مکمل تقویت قوای جنسی

بیماری سندروم اهلرز دانلوس چیست؟

بیماری سندروم اهلرز دانلوس چیست؟

امروزه در قرنی زندگی می‌کنیم که با دسترسی به اینترنت می‌توانیم اطلاعات کافی در مورد انوع بیماریها داشته باشیم. اینکار به ما کمک می‌کند تا با علائم اولیه بیماریها آشنا شویم و در صورت بروز هریک از این علائم سریعا برای درمان اقدام کنیم.

در این مقاله قصد داریم به معرفی سندروم اهلرز دانلوس بپردازیم. در پایان این مقاله شناخت کاملی به این بیماری خواهید داشت و در صورت ابتلا به این بیماری بهتر می‌توانید آن را مدیریت کنید و از پیشروی آن جلوگیری به عمل آوردید.

سندروم اهلرز دانلوس چیست؟

سندروم اهلرز دانلوس چیست؟

این بیماری نوعی بیماری ارثی و ژنتیکی است که بر روی پوست، مفاصل و دیواره رگهای خونی اثر می‌گذارد. در این بیماری انعطاف پذیری مفاصل بیش از حد معمول بالا می‌رود و پوست ظاهری شکننده پیدا می‌کند.

این بیماری بر تمام بخش های ارتباطی بدن اثر می گذارد. بعضی از اشکال این بیماری درد متوسطی را بر بیماری تحمیل می کند. برخی از اشکال این بیماری فرد را ناتوان می کند!!

برای درک بهتر این بیماری به این مثال توجه داشته باشید: به طور مثال اگر پارگی بر روی پوست به وجود بیاید و فرد به بخیه نیاز داشته باشد، این بیماری مشکلاتی را برای فرد بیمار به وجود می‌آورد. زیرا پوست بیمار به حدی شکننده شده است که قدرت حفظ پوست را ندارد.

سرویس سلامت ملی بریتانیا اعلام کرده است که اکنون 13 مورد از بیماری ژنتیکی سندروم اهلرز در کشور انگلستان گزارش شده است.

علائم سندروم اهلرز دانلوس

علائم سندروم اهلرز دانلوس

این بیماری دارای علائم زیر است:

  • مفاصل بیش از حد منعطف
  • درد فراوان در مفاصل
  • پوست شکننده
  • چشم برجسته
  • کبودی سریع
  • نمایان شدن رگهای خونی از زیر پوست
  • پارگی عروق قلبی

البته در فرد مبتلا تمامی این علائم با یکدیگر پدیدار نمی‌شوند و ممکن است شخص تنها یکی از این حالات را داشته باشد.

تشخیص سندروم اهلرز دانلوس

تشخیص سندروم اهلرز دانلوس

برای تشخیص این بیماری باید به پزشک متخصص مراجعه شود. پزشک با آزمایش خون، بررسی سابقه خانوادگی، بررسی مفاصل و نوع پوست این بیماری را تشخیص می‌دهد.

درمان سندروم اهلرز دانلوس

درمان سندروم اهلرز دانلوس

متاسفانه درمان قطعی برای این بیماری وجود ندارد، اما روشهایی وجود دارند که به مدیریت درد و عوارض ناشی از این بیماری کمک می‌کنند. این موارد به شرح زیرند:

  • دارو ( این داروها معمولا برای کنترل درد تجویز می‌شوند که شامل استامینوفن، ایبوپروفن و ناپروکسن سدیم هستند)
  • تنظیم فشار خون ( با توجه به این موضوع که سندروم اهلرز دیواره رگهای خونی را تحت تاثیر قرار می‌دهد، فشار خون کاهش پیدا می‌کند، به همین دلیل پزشک داروهای مرتبط با فشار خون را برای بیمار تجویز می‌کند)
  • فیزیوتراپی ( با توجه به این موضوع که این بیماری همراه با درد شدید مفاصل است، پزشک معمولا استفاده از جلسات فیزیوتراپی را توصیه می‌کند)
  • جراحی ( اگر در این بیماری عروق خونی تحت تاثیر قرار گیرند، پزشک برای رفع این مشکلات باید دست به جراحی بزند)

ابتلای پاپ استار معروف استرالیایی به سندروم اهلرز

ابتلای پاپ استار معروف استرالیایی به این سندروم

پاپ استارمعروف استرالیایی، سیا، اعلام کرد که از بیماری رنج می برد که درد زیادی را به او تحمیل کرده است. در یک توییت، این پاپ استار و نوازنده معرفو بیان کرد که مبتلا به بیماری سندروم اهلرز دانلوس است.

این پاپ استارمعروف استرالیایی اکنون 43 سال دارد. او هیچ گاه در مورد زندگی شخصی اش صحبت نمی کرد و معمولا در اجراهایش صورتش را زیر کلاه و یا پوششهای اینچنینی می پوشاند.

این پاپ استارمعروف استرالیایی یک آهنگ معروف سولو دارد و آهنگهای ریحانا، بیانسی، کیتی پری و ادل را می نویسد.

او هدف خود را از برملا کردن بیماری اش اینگونه بیان می کند:

«با اینکار فقط می خواستم به آنانی که از بیماری های فیزیکی و روانی رنج می برند بگوییمدوستشان دارم! زندگی را ادامه بدهند. 

اگر درد بر شما اثر می گذارد و روحیه تان را تضعیف می کند اجازه ندهید این اتفاق بیافتد! شما تنها نیستید»

سیا در مورد گذشته اش نیز صحبت کرده است که برای تسکین دردش از الکل و مواد مخدر استفاده می کرده است. سال گذشته او توییتی گذاشت و هشت سال پاکی خود را جشن گرفت. دیدگاه شما به هر نوع بیماری زندگی شما را تحت تاثیر قرار می دهد!

سلامتی نعمتی است که جایگزینی برای آن نیست. برای حفظ سلامتی خود بکوشید!

برای تهیه بهترین محصولات و مکملهای دارویی به سایت داروخانه آنلاین مراجعه کنید.

محصولات جنسی
سرکار خانم دکتر سارا شوهانی دانش آموخته دکترای فیزیک هسته ای و به عنوان پژوهشگر و محقق سازمان انرژی اتمی ایران در زمینه تشخیص و درمان سرطان و کاربرد پرتوها، دارای سابقه پژوهش طولانی دارویی و داروشناسی بوده و تحقیقات ایشان به صورت ملی و بین المللی به چاپ رسیده است. برای مطالعه مقالات خانم دکتر شوهانی می توانید به وبسایت مجله سلامت داروخانه آنلاین مراجعه کنید.