مکمل تقویت قوای جنسی

باورهای غلط در مورد سفید شدن موها

سفید شدن مو

سفید شدن موها شاید دغدغه بسیاری از افراد باشد. موهای برخی از افراد در سنین بالا دچار سفیدی می شود و در برخی این مسئله در سنین پایین تر اتفاق می افتد. سفید شدن موها می تواند به دلیل افزایش سن، ژنتیک، عوامل محیطی، تغذیه و موارد دیگر باشد. جدای این عوامل مواردی همچون استرس، کمبود برخی ویتامین ها و مواد معدنی مانند زینک، ویتامین های گروه B، سلیوم، اختلال در عملکرد تیورئید و کم خونی نیز می تواند این مسئله را تشدید کند.

مراقبت از موشما می توانید جهت خرید محصولات مراقبت از مو از طریق وب سایت داروخانه آنلاین اقدام نمایید .

سفید شدن موها

موها رنگ خود را از رنگدانه ای به نام ملانین دریافت می کنند. سلول های مو برای اینکه قادر باشند ملانین تولید کنند به آنزیم های خاصی نیاز دارند. ملانین می تواند با توجه به تفاوت آنزیم های شرکت کننده دو نوع باشد؛ فائوملانین که رنگ زر بلوند تا قرمز تیره را تولید می کند و یوملانین که باعث تولید رنگ قهوه ای روشن تا تیره می شود. سفید شدن موها به نوع این ملانین ها ارتباطی ندارد، ملانوسیت ها در هر دهه 10 تا 20 درصد توانایی خود را برای تولید رنگ از دست می دهند. زمانیکه این اتفاق می افتد موها شروع به سفید شدن می کنند. به طور معمول فرآیند سفید شدن موها در زنان در حدود 35 سالگی و در مردان در حدود 30 سالگی آغاز می گردد اما همانطور که اشاره کردیم عواملی بر این مسئله دخیل می باشند و می توانند این فرآیند را جلوتر و یا عقب تر بیندازند.

چه باورهای در مورد سفید شدن موها وجود دارد؟

شاید برای شما هم پیش آمده باشد که در مورد سفید شدن موها عبارات و باورهایی را شنیده باشید. در ادامه به درستی یا نادرستی این باورها می پردازیم.

سفید شدن موها در یک شب امکان پذیر است:

این باور غلط است. شوک های ناگهانی ممکن است باعث از دست دادن و ریختن موهای سفید شود اما در سفید شدن موها اثر چندانی ندارد. این شوک ها ممکن است باعث پیری زودرس و سفیدی زودرس موها شوند اما به یکباره موها را سفید نمی کنند.

کندن موی سفید باعث زیاد شدن آنها می شود:

هیچ مطالعه و تحقیقی این مسئله را ثابت نکرده است. همانطور که پیشتر اشاره شد کمبود تولید ملانین در سفید شدن موها نقش دارد و نه هیچ مسئله دیگری.

سفید شدن مو

مقاومت موهای سفید نسبت به رنگی بیشتر است:

می توان این باور را تا حدودی تایید کرد. هنوز به صورت علمی ثابت نشده سفید شدن باعث قطور شدن مو می شود اما به دلیل انعکاس نور موهای سفید قطور تر دیده می شوند. همچنین در برخی افراد که موهایشان سفید شده موها استحکام بیشتری داشته اند که می تواند این باور را تایید کند.

می توان رنگ را به موهای سفید باز گرداند:

این باور غلط است. هنوز هیچ راه علمی تایید شده ای برای این مسئله وجود ندارد. مو زمانی که سفید می شود به رنگ قبل خود باز نمی گردد.

آفتاب باعث سفید شدن مو می شود:

این باور غلط است. ممکن است آفتاب در روشن شدن مو یا تغییر رنگ مو به قهوه ای روشن یا سرخ شدن آن نقش داشته باشد اما هیچ تحقیقی نشان نداده اشعه خورشید باعث سفیدی مو شود.

استرس در سفید شدن مو نقش دارد:

خیر. تحقیقات نشان داده اند با توجه به افزایش استرس در دوران کنونی آمار افرادی که در50 سالگی موهایشان سفید می شود بالاتر نرفته. بنابراین این باور اشتباه است.

رنگ موهای سفید در واقع خاکستری است:

کنار هم قرار گرفتن موهای سفید و سیاه این توهم را در بینایی ایجاد می کند. موهای سفید در واقع زرد رنگ هستند که در هر فرد با توجه به جنس مو می توانند روشن تر و به رنگ سفید دیده شوند و یا زردتر و به رنگ بلوند.

رنگ کردن باعث سفید شدن مو می شود:

زمانی که سلول های زاینده مو در برابر آسیب شدید سلول های رنگ ساز مو قرار گیرند ممکن است آسیب ببینند اما این مسئله باعث سفیدی مو نمی شود. فولیکول های مو زیر پوست قرارگرفته اند و فرآیند انجام شده روی پوست بر روی آنها تاثیری نمی گذارد.

سفید شدن مو

می توان از سفید شدن مو جلوگیری کرد:

تا کنون راه حلی برای این مسئله پیدا نشده. اگر سفید شدن مو بر اثر تغذیه باشد می توان با مصرف مکمل ها و تغییر در رژیم غذایی این مسئله را کنترل کرد در غیر این صورت راهی برای آن نیست.

کمبود ویتامین B باعث سفید شدن مو می شود:

اگر در سن پایین دچار سفیدی مو شده اید ممکن است بدن شما با کمبود ویتامین B و اسید پانتوتنیک روبرو شده باشد. به همین دلیل بهتراست با انجام آزمایش این مسئله پیگیری شود و مصرف مکمل آغاز گردد.

مجله سلامت داروخانه آنلاین مطالعه مطلب زیر را به شما پیشنهاد می دهد :

محصولات جنسی
سرکار خانم دکتر سارا شوهانی دانش آموخته دکترای فیزیک هسته ای و به عنوان پژوهشگر و محقق سازمان انرژی اتمی ایران در زمینه تشخیص و درمان سرطان و کاربرد پرتوها، دارای سابقه پژوهش طولانی دارویی و داروشناسی بوده و تحقیقات ایشان به صورت ملی و بین المللی به چاپ رسیده است. برای مطالعه مقالات خانم دکتر شوهانی می توانید به وبسایت مجله سلامت داروخانه آنلاین مراجعه کنید.