مکمل تقویت قوای جنسی

داروی میکونازول چیست؟

داروی میکونازول

داروی میکونازول (mi KON a zole) یک داروی ضد قارچ است که برای درمان انواع خاصی از عفونت های قارچی یا قارچی پوست استفاده می شود. این دارو ممکن است برای مقاصد دیگر نیز استفاده شود. نام تجاری متداول: ضد قارچ، باز، میکادرم، میکاتین، مونیستات-درم، مایکوزیل AP، نئوسپورین AF، نوانا ضد قارچ.

میکونازول متعلق به گروهی از داروها به نام ضد قارچ است. داروی میکونازول موضعی برای درمان برخی از انواع عفونت های قارچی استفاده می شود. برخی از این آماده سازی ها ممکن است بدون نسخه در دسترس باشند. این محصول در اشکال دارویی زیر موجود است: محلول، اسپری، قرص، شیاف، کرم، ژل واژینال و پماد.

میکونازول واژینال چیست؟

داروی میکونازول واژینال یک داروی ضد قارچ است. از رشد قارچ جلوگیری می کند. میکونازول واژینال برای درمان عفونت های کاندیدای واژینال (مخمر) استفاده می شود.

عفونت زنانشما می توانید جهت خرید بهترین قرص برای عفونت رحم به صورت آنلاین از وب سایت داروخانه آنلاین اقدام نمایید.

چگونه باید از میکونازول واژینال استفاده کنم؟

دقیقاً طبق دستورالعمل روی برچسب یا طبق دستور پزشک استفاده کنید. در مقادیر بزرگتر یا کمتر یا بیشتر از مقدار توصیه شده استفاده نکنید. این دارو را به صورت خوراکی مصرف نکنید. این دارو فقط برای استفاده در واژن شما است. دست های خود را قبل و بعد از استفاده از میکونازول واژینال بشویید.

قرص، شیاف یا کرم را با استفاده از اپلیکاتور طبق دستور داخل واژن قرار دهید. می توانید از نوار بهداشتی برای جلوگیری از لکه دار شدن دارو روی لباس خود استفاده کنید اما از تامپون استفاده نکنید. این دارو برای مدت زمان معینی تجویز شده، حتی در طول دوره قاعدگی خود استفاده کنید.

علائم شما ممکن است قبل از رفع کامل عفونت بهبود یابد. نادیده گرفتن دوزها همچنین ممکن است خطر ابتلا به عفونت بیشتر مقاوم به میکونازول واژینال را افزایش دهد. اگر عفونت پس از اتمام یک دوره درمان برطرف نشد، یا به نظر می رسد بدتر می شود، به پزشک خود مراجعه کنید. ممکن است نوع دیگری از عفونت داشته باشید.

داروی میکونازول واژینال به صورت کرم یا شیاف وارد واژن می شود. این کرم همچنین ممکن است روی پوست اطراف و بیرون واژن اعمال شود. شیاف ها به صورت یک بار مصرف (Monistat 1) یا یک بار در روز هنگام خواب به مدت 3 روز متوالی (Monistat 3) استفاده می شود.

داروی میکونازول موضعی

داروی میکونازول موضعی برای درمان کچلی (کرم حلقوی، عفونت قارچی پوست که باعث ایجاد بثورات پوسته‌دار قرمز در قسمت‌های مختلف بدن می‌شود)، خارش؛ عفونت قارچی پوست در کشاله ران یا باسن، عفونت قارچی پوست پا و بین انگشتان پا و کچلی پا (تنیا پدیس) استفاده می‌شود.

داروی میکونازول در دسته ای از داروهای ضد قارچ به نام ایمیدازول قرار دارد. با متوقف کردن رشد قارچ هایی که باعث عفونت می شوند عمل می کند. همه محصولات نباید برای درمان همه این شرایط استفاده شوند. لطفاً برچسب هر محصول را بخوانید تا محصولی را برای درمان بیماری خود انتخاب کنید.

این دارو برای درمان عفونت های قارچی واژن استفاده می شود. میکونازول سوزش، خارش و ترشحات واژن را کاهش می دهد که ممکن است در این شرایط ایجاد شود. این دارو یک ضد قارچ آزول است. با توقف رشد مخمر (قارچ) که باعث عفونت می شود، عمل می کند. محصول واژینال به 2 شکل (کرم یا قرص واژینال) عرضه می شود.

