مکمل تقویت قوای جنسی

قرص پاراستامول یا استامینوفن برای چه دردهایی مفید است؟

قرص پاراستامول نحوه مصرف، عوارض جانبی و موارد احتیاطی!

قرص پاراستامول دارویی برای درمان دردهای خفیف تا متوسط از جمله سردرد، دوره های قاعدگی، دندان درد، کمر درد، آرتروز، دردهای سرماخوردگی و آنفولانزاست. منابع خارجی به این موضوع اشاره می کنند که از این قرص می توان برای کاهش تب نیز استفاده کرد.

خرید قرص گلودرد و سرماخوردگی

اگر می خواهید برای خرید قرص گلودرد و سرماخوردگی اقدام کنید، می توانید به سایت داروخانه آنلاین مراجعه نمایید. انواع مکمل هایی که در این سایت موجود هستند به شرح زیرند:

نحوه استفاده از قرص پاراستامول

این قرص را باید طبق دستور پزشک از طریق دهان مصرف کنید. راهنمایی های موجود بر روی بسته بندی محصول به شما کمک می کنند تا به بهترین شکل از این دارو استفاده کنید. هرگز این قرص را بیش از حد مصرف نکنید.

اگر از این قرص برای کودک خود استفاده می کنید، مطمئن شوید که مخصوص کودکان است. این قرص را باید بر اساس وزن کودک به آن بدهید. برای اینکار از پزشک و یا دارو ساز کمک بگیرید.  اگر از فرم مایع این دارو استفاده می کنید، از قاشق استفاده نکنید و از واحد اندازه گیری مایع استفاده نمایید. قرص پاراستامول را خرد نکنید و نجوید. این کار خطر بروز عوارض جانبی را به میزان زیادی افزایش می دهد.

این قرص را برای تب بیش از 3 روز مصرف نکنید  برای بزرگسالان  بیش از 10 روز و برای کودکان بیش از  5 روز این قرص را مورد استفاده قرار ندهید. اگر پس از استفاده از این قرص کودک دچار گلودرد، تب بالا، سردرد، حالت تهوع و یا استفراغ گردید، سریعا به پزشک مراجعه کنید.

نحوه استفاده از قرص پاراستامول

با شروع درد از این قرص استفاده نمایید!

اگر می خواهید بیشترین تاثیر را از این قرص بدست بیاورید، به محض شروع درد باید استفاده از آن را شروع کنید. هرگز ندهید که درد بیشتر شود، در غیر اینصورت داروی اثربخشی نخواهد بود.

عوارض جانبی

استفاده از این قرص معمولا عوارض جانبی خاصی ندارد. در صورت بروز عوارض جانبی خاص سریعا با پزشک یا دارو ساز مشورت کنید. بهتر است بدانید که عوارض جانبی بخشی از هویت هر دارویی است، اما اگر پزشک دارویی را برای شما تجویز کرده است، بی شک تشخیص داده است که اثر بخشی آن بیشتر از عوارض جانبی آن است. واکنش آلرژیک بسیار جدی به این دارو نادر است. با این وجود، در صورت مشاهده علائم واکنش آلرژیک جدی، فوراً از پزشک کمک بگیرید. این واکنش ها به صورت زیر هستند:

  • بثورات پوستی
  • خارش و تورم (به ویژه صورت، زبان وگلو)
  • سرگیجه شدید
  • مشکل تنفس

موارد احتیاطی قرص پاراستامول

اگر می خواهید از قرص پاراستامول استفاده کنید، به موارد زیر توجه داشته باشید:

  • قبل از مصرف این دارو، در صورت حساسیت به آن، به پزشک یا داروساز خود اطلاع دهید. همچنین، اگر از حساسیت های دیگر دارویی رنج می برید، پزشک را در جریان این موضوع بگذارید. زیرا این قرص حاوی مواد غیر فعال است و می تواند باعث بروز واکنش های آلرژیک شود.
  • اگر از بیماری های کبدی رنج می برید، قبل از مصرف این قرص با پزشک مشورت کنید.
  • اگر سو مصرف الکل دارید، قبل از مصرف با پزشک مشورت کنید.
  • این قرص حاوی قند یا آسپارتام است. در صورت ابتلا به دیابت و یا فنیل کتونوری، این موضوع را به پزشک بگویید و هرگز از آن استفاده نکنید.

قرص پاراستامول در بارداری و شیردهی

بهتر است بدانید که شما می توانید از این قرص در دوران بارداری و شیردهی، پس از مشورت با پزشک، استفاده نمایید. مطالعات نشان داده اند که استفاده از این قرص هیچ گونه آثار مخربی را بر روی جنین ندارد، با این وجود هرگز نباید در مصرف آن زیاده روی کرد.

تداخل دارویی

تداخل دارویی یکی از مواردی است که مشکلات زیادی را برای سلامتی به وجود می آورد. به همین دلیل قبل از مصرف هر گونه قرص و یا دارو باید با پزشک مشورت نمایید. مطالعات نشان میدهند که قرص پاراستامول با کتوکونازول تداخل دارد.

محصولات جنسی

سرکار خانم دکتر سارا شوهانی دانش آموخته دکترای فیزیک هسته ای و به عنوان پژوهشگر و محقق سازمان انرژی اتمی ایران در زمینه تشخیص و درمان سرطان و کاربرد پرتوها، دارای سابقه پژوهش طولانی دارویی و داروشناسی بوده و تحقیقات ایشان به صورت ملی و بین المللی به چاپ رسیده است. برای مطالعه مقالات خانم دکتر شوهانی می توانید به وبسایت مجله سلامت داروخانه آنلاین مراجعه کنید.