مکمل تقویت قوای جنسی

پرش پلک چیست و چگونه درمان می شود؟

پرش پلک چیست و چگونه درمان می شود؟

پرش پلک حالتی است که تمامی ما حتی برای یکبار در زندگی آن را تجربه کرده ایم. معمولا این حالت بعد از چند ساعت کوتاه و یا حداکثر یک روز رفع می گردد. اگر این حالت ادامه دار شد باید برای درمان آن اقدام گردد. در غیر اینصورت فشار روانی زیادی به فرد وارد می شود و خلقیات فرد تحت تاثیر قرار می گیرد.

در این مقاله قصد داریم به موضوع پرش پلک بپردازیم. در پایان این مقاله دید کاملی به این بیماری خواهید داشت و در صورت مواجه با آن بهتر می توانید با این بیماری کنار بیاید.

پرش پلک چیست؟

پرش پلک چیست؟

این حالت در اثر اسپاسم عضلات پلک به وجود می آید. این اسپاسم مکرر و غیر ارادی است. این پرش معمولا در پلک بالایی رخ می دهد، اما در موارد حاد این پرش در هر دو پلک به وجود می آید .

این بیماری حالت خفیف تا پیشرفته دارد. در موارد پیشرفته این بیماری چندین روز پیاپی ادامه پیدا می کند و مشکلات خلقی فراوانی را برای فرد به وجود می آورد.

چرا بیماری پرش پلک به وجود می آید؟

چرا بیماری پرش پلک به وجود می آید؟

دلایل متعددی می توانند سبب بروز این حالت شوند. استرس شایع ترین مشکلی است که سبب بروز پرش در ناحیه پلک می شود. به همین دلیل کارشناسان سلامتی بر این باور هستند که کنترل استرس یکی از بهترین راهکارها برای تجربه زندگی سالم تر است.

تحقیقات اخیر نشان می دهند که استرس و اضطراب می تواند سلامت را از بین ببرد و فرد را با مشکلات جدی رو به رو کند. افرادی که از اختلال اضطراب فراگیر رنج می برند باید تلاش کنند تا این بیماری را به صورت ریشه ای حل کنند.

خوشبختانه مشاهدات حاکی از آن هستند که پرش پلک بیماری ژنتیکی نیست و از فردی به فرد دیگر انتقال پیدا نمی کند. این حالت می تواند در اثر مواردی مانند سوزش چشم، خستگی و کمبود خواب، مصرف برخی داروها به ویژه داروهایی که در بیماری پارکینسون، اختلال بیش فعالی و صرع مورد استفاده قرار می گیرند، استفاده از الکل و تنباکو و فشار فیزیکی زیاد به وجود بیاید.

امروزه این حالت در بسیاری از افراد شایع است. بسیاری از کارشناسان دلیل آن را استفاده از تبلت و وسایل الکترونیک می دانند. به همین دلیل بهتر است هر 45 دقیقه استفاده از این وسایل به مدت 10 دقیقه به چشمان خود استراحت دهید.

از موارد دیگر بروز این حالت می توان به مشکلات تغذیه ای اشاره کرد. مطالعات نشان می دهند که کمبود منیزیم، پتاسیم و کلسیم در بدن نیز می توانند منجر به بروز این حالت گردند.

چه زمانی برای درمان بیماری پرش پلک باید به پزشک مراجعه کرد؟

چه زمانی برای درمان بیماری پرش پلک باید به پزشک مراجعه کرد؟

همانطور که تا به حال این حالت خود به خود رفع می گردد. اما اگر برخی حالتها ادامه دار شد زنگ هشداری برای بروز بیماری خاصی در بدن به شمار می روند که باید به پزشک مراجعه شود. این حالتها به شرح زیر هستند:

  • قرمزی چشم و ترشحات غیرعادی از چشم
  • بی حس شدن بخشی از صورت ( این حالت می تواند نشانه بروز فلج صورت باشد)
  • ادامه دار شدن این حالت بیش از یک هفته

چه زمانی برای درمان بیماری پرش پلک باید به پزشک مراجعه کرد؟

درمان پرش پلک چیست؟

بهتر است دفترچه ای داشته باشید و زمانی که به این حالت دچار می شوید را در نظر داشته باشید و حس خود را در آن زمان یادداشت کنید. اگر پس از استرس فراوان به این حالت دچار می شوید باید راهکارهای کنترل استرس را بیاموزید.

گاهی این حالت در اثر مصرف کافئین، الکل و یا تنباکو به وجود می آیدد. با شناخت دلایل بروز این حالت می توانید آن را مدیریت کنید.

اگر پرش پلک در اثر خستگی و عدم خواب کافی به وجود می آید، باید خواب خود را به خوبی کنترل کنید و زمانی را برای استراحت خود در نظر بگیرید.

به نوع تغذیه خود توجه داشته باشید و سعی کنید از منابع غذایی حاوی منیزیم، پتاسیم و کلسیم کافی استفاده کنید.

کمپرس آب گرم یک روش مطمئن برای کنترل این حالت است. همچنین بسیار از کارشناسان توصیه می کنند که از قطره چشم استفاده کنید. زیرا قطره چشم رطوبت چشم را افزایش می دهد و به کنترل این حالت کمک می کند. اگر تمایلی به استفاده از قطره چشم ندارید می توانید از گلاب استفاده کنید.

میتوانید بخور آب گرم بدهید و به این بخور گمی قطره اکالیپتوس اضافه کنید. این روش در کنترل این حالت بسیار موثر است.

تمامی این روشها به کنترل این حالت کمک می کنند.

برای تهیه بهترین محصولات و مکملهای دارویی به سایت داروخانه آنلاین مراجعه کنید.

محصولات جنسی
سرکار خانم دکتر سارا شوهانی دانش آموخته دکترای فیزیک هسته ای و به عنوان پژوهشگر و محقق سازمان انرژی اتمی ایران در زمینه تشخیص و درمان سرطان و کاربرد پرتوها، دارای سابقه پژوهش طولانی دارویی و داروشناسی بوده و تحقیقات ایشان به صورت ملی و بین المللی به چاپ رسیده است. برای مطالعه مقالات خانم دکتر شوهانی می توانید به وبسایت مجله سلامت داروخانه آنلاین مراجعه کنید.