مکمل تقویت قوای جنسی

دلایل حساسیت به نوار بهداشتی و روش درمان آن!

دلایل حساسیت به نوار بهداشتی و روش درمان آن!
به طور کلی، قاعدگی زنان به عنوان یک چرخه طبیعی باروری فیزیولوژیکی در نظر گرفته می شود. قاعدگی را می توان به عنوان عبور خون از واژن توصیف کرد. خون عبوری می تواند لباس را خیس کند. و نوار بهداشتی برای جذب خون عبوری ساخته شده است. نوارهای بهداشتی یکبار مصرف مدرن در سراسر جهان در دسترس هستند. شیوه های استفاده از پد به فرهنگ، اقتصاد، و فیزیولوژی قاعدگی بستگی دارد.

حساسیت به نوار بهداشتی می تواند مشکلات بسیار شدیدی را برای فرد به وجود بیاورد و حتی راه رفتن را همراه با درد شدید کند. به همین دلیل توصیه می شود به محض شروع علائمی نظیر تورم و خارش در ناحیه تناسلی و نواحی مرتبط سریعا برای درمان اقدام شود. منابع خارجی بر این امر تاکید می ورزند در صورتی که این علائم درمان نشوند خطر بروز مشکلات زیادی از جمله عفونت واژن و عفونت رحم افزایش پیدا می کند و این امر می تواند نگران کننده باشد.

چرا به نوار بهداشتی حساسیت پیدا می کنیم؟

بهتر است بدانید عوامل متعددی وجود دارند که باعث حساسیت به نوار بهداشتی می شوند که از مهمترین آنها می توان به اصطکاک، حساسیت های آلرژیک و تحریکات ناشی از گرما و رطوبت اشاره کرد. بیشتر بثورات ناشی از پدها در نتیجه درماتیت تماسی است. این به این معنی است که پوست شما با چیزی تحریک کننده در نوار بهداشتی تماس پیدا کرده است. درماتیت تماسی فرج به نام ولویت شناخته می شود.

نوار بهداشتیشما می توانید جهت خرید نوار بهداشتی از طریق وب سایت داروخانه آنلاین اقدام نمایید.

پدها معمولا از چندین لایه از مواد مختلف ساخته می شوند. هر ماده پتانسیل این را دارد که پوست شما را تحریک کند. نمونه هایی از اجزای رایج در نوار بهداشتی عبارتند از:

لایه پشت: ورق پشت نوار بهداشتی اغلب از ترکیباتی به نام پلی اولفین ساخته شده است. اینها همچنین در پوشاک، نی و طناب استفاده می شوند.

هسته جاذب: هسته جاذب معمولاً بین ورق پشتی و ورق بالایی قرار دارد. از فوم جاذب و سلولز چوب، ماده ای بسیار جذب کننده ساخته شده است. گاهی اوقات ممکن است حاوی ژل های جاذب نیز باشد.

لایه بالا: ورق بالایی نوار بهداشتی آن چیزی است که بیشتر با پوست شما تماس دارد. نمونه هایی از اجزای ورقه های بالایی شامل پلی اولفین ها و همچنین اکسید روی و پترولاتوم هستند که اغلب در مرطوب کننده های پوست استفاده می شوند.

چسب: چسب ها در پشت پد قرار دارند و به چسبیدن پد به لباس زیر کمک می کنند. برخی از آن‌ها با چسب‌های مورد تایید FDA مشابه چسب‌های صنایع دستی تهیه می‌شوند.

عطرها: علاوه بر این اجزا، برخی از تولیدکنندگان ممکن است عطرهایی را به پدهای خود اضافه کنند. پوست برخی از زنان ممکن است به مواد شیمیایی مورد استفاده برای ارائه عطر حساس باشد. با این حال، بیشتر پدها یک لایه معطر در زیر هسته جاذب قرار می دهند. این بدان معنی است که بعید است هسته معطر با پوست شما تماس پیدا کند.

در حالی که خارش و تحریک آلرژیک که ممکن است رخ دهد، معمولا نادر است، در یک مطالعه تخمین زده شد که 0.7 درصد منبع قابل اعتماد بثورات پوستی ناشی از آلرژی به چسب در نوارهای بهداشتی است. مطالعه دیگری گزارش داد که بروز تحریک قابل توجه از پدهای ماکسی تنها یک مورد در هر دو میلیون پد نوار بهداشتی استفاده شده بود. علاوه بر درماتیت ناشی از اجزای خود نوار بهداشتی، اصطکاک ناشی از پوشیدن پد بهداشتی می تواند پوست حساس را تحریک کرده و منجر به خارش شود.

