مکمل تقویت قوای جنسی

بیهوشی برای کدام دسته از افراد خطرناک است؟

بیهوشی برای کدام دسته از افراد خطرناک است؟

بیهوشی عملی است که در زمان انجام جراحی های سنگین برای جلوگیری از درد بیمار انجام میشود. اما با توجه به این موضوع که در این وضعیت اعصاب مرکزی بدن انسان برای مدتی تحت تاثیر قرار میگیرد سوالات زیادی مبنی بر عوارض بیهوشی و آسیبهای آن به سلامتی وجود دارند. در این مقاله قصد داریم به تمامی سوالات مرتبط به  بیهوشی پاسخ دهیم و به شما کمک کنیم دیدی باز به این موضوع داشته باشید.

سوالات رایج در مورد بیهوشی

سوالات رایج در مورد بیهوشی

سوالات متعددی در این زمینه وجود دارند. در این قسمت تلاش می کنیم تا به سوالات پرتکرار در مورد این موضوع پاسخ دهیم.

ریزش مو و بیهوشی

یکی از باروهایی که به اشتباه در میان مردم وجود دارد این  است که پس از استفاده از داروهای بیهوش کننده، فرد شدیدا دچار ریز مو میشود. اما بهتر است بدانید تا به حال مطالعات این موضوع را اثبات نکرده اند. ریزش مو دلایل متفاوتی دارد که یکی از مهمترین دلایل آن کاهش ویتامین و مواد معدنی مورد نیاز بدن است.

کپسول هیربرست

 

بیهوشی و کم شدن حافظه

بسیاری از افراد بر این باور هستند که استفاده از داروهای بیهوش کننده سبب میشود که حافظه انسان از بین رود. بهتر است بدانید که ممکن است مدتی پس از استفاده از این داروها فرد دچار نوسانات حافظه شود. این امر بسیار طبیعی است که داروها به صورت کوتاه مدت بر برخی از ارگانهای بدن اثر بگذارند. اما پس از مدت کوتاهی این مشکل حل میشود و فرد به وضعیت طبیعی خود باز میگردد.

تقویت حافظه

 

بیهوشی و پوسیدگی دندانها

این باور از ریشه اشتباه است! تنها دلیل پوسیدگی و آسیب به دندانها عدم رعایت بهداشت دهان و دندان و تغذیه مناسب است نه موارد دیگر!

بیهوشی و خطر لخته شدن خون

در زمانی که فرد به طور کامل بی حس میشود به دلیل بی حرکت ماندن به مدتی طولانی احتمال لخته شدن خون وجود دارد. اما برای جلوگیری از این پیشامد، باندهای کشی در طول عمل در قسمت اندام تحتانی مورد استفاده قرار میگیرند.

بیهوشی و احساس خفگی

با توجه به این موضوع که در هنگامی که فرد به طور کامل بی حس میشود، ریه ها جمع میشوند و تنفس کوتاه میگردد ممکن است تا چند روز بیمار حس خفگی داشته باشد. تمرین تنفسات عمیق بعد از بهوش آمادن کمک زیادی به درمان بیماری میکند. بعد از بهوش آمدن نباید آب خورد. زیرا هنوز دستگاههای حفاظتی تنفسی به خوبی کار نمیکنند و احتمال خفگی وجود دارد. به همین دلیل تا چند ساعت پس از به هوش آمدن هیچ ماده خوراکی به بیمار داده نمیشود.

اسپری اکسیژن انرژی دهنده با خلوص ۹۹ درصد ۸ لیتری

 

 

بیهوشی کامل یا بی حسی نخاعی؟

بیهوشی کامل یا بی حسی نخاعی؟

در بسیاری از عملهای جراحی میتوان از روش بی حسی نخاعی یا اسپینال استفاده کرد. اما این نگرانی برای بسیاری از افراد وجود دارد که در این روش احتمال فلج پاها وجود دارد. بهتر است بدانید که در روش بی حسی نخاعی هیچ تماسی با طناب نخاعی صورت نمی گیرد. بسیاری از کشورهای پیشرفته در سراسر دنیا این روش را به روش بیهوشی عمومی ترجیح می دهند.

آیا بیهوشی در زمان به خونرسانی جنین صدمه میزند؟

آیا بیهوشی در زمان زایمان به خونرسانی جنین صدمه میزند؟

در پاسخ به این سوال باید بگوییم در صورت بیهوشی مادر خطر آسیب به جنین وجود دارد و این یکی از موارد مهمی است که باید در عمل سزارین در نظر گرفته شود تا زمان خروج جنین به حداقل برسد در غیر اینصورت جنین آسیب میبیند. بسیاری از پزشکان برای انجام عمل سزارین از روش بی حسی نخاعی و یا اپیدورال استفاده می کنند. زیرا این روش تاثیری بر مغز جنین ندارد و با ایجاد بی حسی در شکم مادر باعث بی دردی در مادران میشود.

چه کسانی نباید بیهوش شوند؟

با توجه با این موضوع که در این روش اعصاب بدن انسان برای مدتی به صورت موقت از کار می افتد، این روش می تواند برای بسیاری از افراد که از بیماریهای زمینه ای رنج می برند خطرناک باشد. به همین دلیل پزشکان هشدار می دهند افراد که دارای شرایط زیر هستند هرگز نباید از این روش استفاده کنند:

  • بیمارانی با سابقه حساسیت به داروی بیهوشی
  • افرادی که فشار مغز آنها بالا رفته است
  • افراد مبتلا به بیماری گلوکوم حاد
  • افراد مبتلا به میاستنی گراویس ( اگر از دارو بیهوشی در این افراد استفاده شود، ایست کامل تنفسی رخ می دهد)
  • افرادی که بیماری افت ضربان قلب دارند نباید از این روش استفاده کنند، زیرا خطر ایست قلبی وجود دارد.
  • افراد مبتلا به مشکلات ریوی شدید مانند آسم نباید از این روش استفاده کنند.
محصولات جنسی
سرکار خانم دکتر سارا شوهانی دانش آموخته دکترای فیزیک هسته ای و به عنوان پژوهشگر و محقق سازمان انرژی اتمی ایران در زمینه تشخیص و درمان سرطان و کاربرد پرتوها، دارای سابقه پژوهش طولانی دارویی و داروشناسی بوده و تحقیقات ایشان به صورت ملی و بین المللی به چاپ رسیده است. برای مطالعه مقالات خانم دکتر شوهانی می توانید به وبسایت مجله سلامت داروخانه آنلاین مراجعه کنید.