مکمل تقویت قوای جنسی

سویه امیکرون کرونا چقدر خطرناک است ؟

امیکرون

امیکرون سویه جدیدی از ویروس کروناست که در آفریقای جنوبی شناسایی شده است. این سویه جدید در ابتدا B۱.۱.۵۲۹ نامیده شد و سپس توسط سازمان جهانی بهداشت امیکرون نام گرفت. این سویه جدید به سرعت از آفریقای جنوبی به دیگر کشورها راه یافت و هم اکنون در کشور ما نیز مواردی از ابتلا به آن دیده شده است. نگرانی های بسیاری در مورد این سویه وجود دارد و اینکه آیا واکسن ها در مقابل این سویه مقاوم هستند یا خیر.

تقویت سیستم ایمنیشما می توانید جهت خرید مکمل تقویت سیستم ایمنی بدن از طریق وب سایت داروخانه آنلاین اقدام نمایید .

سویه امیکرون چه تفاوتی با سویه قبلی دارد؟

مهم ترین تفاوتی که در مورد امیکرون گزارش می شود در مورد سرعت انتقال آن می باشد. ویروس کرونا به صورت کلی با کمک پروتئینی به نام اسپایک وارد سلول های بدن می شود و بیماری کووید- 19 را به وجود می آورد. در پروتئین اسپایک نوع امیکرون حدود 30 تغییر ایجاد شده است که دو برابر دلتا می باشد. در بخشی که ویروس کرونا به کمک آن به سلول های بدن متصل می شود و باعث عفونت می شود حدود 10 مورد از این جهش ها دیده شده و همین مسئله باعث نگرانی گشته است.

جهش هایی که در این ناحیه از ویروس رخ داده باعث می شود دستگاه ایمنی (آنتی بادی های ساخته شده پس ازواکسیناسیون یا عفونت قبلی) نتواند به راحتی ویروس را تشخیص دهد و از این جهت خطر عفونت به امیکرون بالا می رود.

آیا واکسن های کرونا برای مقابله با امیکرون نیاز به بروزرسانی دارند؟

بررسی های آزمایشگاهی در مورد این سویه در شرکت های واکسن سازی آغاز شده است تا محققان در مورد کارآیی واکسن های قبلی در مقابل این سویه به نتیجه برسند. این تحقیقات در جریان هستند و به گفته محققان مدتی طول می کشد تا به نتیجه قطعی در این مورد برسند.

چه افرادی بیشتر در معرض خطر  Omicron هستند؟

در صورتی که واکسن کووید-19 را دریافت نکرده باشید، شانس شما برای ابتلا به هر نوع کووید-19 بیشتر است. در صورت واکسینه شدن هنوز هم ممکن است به ویروس مبتلا شوید، اما علائم شما باید خفیف‌تر باشد و احتمال اینکه مجبور شوید به بیمارستان بروید بسیار کمتر است. چندین مورد دیگر خطر ابتلا به بیماری شدید ناشی از COVID-19 را افزایش می دهد، از جمله سن بالاتر، سیستم ایمنی ضعیف، سایر شرایط سلامتی مانند چاقی، دیابت، نارسایی قلبی و سیگار کشیدن، چه در حال حاضر یا در گذشته.

قرص نووهیل شما می توانید جهت خرید قرص نووهیل به صورت آنلاین از طریق وب سایت داروخانه آنلاین اقدام نمایید .

علائم امیکرون

گزارش می شود افرادی که دوزهای واکسن خود را زده اند پس از ابتلا به امیکرون علائم سرماخوردگی خفیف را تجربه خواهند کرد. علائمی نظیر سرفه خشک، اسهال و استفراغ، گرفتگی و آبریزش بینی، سردرد، احساس ضعف، خستگی و بیحالی. در این سویه از دست دادن حس چشایی و بویایی دیده نشده است. بسیاری از متخصصان عقیده دارند این سویه مانند یک برونشیت عمل می کند تا ذات الریه. در برونشیت حاد افراد بیشتر با سرفه های خلط آلود درگیر هستند تا مشکلات تنفسی.

