مکمل تقویت قوای جنسی

علت درد چشم چیست؟

درد چشم

به هرگونه احساس ناراحتی در کره چشم، داخل، پشت یا اطراف چشم درد چشم می گویند.
چشم درد ممکن است در یکی از چشم ها و یا هر دو احساس شود. چشم درد می تواند علت های متفاوتی داشته باشد و به همین دلیل نیاز است تا چشم ها توسط پزشک معاینه شوند تا درمان مورد نیاز تجویز گردد.
چشم درد بطور معمول با علائمی نظیر درد مبهم در چشم، سوزش چشم ها، تیر کشیدن و احساس جسم خارجی در چشم همراه است و تاری دید، قرمزی و حساسیت به نور نیز می تواند از علائم آن باشد.

تقویت چشمشما می توانید جهت خرید قرص تقویت چشم از طریق وب سایت داروخانه آنلاین اقدام نمایید.

علل شایع درد چشم:

خراش قرنیه:

زمانیکه قرنیه خراش می یابد شخص به نور حساس می گردد و دچار اشک ریزی می شود. به طور معمول خراش قرنیه خود به خودی و 24ساعته بهبود می باید اما اگر عمیق باشد و بدون درمان رها شود ممکن است به عفونت قرنیه یا حتی زخم عفونی قرنیه منجر شود. اگر احساس درد تیزی در سطح چشم داشتید که شدت آن کاهش نیافت و بهبود پیدا نکرد حتما به چشم پزشک مراجعه نمایید.

خشکی چشم:

زمانیکه رطوبت چشم کاهش یابد سطح قرنیه رطوبت لازم برای نرم و لغزنده ماندن را ندارد و این مشکل ممکن است به خراش قرنیه بیانجامد. این مشکل بسیار شایع است اما خیلی تدریجی خود را نشان می دهد. این مشکل معمولا پس از ویزیت پزشک و با داروهای مناسب همچون قطره های چشمی نرم کننده برطرف می گردد.

ورود جسم خارجی به چشم:

در بسیاری مواقع ورود جسمی خارجی مانند ذرات شن و ماسه، پلیسه فلزکاری، خاک اره و بسیاری مواد دیگر به داخل چشم، باعث چشم درد می گردد. درد ورود جسم خارجی به چشم خفیف تا شدید است و همراه با تاری دید و حساسیت به نور می باشد. زمانیکه این مشکل به وجود می آید بهترین کار مراجعه به پزشک می باشد زیرا ممکن است جسم خارجی باعث عفونت قرنیه شود. جسم خارجی باید توسط پزشک خارج شود و با استفاده از قطره های چشمی آنتی بیوتیک درمان چشم کامل گردد.

علل بیرونی درد چشم:

ایجاد گل مژه:

یکی از شایع ترین علل درد چشم گل مژه زدن است. گل مژه از جمله دردهای اورژانسی نیست و می توان در منزل با قرار دادن کمپرس گرم آن را درمان نمود و در صورت عدم بهبودی می توان به پزشک مراجعه نمود.

بلفاریت:

این بیماری باعث ناراحتی اطراف چشم و تورم پلک ها می گردد.

سندرم بینایی کامپیوتری:

این مشکل به دلیل خستگی چشم در اثر کار با دستگاه های دیجیتال ایجاد می شود. این مسئله را می توان با رعایت اصول مراقبتی در منزل برطرف نمود.

بیماری اپتیک نروپاتی یا تورم عصب بینایی:

این بیماری کمتر شایع است و باعث کاهش بینایی فرد می شود. در این بیماری درد با حرکات چشم تشدید می گردد.

کپسول مگا ویژن پلاس هلث اید شما می توانید جهت خرید کپسول مگا ویژن پلاس هلث اید از طریق وب سایت داروخانه آنلاین اقدام نمایید.

علل درد در پشت کره چشم:

عفونت سینوس ها:

این درد می تواند هر دو چشم را درگیر کند و ناشی از عفونت سینوس می باشد. اگر این درد به صورت مزمن در چشم شخص احساس می شود باید توسط پزشک بررسی شود.

سردرد میگرنی:

درد چشم حاصل از سردرد میگرنی معمولا پشت یک چشم ایجاد می شود و همراه درد سر در همان قسمت است.

چگونه از بروز چشم درد جلوگیری کنیم؟

  • اگر شغل شما به گونه ای است که امکان ورود اجسام خارجی به چشم وجود دارد حتما از عینک محافظ استفاده نمایید.
  • برای جلوگیری از خشکی چشم، از دستگاه بخور استفاده نمایید.
  • هنگام استفاده از وسایل دیجیتالی هر چند دقیقه به چشم خود استراحت بدهید.
  • شب ها حتما لنزهای طبی را از چشمان خود بیرون آورید و نظافت لنزها را رعایت کنید.
  • چشم های خود را به شدت نمالید.
  • از لوازم آرایش نامرغوب چشم استفاده نکنید.

در چه مواقعی باید سریعا به پزشک مراجعه کنیم؟

  • پس از ورود جسمی خارجی به داخل چشم
  • در صورت احساس درد شدید همراه با تاری دید و حساسیت به نور
  • وجود درد شدید و ناگهانی و سابقه آب سیاه در فرد
  • احساس درد ناشی از ضربه به چشم
  • وجود درد پس از عمل های جراحی نظیر عمل آب مروارید یا لیزیک
  • وجود ترشح یا قرمزی در چشم

درمان چشم درد چیست؟

درمان چشم درد با توجه به علت آن می تواند متفاوت باشد. برخی دردها با تجویز داروهایی اندک و در منزل قابل درمانند. برخی مواقع نیاز به درمان های جدی تری می باشد. بنابراین لازم است برای درمان حتما توسط پزشک معاینه شوید تا درمان مناسب برای درد چشمان شما تجویز گردد.

مجله سلامت داروخانه آنلاین مطالعه مطالب زیر را به شما پیشنهاد می دهد :

مجله سلامت داروخانه آنلاین محصولات زیر را به شما پیشنهاد می دهد :

محصولات جنسی
سرکار خانم دکتر سارا شوهانی دانش آموخته دکترای فیزیک هسته ای و به عنوان پژوهشگر و محقق سازمان انرژی اتمی ایران در زمینه تشخیص و درمان سرطان و کاربرد پرتوها، دارای سابقه پژوهش طولانی دارویی و داروشناسی بوده و تحقیقات ایشان به صورت ملی و بین المللی به چاپ رسیده است. برای مطالعه مقالات خانم دکتر شوهانی می توانید به وبسایت مجله سلامت داروخانه آنلاین مراجعه کنید.