مکمل تقویت قوای جنسی

قرص آملودیپین نحوه مصرف، عوارض جانبی و موارد احتیاطی!

قرص آملودیپین نحوه مصرف، عوارض جانبی و موارد احتیاطی!

قرص آملودیپین برای درمان فشار خون بالا مورد استفاده قرار می گیرد و از برزو مشکلاتی نظیر سکته های مغزی، حملات قلبی و مشکلات کلیوی پیشگیری می کند. این قرص متعلق به دسته ای از قرص های مسدود کننده کانال کلسیم است که با شل کردن رگ های خونی سبب می شود خون در بدن جریان داشته باشد. همچنین، از این قرص برای درمان نوع خاصی از درد قفسه سینه استفاده می شود و توانایی بیمار را در ورزش بالا می برد. گاهی این قرص برای تسکین حملات درد قفسه سینه همراه با نیتروگلیسیرین زیر زبانی تجویز می شود. استفاده از این قرص بدون تجویز پزشک ممنوع است.

قلب و عروقشما می توانید جهت خرید قرص قلب و عروق از طریق وب سایت داروخانه آنلاین اقدام نمایید.

نحوه مصرف قرص آملودیپین

این دارو طبق دستور پزشک، معمولا یکبار در روز، از طریق دهان با و یا بدون غذا مصرف می شود. این دارو معمولا به صورت قرص موجود است اما گاهی این دارو به صورت مایع عرضه می شود. در زمان خرید داروهای مایع به دستور العمل توجه داشته باشید زیرا برخی از آنها را قبل از مصرف باید تکان داد و برخی از آنها را نباید تکان داد. دورز مصرفی این دارو بر اساس شرایط پزشکی بیمار و پاسخ به درمان مشخص می شود.

بهترین زمان مصرف قرص آملودیپین که سبب اثر بخشی آن می شود، مصرف آن سر زمان مشخص است. هرگز این قرص را بدون مشورت با پزشک قطع نکنید، حتی اگر احساس خوبی دارید و فکر می کنید که درمان شده اید.

اگر این قرص برای درمان آنژین مصرف می شود، باید مرتبا مورد استفاده قرار گیرد و هرگز نباید آن را تنها در صورت حملات آنژین مورد استفاده قرار دهید. برای کسب جزییات بیشتر با پزشک مشورت کنید.

عوارض جانبی قرص آملودیپین

عوارض جانبی قرص آملودیپین

عوارض جانبی بخشی از هویت هر دارویی است، اما اگر پزشک دارویی را برای شما تجویز می کند بی شک به این نتیجه رسیده است که اثر بخشی آن بیشتر از عوارض جانبی آن است. با این وجود شناخت عوارض جانبی هر دارو حق بیمار است. عوارض جانبی این قرص به شرح زیر هستند:

  • سرگیجه
  • سبکی سر
  • تورم مچ پا

برای کاهش خطر سرگیجه و سبکی سر، هنگام برخاستن از حالت نشسته یا خوابیده، به آرامی بلند شوید. عوارض جانبی جدی این دارو بدین شرحند:

  • ضربان قلب سریع، نامنظم و تپنده
  • غش کردن

در این صورت باید سریعا به پزشک مراجعه کنید. در صورت مشاهده علائم جدی تر مانند درد قفسه سینه، درد فک و بازوی چپ، تنگی نفس و تعریق غیر معمول با فوریت های پزشکی بیمارستان، 115 ، تماس بگیرید. واکنش های آلرژیک به این دارو بسیار نادر است با این حال در صورت مشاهده بثورات پوستی و مشکلات تنفسی مصرف این قرص را قطع کنید و این موضوع را با پزشک در میان بگذارید.

موارد احتیاطی قرص آملودیپین

اگر می خواهید از این قرص استفاده کنید، به موارد زیر توجه داشته باشید:

  • اگر به این قرص حساسیت دارید، این موضوع را به پزشک بگویید. همچنین، اگر به داروهای مسدود کننده کانال کلسیم مانند نیسولدیپین و یا نیفیدیپین حساسیت دارید باید پزشک را مطلع سازید. زیرا ممکن است این دارو حاوی مواد غیر فعال باشد و سبب بروز واکنش های آلرژیک شود.
  • در صورت ابتلا به بیماریهای قلبی، به ویژه تنگی آئورت، فشار خون پایین و بیماری کبدی این موضوع را با پزشک در میان بگذارید.
  • در زمان مصرف این دارو از الکل استفاده نکنید.
  • در زمان مصرف این دارو از مواد مخدر مانند ماری جوآنا استفاده نکنید.
  • این دارو ممکن است باعث سرگیجه شود، تا زمانی که احساس می کنید سرگیجه دارید رانندگی نکنید و یا از ماشین آلات استفاده ننماید.
  • قبل از عمل جراحی و یا دندانپزشکی به پزشک بگویید که از این قرص استفاده می کنید.
  • عوارض جانبی قرص آملودیپین بروی افراد مسن بیشتر است.
  • در دوران باردای این دارو فقط باید در صورت نیاز صریح استفاده شود.
  • این دارو به شیر مادر منتقل می شود، قبل از مصرف آن با پزشک مشورت کنید.

فشار سنجشما می توانید جهت خرید دستگاه فشار سنج از طریق وب سایت داروخانه آنلاین اقدام نمایید.

تداخل دارویی

تداخل دارویی می تواند اثرات دارو را کاهش و یا افزایش دهد. به همین دلیل در زمان مصرف تداخلات دارویی باید مد نظر قرار گرفته شوند. توصیه می شود این دارو را با داروهای دیگر کاهنده فشار خون استفاده نکنید. همچنین، ممکن است این دارو با محصولات سرفه و سرماخوردگی مانند داروهای ضد التهابی غیر استروئیدی مانند قرص ایبوپروفن و ناپروکسن تداخل داشته باشد. قبل از مصرف این داروها با پزشک مشورت کنید.

مجله سلامت داروخانه آنلاین خرید محصولات زیر را به شما پیشنهاد می دهد :

مجله سلامت داروخانه آنلاین مطالعه مقالات زیر را به شما پیشنهاد می دهد :

محصولات جنسی
سرکار خانم دکتر سارا شوهانی دانش آموخته دکترای فیزیک هسته ای و به عنوان پژوهشگر و محقق سازمان انرژی اتمی ایران در زمینه تشخیص و درمان سرطان و کاربرد پرتوها، دارای سابقه پژوهش طولانی دارویی و داروشناسی بوده و تحقیقات ایشان به صورت ملی و بین المللی به چاپ رسیده است. برای مطالعه مقالات خانم دکتر شوهانی می توانید به وبسایت مجله سلامت داروخانه آنلاین مراجعه کنید.