مکمل تقویت قوای جنسی

آیا مصرف کافئین آستانه تحمل را بالا می برد؟

آیا مصرف کافئین آستانه تحمل را بالا می برد؟

کافئین درد را کاهش می دهد و به بدن آرامش می بخشد. تا به حال مطالعات زیادی در مورد رابطه میان کافئین و درد انجام شده اند مدتهاست  اثرات آن بر بدن مورد توجه محققان قرار گرفته است. این ماده حیرت آور اثرات زیادی بر سلامتی دارد، از اثرات آن می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • تقویت خلق و خو
  • هوشیاری
  • افزایش توجه و تقویت حافظه
  • کاهش آدرنالین خون
  • کاهش اشتها
  • تاثیر گذاری داروها

اما اگر کافئین به مدت طولانی مورد استفاده قرار بگیرد بر سلامتی اثرات منفی دارد. از این اثرات منفی می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • افزایش استرس و اضطراب
  • بالا رفتن فشار خون
  • تپیش قلب زیاد
  • تکرر ادرار

در نتیجه قهوه و تمامی موادی که حاوی این ماده حیرت آور هستند باید بسیار محتاط بود.

مطالعه ای جدید در مورد کافئین!

یک مطالعه جدید و جذاب توجه من را به چند دلیل به سمت خود جلب کرد:

  • اولا، یافته های حیرت انگیز محققان در این مطالعه می تواند درک ما را از انواع مختلف درد و نحوه درمان آنها تغییر دهد (البته این تحقیقات ادامه دارد)!
  • دوما، داستانی که توجه مرا جلب کرد داستانی است که دربیشتر تیترهای خبری خوانده بودم : محققان اشاره نمی کردند که این تحقیق بر روی موشها صورت گرفته است.

این تحقیق صراحتا اعلام می دارد که این مطالعه در مورد اثرات کافئین بر درد صرفا بر روی موشها صورت گرفته است و این نتایج در مورد انسانها هنوز قطعی نیستند!

این امر در تحقیقات علمی بسیار مهم است. مردم باید از این موضوع مطلع باشند که موشها اهداف خوبی برای انجام سایر آزمایشات هستند. اما اگر نتیجه ای بر روی موشها تایید شود این امر بدین منظور این نیست که همین نتیجه الزاما بر روی انسانها نیز تکرار می شود.

این نتیجه نیازمند تحقیقات بیشتری و بسط آن به جوامع انسانی است که این امر بسیار هزینه بردار و زمان بر است. بنابراین اگر قصد دارید از مکمل و یا دارویی استفاده کنید بهتر است بدانید که این آزمایش بر روی انسانها انجام شده است یا خیر!

مطالعه ای جدید در مورد کافئین!

محرومیت از خواب و شروع درد؟ کافیین می تواند بهتر از آیبروفن عمل کند!

محققان در این مطالعه برای بررسی رابطه میان درد و کافوین بر روی موشها پرداختند. در این مطالعه دو دسته موش حضور داشتند: دسته ای که به خوبی استراحت کرده بودند و دسته ای که از خواب محروم بودند.

برای سنجش میزان درد، هر دو دسته در معرض محرک ناخوشایندی قرار گرفتند. این محرک تماس آنها با بشقاب داغ بود. سپس شدت و سرعت عکس العمل آنها که ناشی از درد بود، اندازه گیری شد. نتیجه این مطالعه بر روی ارتباط کافئین و میزان درد می تواند تمام زندگی انسانها را تحت شعاع قرار دهد.

نتایج این مطالعه چه چیزی را نشان می دهند؟

نتایج این مطالعه به شرح زیر است:

  • به نظر می رسدمحرومیت ازخواب حساسیت در برابر درد را افزایش می دهد!
  • بعد از یک خواب طبیعی و درست عکس العمل اغراق آمیز موشها به درد تغییر کرد!
  • مواد محرک مانند کافئین  و دارو پاسخ های اغراق آمیز به درد را تغییر دانند!
  • قرص های آیبوپروفن و مورفین تاثیرات مشابهی مانند کافئین نداشتند!

از این نتایج اینگونه می توان برداشت کرد که محرومیت از خواب می تواند آستانه درد را پایین آورد و بازگشت به چرخه خواب نرمال و استفاده از کافئین درد را کاهش دهد. کافیئن بهتر از داروهای مسکن عمل می کند.

بنابراین اگر کار شما به گونه ای است که مجبور هستید بعضی شبها بیدار باشید بهتر است استفاده از کافئین را به رژیم غذایی خود بیافزاید. بی خوابی اثرات سویی بر سلامتی فرد دارد. بی خوابی سبب افزایش بیماری های قلبی، دیابت و سایر بیماری ها می شود. بنابراین تا جایی که می توانید خواب شبانه را از دست ندهید.

اما با توجه به اینکه این مطالعه بر روی حیوانات صورت گرفته است و هنوز بر روی انسانها انجام نشده است؛ نمی توان قطعی اظهار نظر کرد شاید دلیل آن ماهیت پیچیده درد در انسان باشد.

در بین انسانها گاهی درد هایی مانند فیبرومیاگیا (درد ماهیچه ها و استخوان ها در کل بدن)  بروز پیدا می کند که بیشتر دانشمندان بر این عقیده هستند   دلیل این نوع درد ها محرومیت از خواب درست است. ممکن است مصرف کافئین درمانی برای این درد طاقت فرسا باشد. اما به تحقیقات بیشتری در این زمینه نیازمند هستیم.

انواع مکمل دارویی را از کجا بخریم؟

اگر به دنبال انواع مکمل دارویی با کیفیت هستید، می توانید به سایت داروخانه آنلاین مراجعه کنید. همچنین، در زمان خرید می توانید از مشاوره های رایگان این مرکز بهره ببرید.

 

محصولات جنسی
سرکار خانم دکتر سارا شوهانی دانش آموخته دکترای فیزیک هسته ای و به عنوان پژوهشگر و محقق سازمان انرژی اتمی ایران در زمینه تشخیص و درمان سرطان و کاربرد پرتوها، دارای سابقه پژوهش طولانی دارویی و داروشناسی بوده و تحقیقات ایشان به صورت ملی و بین المللی به چاپ رسیده است. برای مطالعه مقالات خانم دکتر شوهانی می توانید به وبسایت مجله سلامت داروخانه آنلاین مراجعه کنید.