داروخانه آنلاین مراجعه کنید.