مکمل تقویت قوای جنسی

چاقی هراسی چیست؟

چاقی هراسی

چاقی هراسی به آزار و انتقاد از افراد دارای اضافه وزن گفته می شود. افرادی که دارای اضافه وزن نیستند با انتقاد از ظاهر و عادات غذایی افراد چاق سعی می کنند تا آنها را از وضعیت خود شرمنده کنند. برخی اعتقاد دارند این کار آنها باعث می شود افراد دارای اضافه وزن تصمیم به تغییر وضعیت خود بگیرند و کاهش وزن را آغاز کنند در صورتیکه این مسئله باعث مشکلات روانی در افراد دارای اضافه وزن می شود و روش درستی برای کمک به اینگونه افراد نمی باشد.

مکمل افزایش وزنشما می توانید جهت خرید مکمل افزایش وزن از طریق وب سایت داروخانه آنلاین اقدام نمایید .

مشکلات افراد دارای اضافه وزن در ارتباطات و جامعه:

افراد دارای اضافه وزن در جامعه کمتر مورد پذیرش قرا می گیرند. آنها موقعیت های شغلی و تحصیلی کمتری دارند، درآمد کمتری به آنها تعلق می گیرد و همچنین افراد کمتری تمایل به ازدواج با آنها دارند. این مسائل همگی بر روح و روان این افراد موثر است و اثراتی سوء بر آنها دارد.
رفتار افراد در سطح جامعه با افراد دارای اضافه وزن از آنجا که با تبعیض، بی احترامی، تمسخر و زورگویی همراه می باشد بسیار ناعادلانه است و نیاز به بررسی دارد. این نوع رفتار تنها مختص به مردم عادی نیست و در رسانه ها و شبکه های اجتماعی نیز نمود یافته است.

رفتارهای مبتنی بر چاقی هراسی در افراد:

  • به سخره گرفتن افراد چاق در محیط های اجتماعی و رسانه ها
  • داشتن تفکرات منفی نسبت به شخصیت و ظاهر افراد
  • اظهار نظر کردن در مورد بدن دیگران
  • داشتن احساس برتری نسبت به افراد چاق و دارای اضافه وزن
  • داشتن دید تحقیر آمیز به افرادی که دارای رژیم غذایی سالم نیستند
  • شوخی با وزن دیگران برای خنداندن آنها
  • معتقد به این باور که رژیم های غذایی، بسیار آسان و سریع می تواند فرد را لاغر کند

چاقی هراسی چه اثرات منفی بر افراد دارای اضافه وزن دارد؟

افراد دارای اضافه وزن در مواجهه با پدیده چاقی هراسی آسیب های روحی و روانی بسیاری می بینند که عبارتند از:

  • افسردگی: یکی از شایع ترین عوارض چاقی هراسی افسردگی می باشد. فرد به دلیل تبعیض های نشات گرفته از چاقی هراسی بسیار در معرض ابتلا به افسردگی می باشد.
  • کاهش عزت نفس: فرد به دلیل اینکه مدام مورد انتقاد قرار می گیرد ممکن است عزت نفس خود را از دست بدهد و احساس مثبت و خوبی نسبت به خود نداشته باشد.
  • اختلال در اشتها: ممکن است چاقی هراسی تمایل فرد را برای خوردن بیشتر نماید.
  • اختلالات دیگری نظیر افزایش سطح کورتیزول، مشکلات روانی، استرس و افزایش وزن نیز از عوارض چاقی هراسی می باشند.

چاقی هراسی

چاقی هراسی در چه محیط هایی دیده می شود؟

محیط آموزشی:

افراد دارای اضافه وزن بیشتر از سمت همسالان خود طرد می شوند و یا مورد آزار و اذیت قرار می گیرند. بسیاری از مدیران و معلمان عقیده دارند چاق شدن تنها نتیجه عدم کنترل دانش آموز بر رفتارهای خود است و بسیاری از معلمان تربیت بدنی نگاهی منفی به دانش آموزان دارای اضافه وزن دارند.

رسانه:

رسانه ها بیشتر تمایل دارند تا افراد دارای وزن متعادل را نشان دهند. بیشتر زنانی که در رسانه ها نشان داده می شوند همگی تناسب اندام دارند در حالیکه در واقعیت تنها 5 درصد زنان دارای تناسب اندام می باشند. حتی شخصیت های کارتونی و واقعی فیلم ها نیز بیشتر زنان دارای تناسب اندام هستند. اغلب افراد چاق در بسیاری از فیلم ها و خصوصا فیلم های کودکان دارای خصوصیات منفی همچنین شرارت، تنبلی و کم هوشی هستند.

چاقی هراسی

محیط سیاسی:

در مطالعه انجام شده توسط محققان دانشگاه ایالتی میشیگان شواهد نشان داد مردم به کاندیداهای سیاسی دارای اضافه وزن کمتر رای می دهند.

محیط کار:

افراد چاق طبق تحقیقات انجام شده برای استخدام از شانس کمتری برخوردار هستند و نرخ ترک خدمت آنها به نسبت افراد دیگر نیز بیشتر است. کارفرماها تمایل چندانی برای استخدام این افراد ندارند و در صورت استخدام نیز شانس کمتری برای ارتقای شغلی دارند و بیشتر در خطر اخراج اند. دلیل این مسئله می تواند ناشی از تفکر کارفرمایان به کم تحرکی و تنبلی افراد چاق باشد.

حوزه بهداشت:

مطالعات نشان داده اند پزشکان نیز نسبت به افراد دارای اضافه وزن دید منفی دارند و کمتر در برابر آنها صبوری می کنند. به همین دلیل افراد چاق ممکن است مراقبت های پزشکی ضعیف تری را از سوی پزشک دریافت کنند.

مجله سلامت داروخانه آنلاین مطالعه مطلب زیر را به شما پیشنهاد می دهد :

محصولات جنسی
سرکار خانم دکتر سارا شوهانی دانش آموخته دکترای فیزیک هسته ای و به عنوان پژوهشگر و محقق سازمان انرژی اتمی ایران در زمینه تشخیص و درمان سرطان و کاربرد پرتوها، دارای سابقه پژوهش طولانی دارویی و داروشناسی بوده و تحقیقات ایشان به صورت ملی و بین المللی به چاپ رسیده است. برای مطالعه مقالات خانم دکتر شوهانی می توانید به وبسایت مجله سلامت داروخانه آنلاین مراجعه کنید.