مکمل تقویت قوای جنسی

بیماری دیابت چیست و چه آسیبهایی به بدن وارد میکند؟

بیماری دیابت چیست و چه آسیبهایی به بدن وارد میکند؟

دیابت یا بیماری قند يكي از شايعترين بيماریهای متابوليكی است. این بیماری در اثر كاهش توليد انسولين در بدن يا كم شدن اثر آن در سوخت و ساز مواد قندي حاصل مي‌شود.  منابع خارجی به این موضوع اشاره می کنند که عوارض بلندمدت این بیماری به مرور زمان نمایان می شود. هر چه مدت زمان بیشتری از دیابت شما بگذرد و هر چه کمتر قند خون را کنترل کنید احتمال افزایش خطر عوارض این بیماری در شما بیشتر می شود. در نهایت باید بدانید عوارض دیابت ممکن است باعث معلولیت و یا حتی مرگ شوند! به طور کلی بیماری دیابت به دو نوع 1 و نوع 2 تقسیم می‌شود که هر یک دارای عوارض خاصی بر سلامتی هستند.

قرص دیابت

دیابت نوع 1

آنچه در این صفحه میخوانید پنهان

در این بیماری غده پانکراس توانایی تولید انسولین را از دست می‌دهد و یا به میزان بسیار کمی انسولین تولید می‌کند. این بیماری معمولا در دوران کودکی و یا نوجوانی آغاز می‌شود، اما خطر شیوع آن در هر سنی وجود دارد. وراثت و عواملی محیطی ( مانند پیروی از رژیم غذایی ناسالم) نقش بسیار مهمی در بروز این بیماری دارند. علائم این بیماری به شرح زیرند:

  • تشنگی شدید
  • افزایش ادرار
  • شب ادراری
  • افزایش اشتها
  • کاهش وزن
  • خستگی فراوان
  • احتمال ابتلا به عفونت

درمان بیماری دیابت نوع 1

در این بیماری باید قند خون بیماری در ناشتا به 90 تا 130 میلیگرم برسد و پس از صرف غذا بیشترین میزان آن باید 180 میلیگرم باشد. به همین دلیل این بیماران معمولا انسولین تزریق میکنند. همچنین پیروی از رژیم غذایی مناسب نقش مهمی در درمان این بیماری دارد.

دیابت نوع 2

در این بیماری نیز غده لوزالمعده توانایی تولید انسولین را از دست میدهد و یا بدن نسبت به این هورمون مقاوم میشود. این بیماری بیشتر در افراد بالای 40 سال دیده می‌شود.

نقاط مشترک دیابت نوع 1 و نوع

در هر دو بیماری قند خون بسیار بالا می‌رود و می‌تواند به بدن آسیب وارد کند.

تفاوتهای دیابت نوع 1 و نوع 2

در دیابت نوع 1 شخص برای کنترل قند خون و ادامه حیات به تزریق انسولین نیاز دارد. زیرا دیگر لوزالمعده قادر به تولید این هورمون نیست. در بیماری نوع 2 فرد نیاز به تزریق انسولین ندارد و قرصهای خوراکی این بیماری را درمان میکنند.

دیابت به کدام ارگانهای بدن آسیب وارد می کند؟

دیابت ارگانهای مختلفی در بدن را تحت تاثیر قرار می دهد و به آنها آسیب وارد می کند.

بیماری های قلبی و عروقی!

معمولا دیابت خطر ابتلا به بیماری های قلبی و عروقی را افزایش می دهد. آسیب به شریان کرونری یکی از شایع ترین بیماری هایی است که در اثر ابتلا به بیماری دیابت رخ می دهد. این بیماری سبب بروز درد در قفسه سینه و و در نهایت سکته قلبی می شود.

درگیری عروق مغزی و سکته مغزی یکی دیگر از بیماری های رایجی است که در صورت ابتلا به بیماری دیابت رخ می دهد و در بیشتر موارد خطر مرگ وجود دارد.

آسیب عصبی!

بالا ماندن قند خون در اثر بیماری دیابت می تواند به دیواره مویرگ ها که اعصاب را تغذیه می کنند، آسیب بزند. این آسیب مخصوصا در ناحیه پاها منجر به مور مور شدن، بی حسی، احساس سوزش و یا درد درنوک انگشتان پا و یا دست می شود.

آسیب به اعصاب مربوط به سیستم گوارش نیز می تواند بیماری هایی مانند تهوع استفراغ اسهال یا یبوست را به وجود بیاورد. آسیب به اعصاب در مردان می تواند موجب به بروز بیماری ها و اختلالات نعوظ شود.

chromium healthburst 1شما می توانید جهت خرید قرص کرومیوم هلث برست از طریق وب سایت داروخانه آنلاین اقدام نمایید .

