مکمل تقویت قوای جنسی

هشدار سازمان بهداشت جهانی در مورد مصرف آنتی بیوتیک

هشدار سازمان بهداشت جهانی در مورد مصرف آنتی بیوتیک

آنتی بیوتیک ها داروهایی هستند که عموم مردم آنها را به عنوان چرک خشک می‌شناسند. دلیل این امر این است که این دارو برای رفع عفونت تجویز می‌شود و همین امر سبب شده است که عملکرد این قرص به عنوان نام آن برگزیده شود. در این مقاله قصد داریم به اثرات آنتی بیوتیک ها بر بدن بپردازیم. در پایان این مقاله شناخت کاملی به این دارو خواهید داشت و با احتیاط بهتری از آن می‌توانید استفاده کنید.

آنتی بیوتیک چیست؟

قبل از آنکه به اثرات این دارو بر بدن بپردازیم، توضیحی در مورد خود دارو می‌دهیم. اگر در گوگل سرچ کنید دانشنامه آزاد این قرص را نوعی دارو می‌داند که از دو راه طبیعی و شیمیایی به دست می‌آید. به طور کلی این دارو به دو دسته تقسیم می‌شود:

  • آنتی بیوتیک های باکتریوسید که سلولهای بیماری زا را از بین می‌برند.
  • آنتی بیوتیک های باکتراستاتیک که باعث توقف رشد سلول بیمار زا می‌شوند.

طیف وسیعی از این داروها در دسترس هستند که برای درمان عفونتهای باکتریایی مورد استفاده قرار می‌گیرند و برای درمان عفونتهای ویروسی مفید نیستند. همچنین این دارو نمی‌تواند تمامی عفونتهای باکتریایی را درمان کند، بلکه هر یک از آنها برای درمان نوعی عفونت باکتریایی کاربرد دارند. بنابراین قبل از استفاده از این دارو باید به پزشک مراجعه کنید تا نوع عفونت شما تشخیص داده شود و داروی متناسب با آن تجویز شود.

تاریخچه آنتی بیوتیک

تاریخچه آنتی بیوتیک

از وقتی که انسان پا بر روی این کره خاکی گذاشته است با انواع بیماریها از جمله عفونت مواجه شده است. در زمان چین باستان از شیر کپک زده لوبیای شور برای درمان عفونتها استفاده می‌شد. اولین ماده برای رفع عفونت در سال 1928 توسط الکساندر فلمینگ به جامعه پزشکی معرفی گردید. این پزشک به طور تصادفی متوجه رشد نوعی قارچ بر روی کشتهای باکتریایی شد و همین امر زمینه را برای کشف و ساخت این دارو هموار ساخت. پس از آن پزشکان و دانشمندان تلاش کردند تا انواع متفاوتی از این دارو را تولید کنند و امروزه شاهد پیشرفتهای عظیمی در این زمینه هستیم.

معرفی انواع آنتی بیوتیک

این دارو طیف گسترده‌ای دارد که برخی از مهم‌ترین آنها به شرح زیرند:

