مکمل تقویت قوای جنسی

چگونه می توانیم مثبت اندیشی در کودکان را تقویت کنیم؟

raise kids positive attitude 1

مثبت اندیشی یکی از مهارت های مهم در زندگی است و به همین دلیل لازم است کودکان از همان سن کودکی با آن آشنا شوند. مثبت اندیشی باعث می شود فرد در زندگی و در مواجهه با مشکلات بهتر عمل نماید و زندگی سالم تری را پیش بگیرد. در مقاله پیش رو به روش های تقویت مثبت اندیشی در کودکان خواهیم پرداخت.

مثبت اندیشی را چگونه به کودک خود آموزش دهیم؟

در اولین قدم برای آموزش این مهارت باید به کودک مفهوم مثبت اندیشی را آموزش دهیم. کودک باید بیاموزد مثبت اندیشی به معنی نادیده گرفتن واقعیت های زندگی نیست بلکه به معنی دیدن و درس گرفتن و عبور از آنها می باشد. در واقع باید کودک فرا گیرد تا به جای ماندن در چاله سختی ها و اتفاقات ناگوار از آنها درس بگیرد و پیش رود. برای تقویت مهارت مثبت اندیشی در کودکان می توان از روش های زیر بهره برد:

مثبت اندیشی را در رفتار خود نشان دهید

مهم ترین راه برای آموزش مثبت اندیشی به کودک نشان دادن این ویژگی در رفتار والدین است. والدین و اعضای خانواده الگوهای کودک هستند و زمانیکه کودک در معرض افکار مثبت اندیش باشد ناخودآگاه می تواند این مهارت را در خود درونی سازد.

نکات مثبت فرزند خود را تحسین کنید

والدین برای تقویت مثبت اندیشی در فرزند خود، می توانند به جای سرزنش و انتقاد مداوم، تمرکز خود را روی نکات و توانایی های مثبت فرزند خود قرار دهند. این کار باعث افزایش عزت نفس و حس ارزشمندی در کودک می شود و این احساس ها نقش مهمی در تقویت مثبت اندیشی او ایفا می کنند. با این روش کودک یاد می گیرد تا بر روی نکات مثبت زندگی تمرکز کند.

کودک را در ابراز احساسات راحت بگذارید

یکی از راه های تقویت مثبت اندیشی در کودک این است که بتواند احساسات خود را بروز دهد. این کار باعث می شود با انواع احساسات آشنا شود و آنها را به رسمیت بشناسد. کودک با بروز احساسات و درک آنها به کمک والدین، متوجه می شود احساسات می توانند گذرا باشند و بهتر است به جای غرق شدن در احساسات، خصوصا نوع منفی آنها، به دنبال حل مشکل باشد.

مثبت اندیشی در کودکان

با افراد مثبت اندیش معاشرت کنید

از آنجا که معاشرت های والدین می تواند بر روی افکار کودک تاثیر بگذارد توصیه می شود برای تقویت مثبت اندیشی در کودک با افرادی معاشرت کنید که افکار مثبت اندیشانه دارند. این افراد در زمان مواجهه با کودک نیز بر روی نکات مثبت و توانایی های کودک شما تمرکز می کنند و تحسین شدن کودک در جمع می تواند باعث رشد افزایش اعتماد به نفس و تقویت مثبت اندیشی او شود.

از بازی ها برای آموزش مثبت اندیشی استفاده کنید

برای آموزش مفاهیم مثبت به کودک می توانید در قالب بازی هایی او را با کلمات مثبت و مفهوم آنها آشنا کنید. یک بازی می تواند به این صورت باشد که کلماتی با بار مثبت مانند امیدواری، مثبت، تلاش، خوبی و … را بر روی کاغذ بنویسید و از کودک خود بخواهید با آنها جمله بسازد تا هم مفهوم آنها را درک کند و هم این کلمه ها در ذهنش نهادینه شوند.

تحسین کردن دیگران را به او یاد دهید

افراد مثبت اندیش همواره خوبی ها و زیبایی ها را در زندگی و شخصیت دیگران می بینند و به همین دلیل لازم است این مهارت به کودک آموزش داده شود. شناخت نکات مثبت دیگران را به او آموزش دهید؛ می توانید در مقابل او از نکات مثبت دیگران بگویید. به این ترتیب کودک با دیدن و شناختن نکته های مثبت در دیگران آشنا می شود.

مثبت اندیشی در کودکان

به او شناخت مفاهیم مثبت و منفی را آموزش دهید

برای آموزش این مهارت می توانید از روش سوال و جواب استفاده کنید. به طور مثال نام فردی را ببرید و از کودک بخواهید ویژگی های مثبت او را برای شما شرح دهد و یا از او بخواهید اگر آن فرد نگرش و تفکری منفی دارد کودک برای شما توضیح دهد. می توانید سوال های بسیار دیگری در مورد داشتن یک روز خوب و اتفاق های مثبت و منفی در طول روز مطرح کنید تا کودک بتواند درک بهتری از مفاهیم مثبت و منفی داشته باشد.

مهارت حل مشکل را به او آموزش دهید

برای تقویت مثبت اندیشی باید به کودک آموخت چگونه شرایط منفی را به مثبت تغییر دهد. برای اینکار می توانید محیط هایی را که کودک در آنها به سر می برد برای او تقسیم کنید. به طور مثال، مدرسه، خانواده، دوستان، مهد کودک و … از کودک بخواهید در صورت توانایی نوشتن مشکلات خود را در هر یک از این محیط ها بنویسد و یا برای شما توصیف کند. سپس برای حل مشکل به او کمک کنید ابتدا حس خود را نسبت به آن مشکل بشناسد و سپس راه حلی برای آن پیدا کند. این کار باعث می شود مهارت حل مسئله نیز در کودک تقویت شود.

مجله سلامت داروخانه آنلاین مطالعه مطالب زیر را به شما پیشنهاد می دهد :

محصولات جنسی
سرکار خانم دکتر سارا شوهانی دانش آموخته دکترای فیزیک هسته ای و به عنوان پژوهشگر و محقق سازمان انرژی اتمی ایران در زمینه تشخیص و درمان سرطان و کاربرد پرتوها، دارای سابقه پژوهش طولانی دارویی و داروشناسی بوده و تحقیقات ایشان به صورت ملی و بین المللی به چاپ رسیده است. برای مطالعه مقالات خانم دکتر شوهانی می توانید به وبسایت مجله سلامت داروخانه آنلاین مراجعه کنید.