برخی از محصولات همچنین همراه با یک کرم موضعی برای استفاده در ناحیه اطراف بیرون واژن هستند. اگر این اولین عفونت واژن شماست، قبل از استفاده از این دارو برای خوددرمانی از پزشک خود بپرسید. این دارو فقط برای عفونت های قارچی واژن موثر است.

شما ممکن است نوع دیگری از عفونت (مانند واژینوز باکتریال) داشته باشید و ممکن است به داروی متفاوتی نیاز داشته باشید. اگر تب، لرز، علائم شبیه آنفولانزا، درد معده/شکم، یا ترشحات بدبو از واژن دارید، از این دارو استفاده نکنید. فوراً با پزشک خود تماس بگیرید زیرا اینها ممکن است نشانه های عفونت جدی تری باشند.

داروی میکونازول

هشدارها هنگام مصرف داروی میکونازول

تمام دستورالعمل های روی برچسب و بسته داروی خود را دنبال کنید. به هر یک از پزشکان خود در مورد تمام شرایط پزشکی، آلرژی ها و همه داروهایی که استفاده می کنید بگویید.

قبل از مصرف این دارو

اگر به میکونازول حساسیت دارید، نباید از میکونازول موضعی استفاده کنید. از پزشک یا داروساز بپرسید که آیا در صورت داشتن سایر شرایط پزشکی، استفاده از این دارو برای شما بی خطر است، به خصوص: اگر از رقیق کننده های خون مانند وارفارین، کومادین، جانتوون استفاده می کنید. مشخص نیست که میکونازول موضعی به جنین آسیب می رساند یا خیر. اگر باردار هستید از این دارو بدون نظر پزشک استفاده نکنید. مشخص نیست که آیا میکونازول موضعی به شیر مادر منتقل می شود یا می تواند به نوزاد شیرده آسیب برساند. اگر به نوزادی شیر می دهید بدون نظر پزشک از این دارو استفاده نکنید.

چگونه باید از داروی میکونازول موضعی استفاده کنم؟

دقیقاً طبق دستورالعمل روی برچسب یا طبق دستور پزشک استفاده کنید. در مقادیر بزرگتر یا کمتر یا بیشتر از مقدار توصیه شده استفاده نکنید. با دهان بر ندارید. میکونازول موضعی فقط برای استفاده روی پوست است. این دارو را روی زخم های باز استفاده نکنید. میکونازول موضعی برای استفاده در واژن یا رکتوم نیست.

دست های خود را قبل و بعد از استفاده از این دارو بشویید، مگر اینکه در حال درمان بیماری پوستی روی دستان خود باشید. ناحیه آسیب دیده را تمیز و خشک کنید. کرم، لوسیون، اسپری یا پودر را یک یا دو بار در روز طبق دستور به مدت 2 تا 4 هفته استفاده کنید. ناحیه پوست تحت درمان را نپوشانید مگر اینکه پزشک به شما بگوید. ممکن است از یک پانسمان پنبه ای سبک برای محافظت از لباس استفاده شود.

از این دارو که برای یک مدت زمان معینی تجویز شده است دقیق استفاده کنید. علائم شما ممکن است قبل از رفع کامل عفونت بهبود یابد. نادیده گرفتن دوزها همچنین ممکن است خطر ابتلا به عفونت بیشتر را افزایش دهد که به داروهای ضد قارچی مقاوم است. اگر عفونت در عرض 2 هفته (یا 4 هفته برای پای ورزشکاران) برطرف نشد یا اگر به نظر می رسد بدتر می شود، با پزشک خود تماس بگیرید.

هنگام استفاده موضعی از داروی میکونازول از چه چیزهایی باید اجتناب کرد؟

از وارد کردن این دارو به چشم، بینی یا دهان خودداری کنید. از پوشیدن لباس های تنگ و پلاستیکی که اجازه گردش هوا را نمی دهد خودداری کنید. لباس های گشاد از پنبه و سایر الیاف طبیعی بپوشید تا زمانی که عفونت بهبود یابد.

