مکمل تقویت قوای جنسی

عصب کشی دندان چقدر طول میکشد؟

عصب کشی دندان چقدر طول میکشد؟

عصب کشی دندان یک عمل داندان پزشکی است که طی آن مرکز نرم دندان که پالپ نامید می شود برداشته می شود. پالپ دندان بافت همبندی است که در مرکز دندان قرار دارد و شال اعصاب و عروق خونی است که به رشد و تغذیه دندان کمک می کند. این روش با بی حسی موضعی انجام می شود و معمولا طی 30 تا 60 دقیقه برای هر دندان به اتمام می رسد.

دهان و دندانشما می توانید جهت خرید محصولات دهان و دندان از طریق وب سایت داروخانه آنلاین اقدام نمایید.

چه زمانی باید عصب کشی دندان انجام دهیم؟

ممکن است کمی احساس درد در دندان خود کنید و به دندانپزشکی بروید و داندانپزشک به شما بگوید باید عصب کشی انجام دهید! در این شرایط این سوال ذهن شما را در گیر می کند که چه اتفاقی سبب شده است دندان شما به عصب کشی نیاز داشته باشد. بهتر است بدانید این کار زمانی انجام می شود که قسمت داخلی و نرم داندن ( پالپ دندان) آسیب ببیند و یا ملتهب و آلوده شود. از بین بردن پالپ آسیب دیده بهترین روش برای حفظ ساختار دندان است.

چرا پالپ دندان آسیب می بیند؟

همانطور که متوجه شدید، اگر پالپ دندان آسیب ببیند شما به عصب کشی نیاز دارید! اما اکنون این سوال پیش می آید که چه عواملی سبب آسیب به پالپ دندان می شوند!  علل شایع آسیب به پالپ عبارتند از:

  • پوسیدگی عمیق به دلیل یک حفره درمان نشده
  • انجام اعمال جراحی متفاوت بر روی یک درمان در مدت کوتاه
  • ایجاد تراک در دندان
  • آسیب به دندان ( به طور مثال وجود زخم در دندان)

علائم آسیب به پالپ دندان

اکنون باید به این سوال پاسخ دهیم که علائم آسیب به پالپ دندان کدامند! باید بدانید که احساس تورم، درد و گرما در لثه ها از رایج ترین علائمی هستند که نشان می دهند پالپ دندان آسیب دیده است. پس از این علائم شما باید به دندانپزشک مراجعه کنید و دندان پزشک پس از عکس برداری از دندان تشخیص می دهد که آیا شما به عصب کشی دندان نیاز دارید یا خیر!

عصب کشی دندان چگونه انجام می شود؟

این کار در مطب دندانپزشک انجام می شود و یکی از روش های رایج دندانپزشکی به شمار می روید. به این موضوع توجه داشته باشید شما برای انجام کارهای درمانی دندان خود باید به مراکز معتبر دندانپزشکی مراجعه کنید. در زمان عصب کشی حتما باید از روپوش مخصوص بیمار استفاده کنید. در ادامه به توضیح مراحل عصب کشی دندان می پردازیم.

بی حسی

مهمترین مرحله این است که دندانپزشک مقداری از داروی بی حسی را به لثه شما تزریق کند. در ابتدا ممکن است تزریق کردن کمی دردناک باشد و یا حس خوبی را در شما به وجود نیاورد. پس از تزریق کمی احساس گزگز شدن در دندان خود می کنید، اما پس از چند ثانیه این احساس از بین می رود و دیگر چیزی را احساس نمی کنید.

شروع عصب کشی

وقتی دندان شما بی حس شود، دندان پزشک یک شکاف کوچک در قسمت بالای دندان ایجاد می کند تا بتواند به پالپ آلوده و یا آسیب دیده دسترسی داشته باشد. سپس با استفاده از ابزارهای ویژه ای که در مطب دندانپزشکی موجود است، پالپ دندان را از بین می برد. این کار باید با دقت انجام شود تا ساختار کلی دندان آسیب نبیند.

