مکمل تقویت قوای جنسی

آیا عمل سزارین خطر ابتلا به بیماری اوتیسم را افزایش میدهد؟

آیا عمل سزارین خطر ابتلا به بیماری اوتیسم را افزایش میدهد؟

اوتیسم یا درخودماندگی، نوعی اختلال رشدی (از نوع روابط اجتماعی) است که با رفتارهای ارتباطی و کلامی غیرطبیعی مشخص می‌شود. اولین بار در سال ۱۹۴۴ پزشک اتریشی به نام هانس آسپرگر با انتشار مقاله‌ای بیماری اختلال طیف اوتیسم را ( که در آن زمان آسپرگر نامیده می شود) توصیف کرد. در ابتدا هانس آسپرگر بر این باور بود این بیماری تنها در پسران نمود پیدا می کند. اما بعدها تحقیقات نشان دادند که دختران نیز به این بیماری مبتلا می شوند. دختران معمولا می توانند رفتارهای خود را مدیریت کنند. به همین دلیل اغلب بیماری آنها تشخیص داده نمی شود.

علایم بیماری اوتیسم از چه سنی مشخص میشود؟

علائم این اختلال تا پیش از سه‌سالگی بروز می‌کند و علّت اصلی آن هنوز ناشناخته است. به کسانی که این اختلال را دارند اوتیستیک یا درخودمانده گفته می‌شود. مبتلایان به بیماری اوتیسم معمولا از چند اختلال به طور هم زمان رنج می برند و همین امر مشکلات زیادی را برای این کودکان به وجود می آورد.

عدم برقراری ارتباط از ویژگی‌های بارز این بیماری است!

این افرد قادر به برقراری ارتباط با دیگران نیستند و هنوز درمان قطعی برای این بیماری پیدا نشده است. تنها روشهای کاردرمانی و دارو درمانی برای کنترل این بیماری وجود دارند. هر چقدر درمان بیماران مبتلا به اوتیسم دیرتر آغاز شود مشکلات این بیماران دیرتر از بین می رود.

 با توجه به اینکه جراحی سزارین در این چند سال اخیر رشد زیادی داشته است، دانشمندان به این نتیجه رسیدند به بررسی رابطه میان ابتلا به بیماری اوتیسم و سزارین پرداختند زیرا بسیاری از افراد بر این عقیده هستند با افزایش عمل سزارین تعداد مبتلایان به این بیماری رشد چشمگیری داشته است.

عمل سزارین چگونه انجام می شود؟

سزارین نوع زایمان غیرطبیعی است که در آن نوزاد با ایجاد برشی در دیواره شکم و رحم از بدن مادر خارج می‌شود.در شرایط ویژه‌ای که زن باردار به دلایل پزشکی توانایی یک زایمان طبیعی را نداشته باشد از روش سزارین که نوعی عمل جراحی است استفاده می‌شود تا زایمان میسر گردد.

بسیاری از افراد دیگر نیز برای رهایی از درد زایمان طبیعی روش سزارین را ترجیح می دهند. با توجه به اینکه سزارین روشی غیر طبیعی برای تولد نوزاد است بسیاری از افراد بر این عقیده هستند که این روش زایمان کودک را در خطر ابتلا به بیماری های مختلف از جمله اوتیسم قرار می دهد.

زن از لحاظ فیزیولوژیک برای زایمان طبیعی آفریده شده است و طبیعت این قدرت را درون او قرار داده است. بنابراین استفاده از روشهای جایگزین دیگر برای زایمان مطمنا مشکلات زیادی را برای مادر و کودک به وجود می آورد.

مطالعات نشان می دهند کودکانی که از طریق سزارین به دنیا می آیند بیشتر از کودکانی که به روش طبیعی به دنیا می آیند در خطر ابتلا به بیماری های مختلفی از جمله آسم و دیابت نوع دو قرار دارند. همچنین اوتیسم و اختلال بیش فعالی از موارد دیگری هستند که در این کودکان رخ می دهد.

البته ذکر این موضوع در اینجا حایز اهمیت است، زایمان سزارین سبب بروز بیماری اوتیسم نمی شود بلکه زمینه ساز ابتلا به این بیماری است و کودک را در معرض این مشکل قرار می دهد. در نتیجه نمی توان گفت تمام کودکانی که به روش سزارین متولد می شوند به این بیماری مبتلا می شوند بلکه این زایمان زمینه ساز بروز انواع بیماری های مختلف از جمله اوتیسم است.

