مکمل تقویت قوای جنسی

عرق شبانه را جدی بگیرید و برای درمان آن اقدام کنید!

عرق شبانه را جدی بگیرید و برای درمان آن اقدام کنید!

بسیاری از افراد در هنگام خواب عرق می‌کنند. گاهی این عرق به دلیل گرم بودن محیط است که با خنک شدن هوا این مشکل برطرف می‌شود. اما گاهی عرق شبانه ارتباطی به درجه گرمی هوا ندارد. در اینصورت باید دلیل این مشکل پیدا شود و راهکاری برای درمان آن در نظر گرفته شود، در غیر اینصورت زندگی فرد با چالشهای زیادی رو به رو می‌شود.

در این مقاله قصد داریم به موضوع عرق شبانه و دلایل آن بپردازیم. در پایان این مقاله دید بازتری به این موضوع خواهید داشت و در صورت مواجه با این مشکل به خوبی می‌توانید آن را مدیریت کنید.

چه موقع عرق شبانه نشانه ای از بروز بیماری است؟

چه موقع عرق شبانه نشانه ای از بروز بیماری است؟

اگر دمای محیط معمولی باشد و یا شخص لباس زیادی بر تن نداشته باشد، با این حال به حدی عرق کند که از خواب بلند شود و رختخوابش خیس شود، نشانه ای از بروز بیماری و مشکلی در بدن فرد است.

در این حالت فرد باید به دنبال روشی برای درمان باشد. به طور کلی در این حالت فرد دچار گرگرفتگی می شود و همین امر خواب فرد را با اختلالاتی رو به رو می کند.

دلایل عرق شبانه

دلایل عرق شبانه

وقتی فرد در دمای معمولی اتاق دچار گرگرفتگی می شود و نمی تواند به خوبی بخوابد باید به پزشک مراجعه کند تا پزشک با بررسی حالات و وضعیت بیمار دلیل این تعرق را پیدا کند. عرق شبانه می تواند به دلایل زیر رخ دهد:

  • یائسگی ( این وضعیت تنها مختص زنان است. زنانی که یائسه می شوند به دلیل تغییرات هورمونی گرگرفتگی و تعرق شدید را تجربه می کنند)
  • تعرق ایدیوپاتیک ( در این حالت بدون هیچ علت شناخته شده‌ای بدن به طور مزمن شروع به عرق می کند)
  • عفونت ( انواع عفونت باکتریایی، قارچی و ویروس سبب تعرق در شب می شوند. همچنین این تعرق می تواند نشانه‌ای از بیماری ایدز باشد)
  • ابتلا به سرطان ( افرادی که به سرطان مبتلا می شوند و بیماری آنها هنوز تشخیص داده نشده است معمولا در طول شب به مقدار زیادی عرق می کنند)
  • مصرف برخی از داروها ( مصرف داروهای ضد افسردگی، داروهای کاهش تب، آسپرین، استامینوفن و داروهای هورمونی باعث بروز این مشکل می شود)
  • افت قند خون ( افراد مبتلا به دیابت که از انسولین و داروهای خوراکی استفاده می کنند معمولا به این مشکل دچار می‌شوند)
  • اختلالات هورمونی ( مشکلات غده تیروئید مانند پرکاری تیروئید، ابتلا به سندروم کارسینوئید و فئوکروموسیتوم سبب بروز این بیماری می شود)
  • مشکلات سیستم عصبی ( مشکلات نخاع، سکته مغزی و موارد اینچنینی می تواند سبب بروز این مشکل شود)
  • مصرف مواد محرک ( مصرف بیش از حد کافئین، الکل، تنباکو و مواد مخدر معمولا منجر به عرق شبانه می شود)
  • بیماریهای قلبی ( افرادی که از بیماریهای قلبی رنج می برند، معمولا این حالت را در طول شب تجربه می کنند)

روشهای درمانی برای مشکل عرق شبانه

روشهای درمانی برای مشکل عرق شبانه

پزشکان و کارشناسان سلامتی برای پیشگیری از عرق شبانه راهکارهای زیر را پیشنهاد می دهند:

  • محدود کردن مصرف الکل و کافئین
  • اجتناب از مصرف دخانیات
  • آزمایشات لازم برای اطمینان از عدم عفونت
  • استفاده از درمانهای مناسب برای دوران یائسگی در زنان
  • چک آپ سالیانه برای بررسی سلامتی و ابتلا به سرطان

چه موقع برای عرق شبانه به پزشک مراجعه کنیم؟

چه موقع برای عرق شبانه به پزشک مراجعه کنیم؟

اگر عرق شبانه به دلیل وجود بیماریهای زمینه ای باشد باید حتما به پزشک مراجعه شود. برای حل این مشکل نزد پزشک متخصص داخلی بروید. اگر این بیماری به دلیل عفونت باشد پزشک با تجویز آنتی بیوتیکهای مناسب بیماری را درمان می کند و این مشکل نیز خود به خود رفع می شود.

اگر این بیماری در اثر ابتلا به سرطان باشد پزشک با درمانهای مناسب از پیشرفت سرطان جلوگیری می کند و بیماری را کنترل می‌کند. در این صورت مشکل عرق شبانه رفع می گردد و شما می توانید از خواب خود در طول شب لذت ببرید.

برای تهیه بهترین محصولات و مکملهای دارویی به سایت داروخانه آنلاین مراجعه کنید.

 

محصولات جنسی
سرکار خانم دکتر سارا شوهانی دانش آموخته دکترای فیزیک هسته ای و به عنوان پژوهشگر و محقق سازمان انرژی اتمی ایران در زمینه تشخیص و درمان سرطان و کاربرد پرتوها، دارای سابقه پژوهش طولانی دارویی و داروشناسی بوده و تحقیقات ایشان به صورت ملی و بین المللی به چاپ رسیده است. برای مطالعه مقالات خانم دکتر شوهانی می توانید به وبسایت مجله سلامت داروخانه آنلاین مراجعه کنید.