سپس، دندان پزشک از مواد آنتی بیوتیک بر روی قسمت های تراشیده شده استفاده می کند تا عفونت از بین برود و دندان دیگر عفونت نکند. پس از آن موادی نظیر خمیر سیلر یا گوتاپرکاپر برای پرکردن دندان مورد استفاده می گیرند و در این مرحله عصب کشی دندان کم کم به انتها می رسد.

چه زمانی باید عصب کشی دندان انجام دهیم؟

اقدامات لازم پس از عصب کشی دندان

بهتر است بدانید وقتی داروی بی حسی دندان از بین می رود، کمی احساس درد در دندان خود می کنید. در این شرایط بهتر است حداقل به مدت 24 ساعت از داروهای مسکن مانند استامینوفن و یا ایبوپروفن استفاده کنید. این درد معمولا بعد از 24 ساعت از بین می رود، اما اگر چند روز درد داشتید دوباره به دندانپزشک مراجعه کنید. نکات دیگری که در این زمان باید به آن توجه داشته باشید به شرح زیرند:

  • به مدت 24 ساعت از جویدن با دندان آسیب دیده جلوگیری کنید و بهتر است در این مدت غذاهای نرم و یا سوپ مانند بخورید.
  • از آنتی بیوتیکی که پزشک دستور مصرف آن را به شما می دهد به دقت استفاده کنید.
  • به مدت 24 ساعت روی این دندان را مسواک نکشید.

روکش دائمی دندان

پس از آنکه مرحله اول عصب کشی دندان انجام شد و شما با مراقبت های لازم به سلامت دندان کمک کردید، باید برای پر کردن دائمی به دندانپزشکی مراجعه کنید. معمولا پس از یک هفته پزشک از شما می خواهد دوباره به مطب بروید. در این شرایط دوباره باید عکسبرداری کنید و پزشک با پر کردن دائمی دندان کار عصب کشی را به اتمام می رساند!

آیا عصب کشی دندان خطراتی را به همراه دارد؟

یکی از سوالات عمده کسانی که می خواهند عصب کشی دندان انجام دهند این است که آیا این کار خطرات و عوارضی را به همراه دارد! در پاسخ به این سوال باید بگوییم عصب کشی یکی از رایج ترین کارهای دندان پزشکی است که در 99 درصد موارد با هیچ نوع خطری همراه نیست. اما گاهی اوقات و در شرایطی که آسیب بسیار عمیق باشد، مینای دندان شکننده می شود و همین امر سبب می شود پس از مدتی دندان از دست برود. همچنین، اگر این کار به درستی صورت نگیرد خطر آبسه دندان وجود دارد.

دندان های سالم پس از عصب کشی دندان!

پس از عصب کشی شما دیگر دندان های سالمی خواهید داشت و اگر به بهداشت دندان های خود توجه داشته باشید می توانید تا پایان عمر دندان های خود را حفظ کنید. مرتب نخ دندان بکشید و روزی سه بار مسواک بزنید! همچنین، استفاده از دهانشویه را به کارهای روزانه مراقبت از دندان خود اضافه کنید. برای تهیه محصولات با کیفیت برای مراقبت از دندان به سایت داروخانه آنلاین مراجعه کنید.

مجله سلامت داروخانه آنلاین محصولات زیر را به شما پیشنهاد می دهد :

محصولات جنسی
سرکار خانم دکتر سارا شوهانی دانش آموخته دکترای فیزیک هسته ای و به عنوان پژوهشگر و محقق سازمان انرژی اتمی ایران در زمینه تشخیص و درمان سرطان و کاربرد پرتوها، دارای سابقه پژوهش طولانی دارویی و داروشناسی بوده و تحقیقات ایشان به صورت ملی و بین المللی به چاپ رسیده است. برای مطالعه مقالات خانم دکتر شوهانی می توانید به وبسایت مجله سلامت داروخانه آنلاین مراجعه کنید.