  • داکسی سایکلین ( این دارو برای درمان عفوت حاد گونوکوکی‌، سیفیلیس مرحله اول و دوم‌، عفونت ‌های ‌کلامیدیایی دستگاه تناسلی – ادراری‌، اندومتریت‌، سالپنژیت‌، پا‌رامتریت‌، پریتونیت‌ واسهال مسافرتی مورد استفاده قرار می‌گیرد)
  • آزیترومایسین (این دارو برای درمان عفونت های ناشی از باکتری های خاص استفاده می‌شود. همچنین این دارو به عنوان بخشی از درمان بیماری کرونا نیز شناخته شده است)
  • تریامسینولون ان ان ( این دارو برای درمان کاندیدیازیس پوستی، التهاب پوست همراه با عفونت کاندیدیایی و باکتریایی مورد استفاده قرار می گیرد)
  • تتراسایکلین ( این دارو برای درمان عفونت‌ های ناشی از ارگانیسم‌ های حساس به دارو، عفونت‌های بدون عارضه رکتال‌، اندوسرویکال یا اورترال، عفونت‌های منتشر گونوککی در بیماران حساس به پنی‌سیلین یا سفالوسپورین ‌ها، لنفوگرانولوم ونروم ژنیتال‌، اینگوینال یا آنورکتال‌، اورتریت غیرگونوکوکی، بیماری التهابی لگن، سیفلیس در ‌بیماران حساس به پنی‌سیلین‌، اپیدیدیمیو ارکیت مقاربتی، سندرم پیشابراهی در زنان و قربانیان تجاوز جنسی مورد استفاده قرار می‌گیرد)
  • سفالکسین ( این دارو برای درمان عفونت‌های تنفسی‌، اوتیت مدیا، عفونت‌های پوستی ‌، عفونــتهای استخوان و عفونت‌های ادراری –تناسلی مورد استفاده قرار می گیرد)
  • آموکسی سیلین ( این دارو برای از بین بردن باکتریها و متوقف کردن آنها مورد استفاده قرار می گیرد)
  • تریپل سولفا ( این دارو برای درمان واژینیت ناشی از گاردنلا واژینالی مورد استفاده قرار می گیرد)
  • پودوفیلین ( این دارو برای درمان کوندیلوما آکومیناتوم – اپتیلوماتوز متعدد سطحی و کراتوزهای پره‌ایپتلیوماتوز – پایپلوم حنجره نوجوانان مورد استفاده قرار می گیرد)
  • سیپروفلوکساسین ( این دارو برای درمان عفوت‌های ادراری، پنومونی ، استئومیلیت وآرتریت ، عفونت‌های پوستی، تب تیفوئیدی‌ و ‌گنوکوک مورد استفاده قرار می گیرد)

بیماری مقاومت آنتی بیوتیکی چیست؟

این بیماری معضل بسیار بزرگی برای بیماران به شمار می رود. گاهی این داروها نمی‌توانند باکتریها را در بدن از بین ببرند. دلیل این امر می‌تواند قدرت بالای باکتریها باشد. در نتیجه این باکتریها به رشد خود ادامه می‌دهند و عفونت بدن را فرا می‌گیرد.

در این زمان پزشکان وارد عمل می‌شوند و طیف گسترده‌ای از داروها را برای کنترل عفونت تجویز می‌کنند. در این مواقع اگر بدن به خوبی به این داروها پاسخ ندهد دیگر هیچ دارویی قادر رفع عفونت نیست و همین امر سبب مرگ می‌شود.

چرا بیماری مقاومت آنتی بیوتیکی رخ می‌دهد؟

مصرف بیش از اندازه و غیراصولی باکتری سبب بروز این پدیده می‌شود. همچنین اگر بیمار از این دارو برای درمان عفونتهای ویروسی استفاده کند سبب می‌شود اثرات این دارو در بدن از بین برود.

هشدار سازمان بهداشت جهانی در مورد مصرف غیراصولی آنتی بیوتیک ها!

سازمان بهداشت جهانی در کمپینهای خود با این شعار که « آنتی بیوتیک خود را به دیگران ندهید!» از مردم می‌خواهد از مصرف بی رویه این دارو پرهیز کنند. این سازمان به این موضوع اشاره می کند که سالیانه افراد زیادی جان خود را به دلیل مصرف بی رویه این داروها از دست می دهند. در نتیجه باید با افزایش آگاهی از مصرف بی رویه این داروها جلوگیری به عمل آید.

برای تهیه مکمل های دارویی به کجا مراجعه کنم؟

برای تهیه بهترین محصولات و مکملهای دارویی می توانید به سایت داروخانه آنلاین مراجعه کنید! همچنین، در زمان خرید می توانید از مشاوره های رایگان داروخانه آنلاین بهره مند گردید.

محصولات جنسی
سرکار خانم دکتر سارا شوهانی دانش آموخته دکترای فیزیک هسته ای و به عنوان پژوهشگر و محقق سازمان انرژی اتمی ایران در زمینه تشخیص و درمان سرطان و کاربرد پرتوها، دارای سابقه پژوهش طولانی دارویی و داروشناسی بوده و تحقیقات ایشان به صورت ملی و بین المللی به چاپ رسیده است. برای مطالعه مقالات خانم دکتر شوهانی می توانید به وبسایت مجله سلامت داروخانه آنلاین مراجعه کنید.