آیا دوره نهفتگی سویه امیکرون تفاوت دارد؟

طبق داده های اولیه می توان گفت این بیماری زودتر از سویه های قبلی خود را نشان می دهد. ممکن است در کمتر از سه روز یا نهایتا تا یک هفته خود را نشان دهد. این کوتاه بودن دوره نهفتگی باعث می شود تا شیوع آن بیشتر شود.

آیا سویه امیکرون باعث کرونای طولانی مدت در فرد می گردد؟

این سویه هنوز آنچنان شناخته شده نیست اما بسیاری از کارشناسان عقیده دارند ممکن است این سویه نیز باعث کووید- 19 طولانی مدت گردد. این بدان معنی است که ممکن است فرد تا مدت ها پس از ابتلا به بیماری دچار علائمی نظیر اختلال در تنفس، ریتم نامنظم قلب، خستگی شدید و … باشد. کارشناسان بر تزریق واکسن برای جلوگیری از ابتلا به کووید طولانی مدت تاکید می کنند.

امیکرون چه مدت مسری است؟

زمان انکوباسیون این نوع کوتاه‌تر از نمونه‌های قبلی است(حدود 3 روز). اگر به آن مبتلا هستید، می توانید ویروس را از 1 تا 2 روز قبل از شروع علائم تا 2 تا 3 روز پس از برطرف شدن آنها به دیگران منتقل کنید. حتی اگر هرگز علائمی از خود نشان ندادید، باز هم می توانید مسری باشید. ده روز پس از شروع علائم یا مثبت شدن تست COVID-19، تا زمانی که احساس بهتری داشته باشید و تب شما قطع شده باشد، دیگر سرایت ندارد.

ماسک KF94 سه بعدی 5 لایه انزانیشما می توانید جهت خرید ماسک KF94 سه بعدی 5 لایه انزانی به صورت آنلاین از وب سایت داروخانه آنلاین اقدام نمایید.

آیا افرادی که به کرونا مبتلا شده اند باز هم به این سویه مبتلا می شوند؟

پاسخ مثبت است. حتی اگر سه دوز واکسن خود را دریافت کرده باشید باز هم ممکن است به این سویه مبتلا شوید. این نکته حائز اهمیت است که افرادی که سه دوز واکسن را دریافت کرده اند نسبت به افرادی که دو دوز را دریافت کرده اند یا واکسن نزده اند به این سویه مقاوم تر می باشند.

چگونه باید از ابتلا به سویه امیکرون جلوگیری کنیم؟

روش های جلوگیری از ابتلا به این سویه نیز همانند سویه های قبلی می باشد. زدن ماسک، رعایت فاصله گذاری اجتماعی، شستن مرتب دست ها، رعایت شیوه نامه های بهداشتی، عدم لمس اجزای صورت و فراهم آوردن تهویه مناسب همگی می توانند در جلوگیری از ابتلا به این بیماری موثر باشند.

[aparat id=’jyUYm’]

نکات پایانی

امیکرون راحت تر از انواع قبلی کووید-19 از جمله دلتا پخش می شود. محققان فکر می کنند که این بیشتر به این دلیل است که این سویه بهتر می تواند دفاع ایمنی افراد را دور بزند، حتی اگر آنها واکسینه شده باشند. مطالعات اولیه نشان می‌دهد که واکسن‌ها و تقویت‌کننده‌های فعلی حداقل در برابر این نوع عمل می‌کنند و در برابر اولین عفونت و همچنین در برابر بیماری‌های جدی از فرد مبتلا محافظت می‌کنند.

محصولات جنسی
سرکار خانم دکتر سارا شوهانی دانش آموخته دکترای فیزیک هسته ای و به عنوان پژوهشگر و محقق سازمان انرژی اتمی ایران در زمینه تشخیص و درمان سرطان و کاربرد پرتوها، دارای سابقه پژوهش طولانی دارویی و داروشناسی بوده و تحقیقات ایشان به صورت ملی و بین المللی به چاپ رسیده است. برای مطالعه مقالات خانم دکتر شوهانی می توانید به وبسایت مجله سلامت داروخانه آنلاین مراجعه کنید.