اصطکاک، یکی از عوامل اصلی حساسیت به نوار بهداشتی

استفاده از نوار بهداشتی می تواند باعث اصطکاک حرکتی شود. در نتیجه جوش بر اثر نوار بهداشتی در اندام تناسلی به وجود می آید. مرکز سلامت زنان در آمریکا به این موضوع اشاره می کند راه رفتن، دویدن و سایر فعالیت های بدن همراه با نوار بهداشتی اصطکاک را بالا می برند و این امر می تواند زمینه ساز بروز حساسیت به نوار بهداشتی شود. به همین دلیل توصیه می شود زنان در زمانی که پریود هستند حرکت را کاهش دهند.

درماتیت تماسی یا واکنش های آلرژیک

درماتیت تماسی اصطلاحی است که متخصصان مراقبت های بهداشتی برای توصیف واکنش آلرژیک پوست از آن استفاده می کنند. در این بیماری ممکن است فرد به مواد به کار رفته در نوار بهداشتی حساسیت داشته باشد و همین امر بثورات پوشتی را به وجود بیاورد. یکی از بهترین روش ها برای جلوگیری از این امر استفاده از نوار بهداشتی های ضد حساسیت است. همچنین، شما باید نوار بهداشتی خود را از مراکز معتبر مانند سایت داروخانه آنلاین خریداری کنید تا مطمئن باشید مواد اولیه با کیفیتی در آنها به کار رفته اند. برخی از نوار بهداشتی هایی که در این سایت به فروش می رسند به شرح زیرند:

  • نواربهداشتی نیمه ضخیم مکسی نارنجی مای لیدی
  • نواربهداشتی کلاسیک صورتی مای لیدی
  • نوار بهداشتی مکسی نیمه ضخیم مای لیدی

گرما و رطوبت

یکی از دلایل اصلی حساسیت به نوار بهداشتی گرما و رطوبتی است که در ناحیه واژن وجود دارد. در این شرایط، در اثر خروج خون از ناحیه واژن و قرار گیری آن در نوار بهداشتی محیط گرم، مرطوب و آلوده به وجود می آید و همین امر می تواند باعث بروز تحریکات پوستی شود.

به همین دلیل کارشناسان بهداشتی توصیه می کنند هر 4 ساعت تا 6 ساعت یکبار نوار بهداشتی خود را عوض کنید و اجازه ندهید خون آلوده دائما در تماس مستقیم با ناحیه واژن باشد. این امر نقش بسیار مهمی در جلوگیری از حساسیت به نوار بهداشتی  دارد.

نشانه حساسیت به نوار بهداشتی

عدم استفاده از نوار بهداشتی مناسب

ممکن است شما برای خرید نوار بهداشتی به مراکز معتبر مانند داروخانه ها مراجعه کنید، اما باز علائم حساسیت به نوار بهداشتی بروز پیدا کنند! یکی از دلایل اصلی این امر انتخاب نوار بهداشتی نامناسب است. همانطور که می دانید برخی از نوار بهداشتی ها لایه کلفت تر و برخی از نوار بهداشتی ها لایه نازک تر دارند. شما باید نوار بهداشتی را انتخاب کنید که دقیقا برای نیازهای شما طراحی شده است. این امر خطر بروز حساسیت را به کمترین میزان می رساند.

عدم تعویض لباس زیر

ممکن است زنان هر 4 یا 6 ساعت یکبار نوار بهداشتی خود را تعویض کنند، اما به تعویض لباس زیر خود توجهی نداشته باشند. درست است که نوار بهداشتی میان لباس زیر و ناحیه واژن مانع به وجود می آورد، اما این امر بدین معنا نیست که لباس زیر آلوده نمی شود. توصیه می شود در زمان پریودی حداقل روزی یکبار لباس زیر عوض شود. همچنین، باید لباس زیر نخی باشد. در غیر اینصورت خطر بروز حساسیت های پوستی افزایش پیدا می کند.