بیماری و آسیب به کلیه (نفرپاتی)!

دیابت می تواند به سیستم فیلترینگ  کلیه هاآسیب بزند. آسیب های شدیدتر کلیوی می تواند باعث بروز بیماری نارسایی کلیه می شود. همین امر می تواند کار بیمار را به دیالیز و یا پیوند کلیه بکشاند.

بیماری آسیب به بینایی (رتینوپاتی)!

دیابت با آسیب به عروق خونی شبکیه چشم احتمال نابینایی را افزایش می دهد. همچنین این بیماری می تواند سبب بروز آب مروارید یا آب سیاه در شخص مبتلا شود.

آسیب های مربوط به پا!

بیماری دیابت سببآسیب به اعصاب پا می شود. جریان خون ضعیف در این قسمت از بدن خطر افزایش عوارض مختلف در پاها را افزایش می دهد.

هر نوع زخم و طاول در پاها باعث بروز بیماری عفونت می شود و این زخمها معمولا خیلی کند التیام می یابند. این عفونت می تواند سبب قطع اعضایی مثل پاها و انگشتان پا شود.

انواع دارو برای درمان دیابت

برای درمان این بیماری داروهای متفاوتی تجویز می‌گردند که به شرح زیرند:

  • متفورمین ( این قرص معمولا یکبار در روز تجویز می‌شود که باید با معده پر بلافاصله بعد از صبحانه یا شام استفاده شود)
  • گلی بن کلامید، گلی کلازید (این قرص معمولا باید یکبار در روز 20 تا 30 دقیقه قبل از وعده غذایی مصرف شود)
  • ریپاگلینید ( این قرص معمولا باید یکبار در روز 15 دقیقه پیش از وعده غذایی تعیین شده توسط پزشک مصرف شود)
  • آکاربوز ( این قرص معمولا باید یکبار در روز با اولین لقمه غذا مصرف شود)
  • پیوگلیتازون (این قرص باید طی ساعات مشخصی در روز مشخص شود)
  • سیتاگلیپتین، لیناگلیپتین ( این قرص باید طی ساعات مشخصی در روز مشخص شود)
  • امپاگلیفلوزین (این قرص باید طی ساعات مشخصی در روز مشخص شود)

نوسانات قند خون در بیماری دیابت را جدی بگیرید!

نوسانات قند خون در بیماری دیابت را جدی بگیرید!

اگر از بیماری دیابت نوع دو رنج می برید، سطح قند خون خود را ثابت نگاه دارید. این کار به شما کمک می کند که زندگی طولانی تری داشته باشید. تحقیقات جدید نشان می دهند افرادی که قند خونشان نوسان دارد دوبرابر زودتر از افرادی که قند خون ثابت دارند، می میرند.

در این مطالعه پژوهشگران از تست هموگلوبین A1C برای اندزه گیری قند خون استفاده کردند. آزمایش A1C میزان گلوکز و هموگلبین خون را در 2 تا 3 ماه گذشته اندازه می گیرد. درمانی که برای هر بیمار تجویز می شود به سن و عوامل زیادی بستگی دارد.با این وجود اغلب افرادی که از بیماری دیابت رنج می برند تست هموگلوبین خون شان باید 7% و یا کمتر باشد.

اگر هموگلوبین خون آنها بیشتر از این مقدار باشد، باید داروها و سبک زندگیشان را تغییر دهند! دکتر سیو لی استاد دانشگاه چنگدو می گوید:«علاوه بر میزان هموگلوبین خون،نوسانات هموگلوبین که در تست A1C  مشخص می شوند، نیز با بروز بیماری دیابت مرتبط هستند»

چه عواملی بر سطح هموگلوبین تاثیر می گذارند؟!

عواملی که بر سطح هموگلوبین و گلومز خون تاثیر می گذارند، به شرح زیر است:

  • توانایی بدن در تولید انسولین
  • وزن بدن
  • مدیریت سبک زندکی
  • بیماریهای دیگر
  • داروهای مورد استفاده برای درمان دیابت

محققان هموگلوبین و گلوکز خون را در 21000 بیماری که اهل اسکاتلند بودند و از دیابت نوع 2 رنج می بردند سنجیدند. تمامی آزمایشات هموگلوبین و گلومز خون که بالای 0.5% بودند در تحقیق گنجانده شدند.این تحقیق شش سال به طول انجامید!

