مکمل تقویت قوای جنسی

اختلال شخصیت نمایشی کیفیت زندگی را کاهش می دهد!

اختلال شخصیت نمایشی کیفیت زندگی را کاهش می دهد!

اختلال شخصیت نمایشی نوعی اختلال روانی است که فرد مبتلا دارای احساسات شدید، ناپایدار و تصویرهای تحریف شده ای از خود است. در این اختلال عزت نفس فرد به تایید دیگران بستگی دارد و ناشی از احساس واقعی ارزش خود او نیست. در این شرایط بیمار رفتارهای نمایشی از خود نشان می دهد تا نظر دیگران را به سوی خود جلب کند. منابع خارجی بر این امر تاکید می ورزند که رخداد این اختلال در زنان بیشتر از مردان است و معمولا در نوجوانی و اوایل بزرگسالی بروز پیدا می کند.

علائم اختلال شخصیت نمایشی چیست؟

در بسیاری از موارد، افراد مبتلا به این اختلال دارای مهارت های اجتماعی بالایی هستند. با این وجود، آنها تمایل دارند تا آنها مهارات های خود را تغییر دهند تا در مرکز توجه قرار گیرند. برخی از رفتارهایی که در این اختلال دیده می شود به شرح زیرند:

  • وقتی در مرکز توجه قرار ندارند، ناراحت و بی قرار می شوند.
  • لباس تحریک آمیز می پوشند و رفتارهای اغوا کننده از خود نشان می دهند.
  • احساسات آنها به سرعت تغییر می کند.
  • رفتارهای دراماتیک و اغراق آمیز دارند.
  • رفتارهای آنها فاقد صداقت است.
  • بیش از حد نگران ظاهر خود هستند.
  • دائم به دنبال تایید دیگران هستند.
  • نسبت به انتقاد بسیار حساس هستند.
  • تحمل پایین برای ناامیدی دارند و به سرعت از کارهای روزمره خسته می شوند.
  • اغلب کارها را بدون آنکه تمام کنند به سراغ کار دیگری می روند.
  • قبل از عمل فکر نمی کنند.
  • تصمیمات عجولانه می گیرند.
  • خود محور هستند و نسبت به دیگران ابراز نگرانی می کنند.
  • در حفظ روابط خود مشکل دارند و اغلب در برخورد با دیگران ساختگی و سطحی به نظر می رسند.
  • برای جلب توجه دیگران دائما تهدید و یا اقدام به خود کشی می کنند.

سبب شناسی اختلال شخصیت نمایشی

سبب شناسی اختلال شخصیت نمایشی

یکی از سوالات عمده ای که دائما پرسیده می شود در مورد علت ابتلا به اختلال شخصیت نمایشی است. بهتر است بدانید که هنوز علت ابتلا به این اختلال به طور دقیق مشخص نشده است، با این وجود بسیاری از متخصصان سلامت روان بر این عقیده هستند که مجموعه ای از عوامل محیطی و ژنتیکی باعث بروز این اختلال می شوند. به طور مثال، اگر در خانواده ای پدر و یا مادر به این اختلال مبتلا باشد، ممکن است فرزند او نیز بیاموزد تا این رفتارها را تکرار کند. عوامل محیطی دیگری که سبب می شوند فرد به این اختلال دچار شود به شرح زیر هستند:

  • عدم انتقاد یا تنبیه در کودکی
  • تقویت مثبت ( اگر والدین رفتارهای کودک را بیش از حد تایید کنند، این امر می تواند باعث سردرگمی کودک شود)

همچنین، باید بدانید بیماری اختلال شخصیت نمایشی در افرادی که استرس بسیار زیادی دارند، به وفور دیده می شود.