نشانه حساسیت به نوار بهداشتی

همانطور که ممکن است از قبل بدانید نشانه بارز حساسیت به نوار بهداشتی بروز بثورات پوستی است. عفونت قارچی واژن از جمله نشانه هایی هستند که می توانند در اثر حساسیت به نوار بهدشتی به وجود بیایند. از نشانه های دیگر این امر می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • خارش واژن
  • درد در هنگام ادرار کردن
  • درد هنگام مقاربت
  • ترشحات غیر طبیعی واژن (که ممکن است در دوران قاعدگی مشاهده آن سخت تر شود)

درمان علائم حساسیت به نوار بهداشتی

دلیل حساسیت به نوار بهداشتی هر چه که باشد، باید سریعا برای درمان اقدام شود. زنانی که به این حساسیت ها توجه ندارند و برای درمان آن اقدام نمی کنند، ممکن است در خطر ابتلا به عفونت های شدید تری قرار گیرند. مرکز سلامت زنان در آمریکا توصیه می کنند کسانی که دچار حساسیت به نوار بهداشتی هستند، می توانند از تامپون یا کاپ قاعدگی استفاده کنند. استفاده از این محصولات خطر بروز بثورات پوستی را به میزان زیادی کاهش می دهد. همچنین، برای درمان این بثورات از داروهای دیگری استفاده می شود که به شرح زیرند:

  • آنتی هیستامین ها
  • کرم های استروئیدی
  • آنتی بیوتیک های موضعی (در صورت وجود عفونت باکتریایی)

یکی از انواع کرم برای حساسیت به نوار بهداشتی کرم موضعی هیدروکورتیزون است. همچنین، توصیه می شود پس از اتمام قاعدگی، زنان ناحیه واژن خود را با ژل شستشو بشویند و خشک نگه دارند.

توصیه های درمانی

  • از پدهای بدون عطر استفاده کنید.
  • برای کاهش اصطکاک، لباس زیر نخی گشاد بپوشید.
  • مارک دیگری را امتحان کنید تا مشخص شود که آیا واکنش های کمتری ایجاد می کند یا خیر.
  • در صورت آسیب دیدگی، از کرم هیدروکورتیزون در ناحیه بیرونی فرج استفاده کنید. نباید کرم هیدروکورتیزون را داخل کانال واژن قرار دهید.
  •  پدها را مرتباً عوض کنید تا از مرطوب شدن بیش از حد آنها و افزایش خطر تحریک جلوگیری کنید.

هر گونه تحریک ناشی از پد را به محض اینکه متوجه شدید درمان کنید. بثورات درمان نشده می تواند منجر به عفونت قارچی شود، زیرا مخمر به طور طبیعی در بدن شما می تواند نواحی تحریک شده را تحت تاثیر قرار دهد.

[aparat id=’psgI8′]

جلوگیری از بروز حساسیت

اگر می خواهید از بروز حساسیت به نوار بهداشتی جلوگیری کنید، می توانید راهکارهای زیر را در نظر داشته باشید:

  • در دوران قاعدگی فعالیت های شدید بدنی انجام ندهید.
  • نوار های بهداشتی با کیفیت خریداری کنید.
  • از کاپ قاعدگی و تامپون استفاده نمایید.

برای خرید نوار بهداشتی ضد حساسیت به کجا مراجعه کنیم؟

اگر به دنبال محصولات بهداشت بانوان مانند نوار بهداشتی، پد روزانه، تامپون و ژل بهداشتی هستید، می توانید به سایت داروخانه آنلاین مراجعه کنید. همچنین، در زمان خرید می توانید از مشاوره های رایگان این مرکز بهره مند شوید.

مجله سلامت داروخانه آنلاین محصولات زیر را به شما پیشنهاد می دهد :

محصولات جنسی
سرکار خانم دکتر سارا شوهانی دانش آموخته دکترای فیزیک هسته ای و به عنوان پژوهشگر و محقق سازمان انرژی اتمی ایران در زمینه تشخیص و درمان سرطان و کاربرد پرتوها، دارای سابقه پژوهش طولانی دارویی و داروشناسی بوده و تحقیقات ایشان به صورت ملی و بین المللی به چاپ رسیده است. برای مطالعه مقالات خانم دکتر شوهانی می توانید به وبسایت مجله سلامت داروخانه آنلاین مراجعه کنید.