بیماران به پنج گروه تقسیم شدند و متغییر هموگلوبین و گلوکز خون آنها اندازه گیری شد.در این مدت تغییراتی در این بیماران مشاهده می شد و این تغییرات طبیعی بودند. اگر قند خون پایین می آمد این تغییرات مثبت بود و اگر بالا می رفت نیاز به تغییر در داروها و سبک زندگی آنها بود.

قرص کروم 200 یوروویتالشما می توانید جهت خرید قرص کروم 200 میل یوروویتال از طریق وب سایت داروخانه آنلاین اقدام نمایید .

بیماریهای مرتبط با بالارفتن همگلوبین و گلومز !

این محققان بدین نتیجه رسیدند اگر مقدار هموگلوبین و گلوکز خون به 60% یا بالاتر برسد خطر حملات قلبی دو برابر می شود!همچنین خطر سکته قلبی و آسیب جدی به سلولهای عصبی و کلیه ها سه برابر می شود. علاوه بر آن این مقدار بیمار را پنج برابر بیشتر از دیگر بیماران در خطر قطع پا و یا از دست دادن چشم قرار می دهد.

به طور کلی هنگامی که هموگلوبین و گلوکز خون بالا رود خطر مرگ دو برابر می شود. دکتر لی اذعان می دارد حتی اگر مقدار همبوگلوبین و گلوکز خون را پایین نگاه داریم الزاما سلامت بیمارانی که از دیابت نوع 2 رنج می برند بهبود  نمی یابد.

بلکه تنها می توانیم از بروز مشکلات جدی جلوگیری به عمل بیاوریم!دکتر جول زونسزاین نیز ضمن تایید این مطالعه اعلام می کند هر چقدر گلوکز خون بالاتر باشد مشکلات مربوط به سلامتی نیز بیشتر می شوند. او ادامه می دهد که نمی توانیم بگوییم کدام متغییر سبب بروز آن یکی می شود.مقدار بالای هموگلوبین و گلوکز خون می تواند بیماری های زیادی را به وجود بیاورد.

اما بیماری های کلیوی و قلبی نیز سبب می شوند مقدار هموگلوبین و گلوکز خون تغییر کند. بنابراین نمی توانیم بگویم ابتدا کدام مورد رخ می دهد که باعث می شود مورد بعدی رخ دهد!! به هر روی، هر چقدر سطح هموگلوبین و گلوکز خون را ثابت تر نگاه داریم از بروز احتمالات بعدی جلوگیری به عمل می آوریم.

دیابت دوران بارداری چیست؟

بارداری مرحله حیاتی در زندگی هر زنی است که باید توجه ویژه ای بدان داشته باشد. این دوران بسیار حیاتی و سرنوست ساز است و سلامت مادر و نوزاد از اهمیت ویژه ای برخوردار است.

در دوران بارداری جفت در رحم مادر هورمون‌هایی را ترشح می‌کند که  منجر به افزایش قند خون مادر شود.به طور کلی، لوزالمعده برای کنترل افزایش این هورمونها به اندازۀ کافی انسولین تولید می‌کند. اگر این اتفاق نیافتد و لوزلمعده با مشکلاتی رو به رو شود، سطح قند خون مادر افزایش می‌یابد! در نتیجه منجر به بروز بیماری دیابت در دوران بارداری می‌شود.

عوامل خطر زا برای ابتلا به دیابت دوران بارداری!

احتمال پیشرفت و ابتلا به این نوع دیابت در هر زن بارداری وجود دارد اما برخی از زنان در معرض خطر بیشتری هستند.این عوامل خطر شامل موارد زیر هستند:

  • سن: زنان بالای 35 سال در معرض خطر بیشتر هستند.
  • سوابق شخصی و خانوادگیدر افرادیکه قبل از بارداری مبتلا به دیابت نوع یک و یا پیش دیابت بوده اند و یا افرادیکه بستگان نزدیکشان مانند خواهر یا برادر مبتلا به دیابت هستند، احتمال بروز این بیماری بیشتر است. همچنین سابقه دیابت در حاملگی قبلی و یا سابقه تولد نوزاد با وزن زیاد موجب افزایش احتمال ابتلا به دیابت می شود.
  • وزن: اضافه وزن قبل از حاملگی احتمال ابتلای شما را به بیماری دیابت در این دوران بیشتر می کند.
  • نژاد: بنا بر دلایل نامشخص، زنان سیاه پوست، اسپانیایی، هندی و آمریکایی یا آسیایی در معرض خطر بیشتر ابتلا به بیماری دیابت در این دوران هستند.

این مادران الزاما باید به پزشک مراجعه کنند و سلامت وخود و فرزندانشان را با پیروی از دستورالعمل هایی که به آنها داده می شود، تضمین کنند!

