مکمل تقویت قوای جنسی

بایدها و نبایدها در رژیم غذایی کبد چرب

رژیم غذایی کبد چرب

کبد چرب یکی از شایع ترین بیماری های امروز جهان است. این بیماری زمانی به وجود می آید که مقدار چربی در کبد بسیار بالا رود. کبد چرب بیماری درمان پذیر است اما در برخی موارد می تواند اثرات و عوارض خطرناکی برای فرد داشته باشد. انباشت چربی در کبد می تواند باعث التهاب سلول های کبد و مشکلاتی برای فرد گردد. درمان اولیه کبد چرب ایجاد تغییرات در رژیم غذایی و ورزش می باشد. در ادامه با رژیم غذایی کبد چرب بیشتر آشنا خواهید شد.

قرص کبدشما می توانید جهت خرید قرص کبد از طریق وب سایت داروخانه آنلاین اقدام نمایید.

در رژیم غذایی کبد چرب چه غذاهایی مجاز هستند؟

یکی از راه های درمان کبد چرب داشتن یک رژیم مناسب است. در این رژیم شما می توانید انواع مختلفی از غذاها را میل کنید. برای شروع خوردن فیبر زیاد، غذاهای طبیعی و کاهش کالری پیشنهاد می شود. در ادامه به مواد غذایی مجاز در رژیم غذایی کبد چرب اشاره خواهیم کرد:

چای سبز

مصرف چای سبز می تواند در کاهش میزان چربی بدن و چربی خون مفید و موثر باشد. چای سبز حاوی میزان بالایی آنتی اکسیدان است و می تواند به کاهش التهاب بدن و کبد یاری رساند.

سیر

سیر از مهم ترین مواد غذایی در رژیم غذایی کبد چرب می باشد. مطالعات نشان داده اند مکمل های پودر سیر می توانند در کاهش وزن و چربی به بدن کمک کنند.

گردو

گردو سرشار از امگا 3 است و می تواند برای درمان کبد چرب مفید باشد. تحقیقات نشان داده اند مصرف گردو می تواند پیشرفت های عملکرد کبدی را در افراد مبتلا به کبد چرب غیر الکلی بهبود بخشد.

رژیم غذایی کبد چرب

بادام زمینی

در بادام زمینی مقادیر بالایی چربی های غیر اشباع و مفید وجود دارد که برای ارگان های داخلی بدن، برای جذب و دریافت املاح و ویتامین ها، بسیار لازم می باشند. مصرف بادام زمینی آسیبی به کبد و ارگان های حیاتی بدن نمی زند و در کاهش وزن نیز موثر است. بنابراین مصرف این ماده در یک رژیم لاغری و همچنین کاهش دادن میزان چربی مضر بدن، می توانند فشار وارده به کبد را کاهش دهند و باعث شوند روند درمان بهتر طی گردد.

کلم بروکلی

سبزیجات در رژیم غذایی کبد چرب توصیه می شوند. بروکلی در این میان نقش برجسته ای دارد زیرا می تواند از افزایش چربی در کبد جلوگیری کند.

آووکادو

این میوه نیز سرشار از چربی های سالم و مواد مغذی ضد التهابی و فیبر محلول است. ترکیبات خاص آووکادو می توانند باعث کاهش قند خون و استرس اکسیداتیو در فرد شوند.

اسیدهای چرب امگا 3

مطالعات نشان داده اند اسیدهای چرب امگا 3 می تواند به کاهش چربی کبد و میزان کلسترول در بدن کمک کند. خوردن مواد غذایی مانند ساردین، ماهی قزل آلا، تخم کتان و گردو برای دریافت اسیدهای چرب امگا 3 در رژیم غذایی کبد چرب توصیه می شوند.

قهوه

قهوه حاوی اسید کلروژنیک است که خواص آنتی اکسیدان و ضد التهاب دارد. همچنین قهوه می تواند بر کاهش کلسترول و فشارخون موثر باشد.

پروتئین سویا یا پروتئین وی (آب پنیر)

پروتئین سویا و آب پنیر می توانند به توازن اثرات مصرف کربوهیدرات ساده و کاهش میزان قند خون کمک کند. این پروتئین ها می توانند به بدن برای مقابله با بیماری کبد چرب کمک کنند تا بدن توده عضلانی خود را حفظ کند اما وزن کلی را کاهش دهد.

رژیم غذایی کبد چرب

در رژیم غذایی کبد چرب چه غذاهایی مجاز نیستند؟

در رژیم غذایی کبد چرب مصرف برخی غذاها به هیچ عنوان توصیه نمی شوند و لازم است این مواد غذایی از رژیم حذف شوند:

الکل

الکل برای افراد مبتلا به کبد چرب بسیار خطرناک است زیرا می تواند باعث بیماری کبد چرب الکی و بسیاری مشکلات دیگر مانند سیروزکبدی شود.

غذاهای سرخ شده و شور

این غذاها کالری بدن را افزایش می دهند و باعث افزایش وزن می شوند.

شکر و قند

شکر و قند باعث می شوند قند خون بالا رود و منجر به افزایش چربی در کبد گردد. در رژیم غذایی کبد چرب باید از مصرف قند و شکر در غذاها و مصرف غذاهای فرآوری شده خودداری کرد. شکر و قند در بسیاری محصولات وجود دارند و باید به این مسئله توجه داشت.

دانه های تصفیه شده

دانه های تصفیه شده در ماکارونی، نان سفید و برنج سفید وجود دارند. این دانه ها در پردازش فیبر خود را از دست داده اند و می توانند باعث افزایش قند خون شوند.

گوشت

گوشت قرمز چربی اشباع بسیار بالایی دارد و مناسب افراد مبتلا به کبد چرب نیست. به جای آن می توان از گوشت سفید، ماهی و مرغ استفاده نمود.

ورزش در کنار رژیم برای کنترل بهتر کبد چرب

یکی از راهکارهایی که در کنار رژیم غذایی کبد چرب توصیه می شود ورزش منظم است. کاهش وزن می تواند کمک بزرگی به درمان کبد چرب کند. توصیه می شود 30 دقیقه تمرین متوسط 3 تا 5 بار در هفته انجام شود تا در کنترل علائم این بیماری به بدن یاری رساند. بنابراین سعی کنید در کنار یک رژیم مناسب از ورزش غافل نشوید.

مجله سلامت داروخانه آنلاین مطالعه مطالب زیر را به شما پیشنهاد می دهد :

 

 

محصولات جنسی
سرکار خانم دکتر سارا شوهانی دانش آموخته دکترای فیزیک هسته ای و به عنوان پژوهشگر و محقق سازمان انرژی اتمی ایران در زمینه تشخیص و درمان سرطان و کاربرد پرتوها، دارای سابقه پژوهش طولانی دارویی و داروشناسی بوده و تحقیقات ایشان به صورت ملی و بین المللی به چاپ رسیده است. برای مطالعه مقالات خانم دکتر شوهانی می توانید به وبسایت مجله سلامت داروخانه آنلاین مراجعه کنید.