در مورد افراد درونگرا و برونگرا باورهای متفاوتی وجود دارد. به طور مثال پیش فرض این است که برونگراها شادتر هستند یا درونگراها به روابط اجتماعی علاقه ای ندارند. این باورها نوعی باور کلی هستند و نمی توان آنها را به طور قطع پذیرفت. در ادامه به معرفی باورهای غلط در مورد افراد درونگرا و برونگرا خواهیم پرداخت.
باورهای غلط در مورد افراد درونگرا و برونگرا
در ادامه با رایج ترین باورهای غلط در مورد افراد برونگرا و درونگرا آشنا می شوید:
رفتار اجتماعی مختص برونگراها است
یکی از رایج ترین باورها در مورد برونگراها این است که این افراد بسیار اجتماعی هستند و حضور در جمع را دوست دارند. این باور از جمله باورهای غلط در مورد افراد درونگرا و برونگرا است زیرا درونگراها نیز می توانند کاملا اجتماعی باشند. تفاوت بین روابط اجتماعی این دو گروه در تعداد افراد و کیفیت روابط آنها با دیگران است. درونگراها افرادی اجتماع گریز نیستند تنها سطح تحمل متفاوتی در پذیرش روابط جدید دارند و ممکن است کمی دیرتر با دیگران احساس راحتی کنند.
برونگراها افراد شادتری هستند
شادی ارتباطی به نوع شخصیت ندارد و این باور از جمله باورهای غلط در مورد افراد درونگرا و برونگرا است. زمانیکه شما آنطور که دوست دارید زندگی کنید سطحی از شادی را تجربه می کنید. به طور مثال تظاهر به چیزی که نیستید می تواند شما را در مواجهه با طبیعت و خلق و خویتان قرار دهد و باعث شود دیگر شاد نباشید و این مسئله ارتباطی به درونگرا و برونگرا بودن شما ندارد.
برونگراها اعتماد به نفس بیشتری دارند
اعتماد به نفس به این معنی است که شما بدانید می توانید از عهده کارهای خود برآیید و علایق خود را دنبال کنید. اینکه مدام با دیگران ارتباط داشته باشید نشانه اعتماد به نفس بالاتر نیست. فرد درونگرا اگر ترجیح می دهد روابط گسترده و جدید نداشته باشد به دلیل عدم اعتماد به نفس او نیست بلکه به ترجیح او ارتباط دارد.
افراد درونگرا اضطراب سخنرانی دارند
یکی از باورهای غلط در مورد افراد درونگرا و برونگرا این است که افراد برونگرا راحت تر در جمع صحبت می کنند و درونگراها دچار اضطراب سخنرانی می شوند. جالب است بدانید در تحقیقی که در این مورد انجام شد ثابت گشت که 84 درصد از اضطراب مربوط به سخنرانی به عوامل دیگری فراتر از شخصیت فرد بستگی دارند. سخنرانی کردن در جمع مهارتی است که هر شخصی فارغ از ویژگی شخصیتی می تواند آن را بدست آورد.
درونگراها کمتر صحبت می کنند
این باور نیز از جمله باورهای غلط در مورد افراد درونگرا و برونگرا است. درونگراها کم حرف یا خجالتی نیستند. حضور کمتر آنها در گروه های اجتماعی به دلیل این است که آنها چنین گروه های بزرگی را دوست ندارند و در آن راحت نیستند اما در روابط شخصی خود ممکن است حتی پر حرف باشند. در واقع نوع رابطه یک فرد درونگرا با افراد نزدیک و صمیمیش است که می تواند نشان دهد او پرحرف است یا کم حرف.
درونگراها بیشتر مستعد بیماری ذهنی هستند
اینکه معیار ابتلا به بیماری های ذهنی احساس راحتی فرد در جمع یا حرف زدن بیشتر باشد چندان صحیح نیست. برونگراها نیز می توانند به راحتی دچار بیماری های روحی بشوند. در بررسی بیماری های روحی عوامل مختلفی مانند بیولوژی، سابقه خانوادگی، آسیب های دوران کودکی و خلق و خوی فردی نقش دارند و برونگرا یا درونگرا بودن عامل این مسئله نمی باشد.
درونگراها اهل ریسک نیستند
از دیگر باورهای غلط در مورد افراد درونگرا و برونگرا این است که درونگراها کمتر ریسک می کنند. ویژگی های شخصیتی یک درونگرا باعث نمی شود که او کمتر ریسک کند. ترس و علایق دو مقوله متفاوت هستند و ربطی به درونگرایی و برونگرایی ندارند. درونگراها نیز می توانند بسیار ریسک پذیر باشند.
برونگراها مدیران بهتری هستند
نتایج یک تحقیق نشان داد که 96 درصد مدیران و رهبران سازمان ها برونگرا هستند. در یک نظرسنجی نیز 65 درصد مدیران ارشد اعلام کردند برونگرا بودن برای رهبران ضروری است و 6 درصد فقط درونگرایی را مزیت می دانستند. با توجه به این آمار این باور ایجاد می شود که برونگراها رهبران موفق تری هستند اما در واقع اینطور نیست. برونگراها به دلیل ویژگی های شخصیتی خود احتمال بیشتری دارد برای منصب ها و موقعیت های مدیریتی انتخاب شوند اما این مسئله به معنی بهتر بودن عملکرد آنها نیست. تحقیقی نشان داد مدیران درونگرا در شنیدن پیشنهادات و حرف افراد زیردست خود بیشترمشتاقند و این ویژگی بسیار مهمی در مدیران می باشد.
درونگراها و برونگراها نمی توانند با هم رابطه برقرار کنند
این باور نیز از جمله باورهای غلط در مورد افراد درونگرا و برونگرا است. درست است که این دو گروه شخصیت های متفاوتی دارند اما این مسئله به آن معنا نیست که با هم به مشکل بر می خورند. ارتباط نیاز به زمان دارد. شما باید به یکدیگر فرصت شناخت بدهید و نسبت به تفاوت های شخصیتی خود آگاه باشید. در گذر زمان مشخص می شود که دو فرد درونگرا و برونگرا می توانند در کنار هم بمانند یا نه. در مواردی چه بسا این دو فرد بتوانند رابطه عمیق تری با یکدیگر ایجاد کنند.
مجله سلامت داروخانه آنلاین مطالعه مطالب زیر را به شما پیشنهاد می دهد:
- برونگرا و درونگرا به چه معناست؟
- آیا ترس از صحبت کردن در جمع طبیعی است؟
- اهمیت خودخواه بودن در زندگی !
[…] باورهای غلط در مورد افراد درونگرا و برونگرا بیشتر […]