مکمل تقویت قوای جنسی

چگونه رفلاکس معده نوزاد را برطرف کنیم؟

reflux 2

رفلاکس معده به حالتی گفته می شود که محتوای معده کودک پس از تغذیه به مری باز گردد. رفلاکس معده زمانی به وجود می آید که عضله اسفنکتر در انتهای پایینی مری در زمان نامناسب شل شود. این وضعیت باعث می شود اسید معده به مری باز گردد. رفلاکس معده نوزاد معمولا با بزرگ شدن او به تدریج برطرف می شود اما اگر بعد از 18 ماهگی همچنان ادامه یافت غیر طبیعی محسوب می شود.

مکمل گوارش کودکشما می توانید جهت خرید مکمل گوارش کودک از طریق وب سایت داروخانه آنلاین اقدام نمایید .

چه کارهایی برای پیشگیری از رفلاکس معده نوزاد باید انجام دهیم؟

بسیار مهم است که بدانید رفلاکس معده نوزاد شما یک رفلاکس ساده است و یا ناشی از مشکلی جدی تر می باشد. اگر رفلاکس معده کودک شما یک رفلاکس معمولی باشد پزشک از شما می خواهد با انجام دستورالعمل هایی در کنار مصرف دارو این مشکل را برطرف نمایید.

کودک را در وضعیت درست قرار دهید:

توصیه می شود نوزاد را در هنگام و پس از تغذیه در حالت عمودی نگه دارید. بهتر است تا 30 دقیقه از خواباندن کودک جلوگیری نمایید. همچنین در هنگام شیر دادن مراقب شکم کودک باشید تا فشرده نشود زیرا این مسئله باعث می شود غذا از معده به دهان باز گردد. به همین دلیل کودک را باید در حالتی نگه دارید که سر و گردن او بالا قرار گرفته باشد و فشار کمی به معده او وارد شود.

به خواب کودک توجه داشته باشید:

بسیاری از کودکانی که با مشکل رفلاکس معده مواجه هستند بیشتر دچار سندروم مرگ ناگهانی می شوند. زمانیکه کودک خواب است ممکن است اسید مری باعث انسداد مجاری تنفسی کودک گردد و به دلیل اینکه کودک توان گریه ندارد ممکن است دچار خفگی شود. به همین دلیل اگر کودک شما دچار این مشکل است در طول شب مدام او را چک کنید و حالت خوابیدن نوزاد را تغییر دهید.
طرز صحیح خوابیدن برای این کودکان بر روی کمر می باشد. برخی از متخصصین نیز توصیه می کنند سر کودک را بالاتر قرار دهید تا اسید به بالا هدایت نشود. اگر احساس کردید اسید وارد مری شده کودک را روی دست یا بالش روی شکم قرار دهید تا اسید به بیرون هدایت شود.

رفلاکس معده نوزاد

حجم وعده های غذایی کودک را کاهش دهید:

یکی از راه ها برای کاهش رفلاکس معده افزایش تعداد دفعات تغذیه نوزاد و کاهش حجم دفعات می باشد. زمانیکه شما هر دو تا سه ساعت یکبار در زمان های بیداری به کودک خود شیر می دهید رفلاکس معده کودک کاهش می یابد. اما اگر حجم غذای او را بالا ببرید این حجم می تواند به معده فشار آورد و باعث رفلاکس و برگشتن اسید شود. در مورد کودکانی که از شیرخشک تغذیه می کنند توجه به موارد بسیار دیگری ضرورت دارد. به طور مثال استفاده از شیشه شیرهایی که از ورود هوای اضافی به معده جلوگیری می کنند می تواند مفید باشد. هر چه هوای وارد شده به معده کمتر شود امکان رفلاکس نیز کمتر است.

به کودک کمک کنید تا آروغ بزند:

آروغ زدن کودک در حین شیر خوردن می تواند در کاهش رفلاکس معده بسیار موثر باشد. در طول شیردهی کمی به نوزاد زمان دهید تا آروغ بزند و بعد دوباره به او شیر دهید. این کار باعث می شود به معده فشار کمتری وارد شود.

رفلاکس معده نوزاد

به تغذیه خود دقت کنید:

برخی مواد غذایی که مادر مصرف می کند می تواند در رفلاکس معده اثرگذار باشد. چای و قهوه به دلیل کافئین و شکلات و سیر می توانند باعث رفلاکس معده نوزاد شوند. به برخی مادران توصیه می شود شیر و تخم مرغ را نیز از غذای خود حذف کنند که در این صورت باید جایگزین مناسبی برای تامین کلسیم بدن خود بیایند.

زمانی که کودک در آرامش است به او شیر دهید:

استرس در بزرگسالان نیز می تواند باعث سوزش سردل و برگشت اسید معده شود. برای کودک نیز توصیه می شود زمانی که آرام است به او شیر یا غذا دهید تا کمتر به رفلاکس معده دچار شود.

لباس تنگ تن نوزاد نکنید:

از لباس های راحت برای کودک استفاده کنید تا فشاری به بدن و شکم کودک وارد نشود. فشار زیاد کش شلوار کودک می تواند باعث برگشت غذای داخل معده به دهان شود.

رفلاکس معده نوزاد

از داروهای تجویزی حتما استفاده کنید:

اگر پزشک برای کودک شما جهت کنترل رفلاکس دارو تجویز کرده است حتما از آنها طبق دستورالعمل استفاده کنید زیرا در صورت کنترل نکردن این مسئله ممکن است رفلاکس باعث از بین رفتن باکتری های مفید سیستم گوارش شود و این مسئله خطر عفونت مجاری گوارشی را به همراه داشته باشد.

مجله سلامت داروخانه آنلاین مطالعه مطالب زیر را به شما پیشنهاد می دهد :

شما می توانید محصول زیر را از طریق وب سایت داروخانه آنلاین تهیه نمایید:

محصولات جنسی
سرکار خانم دکتر سارا شوهانی دانش آموخته دکترای فیزیک هسته ای و به عنوان پژوهشگر و محقق سازمان انرژی اتمی ایران در زمینه تشخیص و درمان سرطان و کاربرد پرتوها، دارای سابقه پژوهش طولانی دارویی و داروشناسی بوده و تحقیقات ایشان به صورت ملی و بین المللی به چاپ رسیده است. برای مطالعه مقالات خانم دکتر شوهانی می توانید به وبسایت مجله سلامت داروخانه آنلاین مراجعه کنید.