سندروم دست بیگانه

معرفی مکمل های ضد اضطراب

با توجه به این موضوع که این بیماری می تواند ناشی از اضطراب بالا باشد، توصیه می شود از مکمل های ضد اضطراب پس از مشورت با پزشک استفاده شود. برخی از این مکمل ها به شرح زیرند:

تشخیص اختلال شخصیت نمایشی

روانپزشک ارزیابی کامل روحی و جسمی را آغاز می کند. اگر علائم جسمانی مشخص باشد. بسیاری از روانپزشکان بیمار را ابتدا نزد پزشک می فرستند تا با انجام آزمایشات تصویربرداری ام آر آی و یا آزمایش خون مشخص کند که فرد به بیماری جسمانی مبتلا نیست. پس از آن ارزیابی روانپزشک و یا مشاوره آغاز می گردد. یکی از مواردی که تشخیص افراد مبتلا به اختلال شخصیت نمایشی را راحت می کند همکاری آنها در جلسات مشاوره است. آنها تلاش می کنند تا بر مشاور خود اثر بگذارند و شخصیت خود را به رخ بکشند. همچنین، انواع تست اختلال شخصیت نمایشی وجود دارند که مشاور می تواند از بیمار بخواهد آنها را انجام دهد.

درمان اختلال شخصیت نمایشی

قسمت بد ماجرا اینجاست که افراد مبتلا به این بیماری هرگز معتقد نیستند که نیاز به درمان دارند. آنها در احساسات خود مبالغه می کنند و از روتین بدشان می آید و همین امر سبب می شود تا برنامه های درمانی را دنبال نکنند. در این صورت مشاور باید تلاش کند تا با استفاده از روش های مختلف این فرد را به جلسات درمانی بیاورد. همچنین، گاهی ممکن است روانپزشک تصمیم بگیرد تا داروهای ضد اضطراب را برای بیمار تجویز کند. در طی جلسات روان درمانی، فرد ترس ها، انگیزه ها، افکار و رفتار خود را کشف می کند و تلاش می کند تا آنها را مدیریت کند.

عوارض اختلال شخصیت نمایشی

این اختلال می تواند بر روابط اجتماعی، شغلی و عاشقانه فرد اثر بگذارد و او را نسبت به شکستهایش در زندگی حساس کند. این امر می تواند منجر به بروز اختلال افسردگی شود.

سوالات پرتکرار

در این قسمت تلاش می کنیم به سوالات پرتکرار در این زمینه پاسخ دهیم.

اختلال شخصیت نمایشی در کودکان

همانطور که در بالا به آن اشاره کردیم کودکانی که در خانواده هایی زندگی می کنند که پدر و یا مادر از این اختلال رنج می برد، ممکن است این رفتارها را بیاموزند و به این اختلال دچار شوند. در این صورت این اختلال در دوران نوجوانی به اوج خود می رسد.

فیلم در مورد اختلال شخصیت نمایشی

فیلم بر باد رفته یکی از فیلم هایی است که بر اساس این اختلال ساخته شده است.

برای خرید مکمل های دارویی به کجا مراجعه کنیم؟

برای خرید انواع مکمل های دارویی مانند قرص تقویت سیستم ایمنی بدن می توانید به سایت داروخانه آنلاین مراجعه کنید. همچنین، شما می توانید در زمان خرید از مشاوره های رایگان متخصصان این مرکز بهره مند شوید.

مجله سلامت داروخانه آنلاین مطالعه مطلب زیر را به شما پیشنهاد می دهد :

محصولات جنسی
سرکار خانم دکتر سارا شوهانی دانش آموخته دکترای فیزیک هسته ای و به عنوان پژوهشگر و محقق سازمان انرژی اتمی ایران در زمینه تشخیص و درمان سرطان و کاربرد پرتوها، دارای سابقه پژوهش طولانی دارویی و داروشناسی بوده و تحقیقات ایشان به صورت ملی و بین المللی به چاپ رسیده است. برای مطالعه مقالات خانم دکتر شوهانی می توانید به وبسایت مجله سلامت داروخانه آنلاین مراجعه کنید.