عوارض موضعی داروی میکونازول

عوارض جانبی که باید در اسرع وقت به پزشک یا متخصص خود گزارش دهید:

  • واکنش های آلرژیک مانند بثورات پوستی، خارش یا کهیر، تورم صورت، لب ها یا زبان
  • افزایش التهاب، قرمزی یا درد در ناحیه آسیب دیده عوارض جانبی که معمولاً نیازی به مراقبت پزشکی ندارند (در صورت ادامه یا آزاردهنده بودن به پزشک گزارش دهید)
  • تحریک خفیف پوست، سوزش یا خارش در ناحیه آسیب دیده

همچنین در صورت داشتن علائم واکنش آلرژیک، کمک فوری پزشکی دریافت کنید:

  • کهیر؛
  • تنفس دشوار؛
  • تورم صورت، لب ها، زبان یا گلو.

داروی میکونازول موضعی ممکن است عوارض جانبی جدی ایجاد کند. مصرف موضعی میکونازول را متوقف کنید و اگر موارد زیر را دارید فوراً با پزشک خود تماس بگیرید:

  • تاول شدید
  • قرمزی یا تحریک پوست

عوارض جانبی رایج میکونازول موضعی ممکن است شامل موارد زیر باشد:

اگر چه خطر عوارض جانبی جدی هنگام استفاده موضعی از میکونازول روی پوست کم است، اما اگر دارو در جریان خون شما جذب شود، عوارض جانبی ممکن است رخ دهد، از جمله:

  • خشکی دهان،
  • درد زبان،
  • دندان درد،
  • لثه های قرمز یا متورم؛
  • تغییر حس چشایی؛
  • حالت تهوع،
  • اسهال؛
  • سردرد

چه داروهای دیگری روی میکونازول موضعی تأثیر می گذارد؟

بعید است که سایر داروهایی که به صورت خوراکی یا تزریقی مصرف می کنید، بر روی داروی میکونازول که به صورت موضعی استفاده می شود، اثری داشته باشد. اما خیلی داروها میتوانند روی هم اثر بگذارند. به پزشک خود در مورد تمام داروهایی که استفاده می کنید، از جمله داروهای نسخه ای و بدون نسخه، ویتامین ها و داروی گیاهی اطلاع دهید.

داروی میکونازول

داروی میکونازول موضعی را چقدر بعد از استفاده بشوییم؟

درمان‌های عفونت قارچی موضعی 3 و 7 روزه میکونازول (کرم میکونازول، پماد یا شیاف) قبل از خواب وارد واژن می‌شوند، بهتر است صبح دوش بگیرید یا خود را بشویید. برای کمک به کاهش نشتی، پس از قرار دادن محصول در اسرع وقت دراز بکشید.

بعد از استفاده ازداروی میکونازول واژینال چه مدت باید دراز بکشید؟

بیشتر خانم ها درست قبل از خواب از میکونازول استفاده می کنند و سپس تا آخر شب هنگام خواب دراز می کشند. برای بهترین نتیجه، پس از قرار دادن محصول در اسرع وقت دراز بکشید. این می تواند به جلوگیری از نشت قابل توجه کمک کند. ممکن است بخواهید از یک پد روزانه یا محافظ شورت بدون دئودورانت استفاده کنید تا در صورت لزوم از لباس خود محافظت کنید. در طول درمان با میکونازول از تامپون استفاده نکنید زیرا تامپون ممکن است مقداری از دارو را از واژن خارج کند.

مجله سلامت داروخانه آنلاین مطالعه مطالب زیر را به شما پیشنهاد می دهد :

محصولات جنسی
سرکار خانم دکتر سارا شوهانی دانش آموخته دکترای فیزیک هسته ای و به عنوان پژوهشگر و محقق سازمان انرژی اتمی ایران در زمینه تشخیص و درمان سرطان و کاربرد پرتوها، دارای سابقه پژوهش طولانی دارویی و داروشناسی بوده و تحقیقات ایشان به صورت ملی و بین المللی به چاپ رسیده است. برای مطالعه مقالات خانم دکتر شوهانی می توانید به وبسایت مجله سلامت داروخانه آنلاین مراجعه کنید.