قرص اولترا کرومیوم ویتابیوتیکسشما می توانید جهت خرید قرص اولترا کرومیوم ویتابیوتیکس از طریق وب سایت داروخانه آنلاین اقدام نمایید .

در دوران کرونا، افراد دیابتی باید بیشتر از دیگران مراقب سلامتی خود باشند!

مطالعات اخیر نشان داده‌اند یک دسته از افرادی که بیشتر از دیگران در معرض ابتلا به بیماری کووید 19 هستند، افراد به مبتلا به دیابت هستند. شستشوی دست یکی از مسائلی است که تمامی افراد باید به آن توجه داشته باشند، اما کارشناسان سلامتی هشدار می‌دهند افراد مبتلا به دیابت به این نکات نیز توجه داشته باشند:

  • با توجه به این موضوع که افزایش گلوکز در خون با افزایش مشکلات تنفسی مرتبط است، این افراد دائما باید قند خون را کنترل کنند و با پیروی از رژیم غذایی سالم از بالا رفتن قند خون جلوگیری کنند. مصرف کافی پروتئین و جلوگیری از کمبود انواع ویتامینها و مواد معدنی در حفظ سلامتی بسیار مهم است.
  • این افراد باید حداقل 150 دقیقه در طول روز پیاده روی داشته باشند.
  • افراد دیابتی باید واکسن آنفولانزا را با صلاحدید پزشک تزریق کنند.
  • افراد دیابتی باید آب زیادی بنوشند.
  • توصیه می‌شود این افراد هر 2 تا 3 ساعت یکبار قند خونشان را چک کنند.

از راهکارهای کاهش التهاب استفاده کنید!

مطالعات نشان داده اند یکی از مواردی که سبب می شود بدن در معرض ابتلا به این بیماری قرار گیرد بروز التهاب است. به همین دلیل پزشکان تووصیه می کنند برای جلوگیری از ابتلا به این بیماری و بهبود روند درمان از راهکارهای کاهش التهاب بدن استفاده کنید.

دیابت خطر ابتلا به پیر چشمی را افزایش می دهد!

پیرچشمی وضعیتی است که سبب می شود توانایی چشم برای تمرکز بر روی اشیا نزدیک از بین برود. در این شرایط، بیمار نیاز به عینک و لنزهای تماسی دارد تا بتواند مشکلات بینایی خود را رفع کند. مطالعات جدید نشان داده اند که این بیماری می تواند باعث التهاب در بافت چشمی شود و همین امر خطر ابتلا به پیرچشمی را افزایش می دهد. کارشناسان به این موضوع اشاره می کنند که بیماری دیابت بیماری مزمنی است که باید به سرعت درمان شود.

زخم پای دیابتی چیست؟

اغلب افراد مبتلا به بیماری دیابت با کاهش جریان خون در اندام های بدن به ویژه پا رو به رو می شوند. این امر سبب می شود وقتی پاهایشان آسیب می بیند متوجه نشوند و همین امر خطر بروز زخم و عفونت را در پی دارد. با توجه به این موضوع که ترمیم زخم در افراد مبتلا به بیماری دیابت به سختی صورت می گیرد اغلب اوقات نیاز به قطع عضو است. به همین دلیل افراد مبتلا به این بیماری باید به زخم پای دیابتی توجه داشته باشند و از خود مراقبت کنند.

[aparat id=’6DhKu’]

برای خرید قرص دیابت به کجا مراجعه کنیم؟

اگر به دنبال انواع قرص دیابت برای کنترل بیماری دیابت خود هستید، می توانید به سایت داروخانه آنلاین مراجعه کنید. همچنین، در زمان خرید می توانید از مشاوره های رایگان این مرکز بهره مند شوید. 

مجله سلامت داروخانه آنلاین محصولات زیر را به شما پیشنهاد می دهد :

مجله سلامت داروخانه آنلاین مطالعه مطلب زیر را به شما پیشنهاد می دهد :

نویسنده: دکتر مریم فیض مکتوبی، پزشک

محصولات جنسی
سرکار خانم دکتر سارا شوهانی دانش آموخته دکترای فیزیک هسته ای و به عنوان پژوهشگر و محقق سازمان انرژی اتمی ایران در زمینه تشخیص و درمان سرطان و کاربرد پرتوها، دارای سابقه پژوهش طولانی دارویی و داروشناسی بوده و تحقیقات ایشان به صورت ملی و بین المللی به چاپ رسیده است. برای مطالعه مقالات خانم دکتر شوهانی می توانید به وبسایت مجله سلامت داروخانه آنلاین مراجعه کنید.