مکمل تقویت قوای جنسی

لاغری بازوها با تمرینات ورزشی امکان پذیر است؟

thinning of the arms 2

بسیاری از افراد و خصوصاً بانوان علاقه دارند تا بازوهای خود را لاغر کنند و کاهش وزن و چربی به خصوص چربی بازوها برایشان بسیار مهم است. لاغری بازوها نقش مهمی در زیبایی اندام دارد اما باید دانست این ناحیه از بدن، دیرتر از سایر نواحی لاغر می شود و همین مسئله برای بسیاری افرادی تبدیل به چالشی خاص شده است. در مقاله امروز به لاغری بازوها و نکات مهم مرتبط به آن بیشتر خواهیم پرداخت.

چرا بازوها چاق می شوند؟

یکی از قسمت های مورد علاقه بدن برای ذخیره چربی قسمت بالایی بازوها می باشد. چاق شدن بازو ها می تواند دلایل متعددی داشته باشد که به شرح زیرند:

کوچک بودن توده عضلانی بالای بازو

ماهیچه هایی که در بالای بازو قرار دارند در قیاس با عضلات سایر نواحی بدن، کوچکتر می باشند و در نتیجه این بخش به اندازه گروه ‌های عضلانی بزرگتر کالری نمی سوزاند. به دلیل اینکه عضله سازی در بخش بالایی بازوها سخت تر از پاها انجام می شود به طور معمول عضله بازو کوچکتر است و چربی آن نیز بیشتر می باشد.

تجربه نوسانات شدید وزن

افرادی که وزن بدنشان دچار نوسانات شدید است حتی در زمانی که با کاهش وزن مواجه هستند بازوهایی نسبتاً بزرگتر دارند. زمانی که چربی زیادی در ناحیه بازو انباشته شود آب کردن آنها سخت می شود، هر چند این چالش قابل انجام است.

ژنتیک

بدن برخی از افراد به صورت ژنتیکی مستعد تجمع چربی اضافی در بالای بازو می باشد و این افراد بازوهای درشت تری نسبت به دیگر افراد دارند.

جنسیت

به صورت کلی زنان چربی بیشتری در بدن خود دارند و همچنین کمتر از مردان به تمرینات بدنسازی بالاتنه مشتاق هستند. بنابراین در زنان معضل لاغری بازو بیشتر دیده می شود.

لاغری بازوها

تغییرات هورمونی

تغییرات هورمونی می تواند باعث افزایش وزن و ایجاد چربی سرسخت در ناحیه بالای بازو شود. تغییرات هورمونی می تواند به دلیل بارداری و یائسگی در زنان رخ دهد.

پوست نازک بالای بازو

بازوها پوست نازکی دارند و به همین دلیل بیشتر مستعد تغییرات مرتبط با افزایش سن هستند. زمانی که با افزایش سن خاصیت ارتجاعی پوست کاهش یابد، بازوها افتاده می شوند و شکل شل و بزرگ تری پیدا می کنند.

رژیم غذایی نامناسب و نداشتن تحرک

این دو عامل در کنار یکدیگر می تواند باعث تجمع چربی در هر بخشی از بدن شوند.

لباس

برخی مواقع انتخاب نامناسب لباس می تواند باعث درشت نشان داده شدن بازوها شود. پوشیدن تاپ های بدون آستین، لباس های آستین کوتاه، لباس شنا و … می توانند باعث شوند بازوها بزرگتر به نظر آیند.

افزایش سن

افراد در مسیر افزایش سن ممکن است دچار اضافه وزن شوند. روند این اضافه وزن در بازوها بیشتر خود را نشان می دهد. از آنجا که بازوها به صورت طبیعی باریک تر از باقی اندام ها هستند زمانی که دچار اضافه وزن می شوند، بیشتر خود را نشان می دهند.

برای لاغری بازو از چه ورزش هایی می توانیم استفاده کنیم؟

اگر به دنبال لاغری بازو هستید می توانید از ورزش هایی که در ادامه می ‌آیند استفاده نمایید:

تمرین های مقاومتی و قدرتی

این تمرین ها باعث ساخت توده عضلانی و افزایش قدرت می شوند. وزنه زدن با هالتر و دمبل نمونه های تمرینات قدرتی می باشند. تمرین های قدرتی شاید نتوانند باعث آب شدن چربی در بازو شوند اما می توانند به کاهش چربی بدن کمک کنند و بازوها را لاغرتر و خوش فرم تر نشان دهند.

تمرینات قدرتی با ایجاد توده عضلانی، در افزایش متابولیزم و افزایش تعداد کالری سوزانده شده حتی هنگام استراحت اثر دارند. تمریناتی همچون جلو بازو دمبل، تمرینات پشت بازو، پرس سرشانه و… می توانند در تقویت بازوها و افزایش توده عضلانی موثر باشند.

