مکمل تقویت قوای جنسی

کدام ورزش برای تنگی دریچه میترال مناسب است؟

کدام ورزش برای تنگی دریچه میترال مناسب است؟

امروزه، بسیاری از افراد در مورد ورزش برای تنگی دریچه میترال سوال می پرسند. منابع خارجی بر این امر تاکید می ورزند که برخی از افراد به اشتباه فکر می کنند کسانی که از بیماری های مختلف قلبی رنج می برند، باید ورزش را کنار بگذارند. اما بهتر است بدانید که ورزش سبب پمپاژ خون به قلب می شود و این امر نقش بسیار مهمی در ارتقا سلامتی دارد. بنابراین، اگر می خواهید بیماری قلبی خود را بهبود ببخشید، ورزش را شروع کنید!

تنگی دریچه میترال

قبل از آنکه در مورد ورزش برای تنگی دریچه میترال صحبت کنیم، بهتر است نگاهی به این بیماری داشته باشیم. تنگی دریچه میترال بیماری است که سبب می شود دریچه قلب تنگ شود و دیگر نتواند خون را به طور طبیعی وارد قلب کند. این امر پمپاژ خون را در بدن با مشکل رو به رو می کند و همین امر خطر سکته قلبی را افزایش می دهد. علائم بیماری تنگی دریچه میترال به شرح زیرند:

  • تنگی نفس، به ویژه هنگام فعالیت یا هنگام دراز کشیدن
  • خستگی، به ویژه در هنگام افزایش فعالیت
  • پاهای متورم
  • احساس ضربان قلب سریع و تکان دهنده
  • ناراحتی و درد قفسه سینه
  • سرفه خون
  • سرگیجه یا غش کردن

ورزش برای تنگی دریچه میترال

بهتر است بدانید که شما می توانید با انجام برخی از ورزش ها پمپاژ خون به قلب را افزایش دهید و این امر نقش بسیار مهمی در حفظ سلامتی دارد. ورزش هایی که نقش بسیار مهمی در حفظ سلامت قلب دارند پیاده روی و یا انجام حرکات موزون هستند. این ورزش ها سبب می شوند تا عروق خونی در عضلات باز شوند و این موضوع می تواند استقامت بدن را بالا ببرد. در همین جا به شما اعلام می کنیم که ممکن است زمانی که ورزش را شروع می کنید احساس تنگی نفس کنید، اما به مرور زمان این مشکل رفع می شود و شما می توانید بهتر ورزش برای تنگی دریچه میترال را انجام دهید.

عضلات بزرگ بدن را درگیر کنید!

کسانی که به دنبال ورزش برای تنگی دریچه میترال هستند باید به این موضوع توجه داشته باشند بر طبق تحقیقاتی که اخیرا در این رابطه انجام شده است، تمامی ورزش هایی که عضلات بزرگ بدن را درگیر کنند می توانند برای بهبود بیماری تنگی دریچه میترال مناسب باشند.

ورزش برای تنگی دریچه میترال

ایروبیک برای تنگی دریچه میترال مناسب است!

یکی از انواع ورزش برای تنگی دریچه میترال ایروبیک است. پزشکان این ورزش را از چندین جهت به افراد مبتلا به بیماری های قلبی پیشنهاد می دهند. فواید این ورزش به شرح زیرند:

  • این ورزش بر خلقیات بیماران اثر می گذارد و سبب می شود آنها بهتر بتوانند با بیماری خود مقابله کنند.
  • ایروبیک که یکی از بهترین انواع ورزش برای تنگی دریچه میترال است میزان جریان ورودی به ریه ها را بالا می برد و این امر باعث افزایش گردش خون در بدن می شود.
  • ایروبیک باعث چربی سوزی می شود و این موضوع برای بیماران قلبی بسیار مهم است.

بهتر است بدانید کسانی که به بیماری های قلبی مبتلا هستند، هرگز نباید دچار اضافه وزن شوند و این موضوع برای کسانی که به تنگی دریچه میترال دچار هستند از اهمیت بیشتر برخوردار است. به همین دلیل، این افراد باید به ورزش برای تنگی دریچه میترال توجه داشته باشند.

نکته بسیار مهم: با توجه به این موضوع که ایروبیک یک ورزش شدید است و ممکن است افراد مبتله به بیماری های قلبی در ابتدا نتوانند به خوبی ورزش کنند، آنها نباید بیش از 30 دقیقه ایروبیک انجام دهند. همچنین، در انجام این ورزش نباید خیلی تند عمل کنند. به این موضوع توجه داشته باشید که نفس نفس زدن و احساس خستگی علائمی هستند که معمولا در زمان شروع ورزش برای تنگی دریچه میترال بروز پیدا می کنند. اما مداومت در انجام ورزش این علائم را کاهش می دهد.

بیماری قلبی

برای بهبود تنگی دریچه میترال چی بخوریم؟

درست است که ورزش برای تنگی دریچه میترال نقش بسیار مهمی در حفظ سلامتی دارد، اما در این میان باید به رژیم غذایی نیز توجه داشت. توصیه می شود افراد مبتلا به تنگی دریچه میترال از مواد مغذی حاوی امگا 3 کنند.

مکمل های حفظ سلامت قلب

برخی از مکمل های دارویی موجود هستند که به حفظ سلامت قلب کمک می کنند. این مکمل ها به شرح زیرند:

مجله سلامت داروخانه آنلاین مطالعه مطلب زیر را به شما پیشنهاد می دهد :

برای خرید این مکمل ها و مکمل های دارویی دیگر می توانید به سایت داروخانه آنلاین مراجعه کنید.

محصولات جنسی
سرکار خانم دکتر سارا شوهانی دانش آموخته دکترای فیزیک هسته ای و به عنوان پژوهشگر و محقق سازمان انرژی اتمی ایران در زمینه تشخیص و درمان سرطان و کاربرد پرتوها، دارای سابقه پژوهش طولانی دارویی و داروشناسی بوده و تحقیقات ایشان به صورت ملی و بین المللی به چاپ رسیده است. برای مطالعه مقالات خانم دکتر شوهانی می توانید به وبسایت مجله سلامت داروخانه آنلاین مراجعه کنید.