آیا سزارین کودک را در خطر ابتلا به بیماری اوتیسم قرار می دهد؟

آیا سزارین کودک را در خطر ابتلا به بیماری اوتیسم قرار می دهد؟

مقاله ای در سال 2019 به چاپ رسید. این مقاله به بررسی 6953 مقاله در زمینه رابطه بیماری اوتیسم و عمل سزارین پرداخت. 61 مطالعه به طور ویژه به این موضوع پرداخته بودند. نتایج این تحقیقات مشخص کرد رابطه ای میان ابتلا به بیماری اوتیسم و جراحی سزارین وجود دارد. به طور کلی مادرانی که جراحی سزارین را به زایمان طبیعی ترجیح می دهند، نوزادانشان در خطر ابتلا به بیماری اختلال طیف اوتیسم، اختلال توجه و  بیماری های مشابه قرار دارند.

زایمان طبیعی در پایان دوره نه ماهه مادر صورت می گیرد و شامل خارج شدن یک یا چند نوزاد  از رحم مادر است. زایمان طبیعی روشی از زایمان با «تکنولوژی پایین» است. در این روش فرد اجازه می‌دهد که طبیعت انسان کار خود را در زایمان انجام دهد.

محققان در  این مطالعه اذعان کردند باید تحقیقات بیشتر در این زمینه صورت گیرد تا میزان و نوع این رابطه بیشتر مشخص شود.پزشکان متخصص زنان و زایمان باید این موضوع را در نظر داشته باشند و زایمان طبیعی را در اولیت کار خود قرار دهند.

سخن پایانی!

پزشکان بر این باور هستند که بهتر است در سیر و روند طبیعی بدن دستکاری نشود. زایمان طبیعی فواید بسیار زیادی را بر سلامتی کودک دارد. کودکانی که به این روش متولد می شوند بدن سالم تری نسبت به کودکانی دارند که از طریق سزارین به دنیا می آیند. به طور مثال در یک مطالعه مشخص شد روده این کودکان سالم تر از روده کودکانی است که به روش سزارین متولد می شوند.

سزارین جنین را در اضطراب قرار می دهد و همین امر سبب بروز مشکلات زیادی در کودک می شود. مادر در زایمان طبیعی بیشتر می تواند حرکت کند و همین امر سبب آزادی حرکت جنین نیز می شود.

بعد از زایمان طبیعی زنان به سرعت بهبود و ریکاوری پیدا می کنند اما در سزارین زنان با مشکلات زیادی رو به رو می شوند و باید دوره نقاهت طولانی تری را طی کنند. همین امر بر برقراری رابطه عاطفی میان مادر و کودک اثر می گذارد. هر چقدر کودک سریعتر بتواند با مادر ارتباط برقرار کند از لحاظ روحی و جسمی فردی سالم تر خواهد بود.

مطالعه ای نشان می داد کودکانی که از طریق سزارین متولد می شوند بیشتر از افراد دیگر در خطر ابتلا به بیماری های روحی از جمله افسردگی قرار دارند. با توجه به تمامی این مسائل، پزشک بهترین شخصی است که می تواند با معاینه مادر تصمیم گیری کند که مادر قادر به انجام زایمان طبیعی است یاخیر. بهتر است با پزشک خود در این باره مشورت کنید.

مطالعات نشان می هند که زایمان سزارین زمینه ساز ابتلا به بیماری اوتیسم در کودکان است. بهتر است قبل از اقدام به سزارین در این مورد به خوبی فکر کنید!

برای تهیه مکمل های دوران بارداری به کجا مراجعه کنیم؟

برای تهیه مکمل های دارویی و مکمل های ویتامین دار و مواد معدنی می توانید به سایت داروخانه آنلاین مراجعه کنید. همچنین، شما می توانید از مشاوره های رایگان و تخصصی این مرکز به صورت رایگان بهره مند گردید.

 

محصولات جنسی
سرکار خانم دکتر سارا شوهانی دانش آموخته دکترای فیزیک هسته ای و به عنوان پژوهشگر و محقق سازمان انرژی اتمی ایران در زمینه تشخیص و درمان سرطان و کاربرد پرتوها، دارای سابقه پژوهش طولانی دارویی و داروشناسی بوده و تحقیقات ایشان به صورت ملی و بین المللی به چاپ رسیده است. برای مطالعه مقالات خانم دکتر شوهانی می توانید به وبسایت مجله سلامت داروخانه آنلاین مراجعه کنید.