هوازی و کاردیو

تمرینات هوازی بر روی افزایش ضربان قلب برای سوزاندن کالری تمرکز دارند. این تمرینات طبق مطالعات در کاهش وزن بسیار موثرند و می توانند نقش مهمی در کاهش وزن کلی بدن و لاغری بازوها داشته باشند. آهسته دویدن، طناب زدن، شنا، رقصیدن و دوچرخه سواری از جمله تمرینات کاردیو می باشند.

تمرین با وزن بدن

ممکن است برخی از افراد امکان رفتن به باشگاه را به هر دلیلی نداشته باشند و تمرین با وزن بدن برای این افراد بسیار مناسب است. شما در خانه می توانید بدون هیچ تجهیزات خاصی و تنها با وزن بدن خود ورزش کنید، عضله بسازید و قدرت آنها را افزایش دهید. این تمرینات می توانند شامل شنا سوئدی، پلانک و پشت بازو دیپ و سایر حرکت های فشاری باشند.

رژیم غذایی مناسب برای لاغری بازو

رژیم غذایی مناسب نقش مهمی در کاهش وزن بدن و لاغری بازوها دارد. شما می‌توانید با رعایت نکات زیر به کاهش وزن و لاغری بازوی خود بیشتر کمک کنید:

مصرف فیبر بیشتر

فیبر در همه برنامه های کاهش وزن وجود دارد و نقش مهمی در آن ایفا می کند. افزودن فیبر به رژیم غذایی به سیستم گوارش کمک می کند تا عملکرد سالم تر و بهتری داشته باشد. مواد غذایی حاوی فیبر باعث می شوند شما در مدت زمان طولانی ‌تری احساس سیری داشته باشید و دچار گرسنگی کاذب نشوید. مسئله ای که می تواند شما را به خوردن مواد غذایی ناسالم سوق دهد.

لاغری بازوها

مصرف پروتئین کافی

مصرف پروتئین در کنار فیبر بسیار لازم است. پروتئین به عضله سازی و جلوگیری از اشتهای کاذب کمک می کند. پروتئین همچنین برای کاهش کلسترول و تقویت استخوان ها مفید است. مصرف پروتئین در کاهش وزن کلی بدن و لاغری بازوها نقش موثری دارد. پروتئین می تواند سطح گرلین (هورمون محرک گرسنگی) را کاهش دهد و باعث افزایش متابولیسم شود. دریافت پروتئین کافی می‌تواند به کاهش وزن کلی و لاغری بازوهای شما کمک کند.

مصرف کربوهیدرات و چربی

کربوهیدرات هایی که می توان برای کاهش چربی استفاده کرد موادی همچون برنج قهوه ای و کینوا می باشند. مواد عضله ساز نیز موادی همچون آجیل، ماهی سالمون، پنیر و… هستند.

چند نکته بسیار مهم برای لاغری بازو

در مسیر کاهش وزن و لاغری بازو باید نکات زیر را مد نظر قرار دهید:

هدف خود را کاهش وزن تدریجی قرار دهید

بهتر است برای اینکه دچار افتادگی و چروکیدگی پوست بازو نشوید از کاهش وزن تدریجی بهره ببرید. رژیم شدید و فوری می‌تواند سلامت و ظاهر بدن شما را دستخوش تغییراتی کند. همچنین وزن شما در بیشتر موارد پس از این رژیم ها دوباره دچار افزایش می شود.

از خواب کافی بهره ببرید

مطالعات حاکی از این هستند که خواب باکیفیت و منظم می تواند در کاهش وزن موثر باشد. کمبود خواب حتی یک شب می تواند باعث افزایش هورمون گرلین (هورمون گرسنگی) در بدن شود.

آب کافی بنوشید

بدن ما برای کلیه عملکردهای خود به آب نیاز دارد و همانطور که می دانید بدن انسان بیش از هر چیزی از آب تشکیل شده است. نوشیدن آب نقش مهمی در سلامت و شادابی پوست، خصوصاً پوست نازک بازو دارد. نوشیدن آب کافی کمک می کند تا شما احساس سیری داشته باشید، متابولیسم تان افزایش یابد و غذا راحت تر به سوخت تبدیل شود.

مجله سلامت داروخانه آنلاین مطالعه مطالب زیر را به شما پیشنهاد می دهد:

محصولات جنسی
سرکار خانم دکتر سارا شوهانی دانش آموخته دکترای فیزیک هسته ای و به عنوان پژوهشگر و محقق سازمان انرژی اتمی ایران در زمینه تشخیص و درمان سرطان و کاربرد پرتوها، دارای سابقه پژوهش طولانی دارویی و داروشناسی بوده و تحقیقات ایشان به صورت ملی و بین المللی به چاپ رسیده است. برای مطالعه مقالات خانم دکتر شوهانی می توانید به وبسایت مجله سلامت داروخانه آنلاین مراجعه کنید.