مکمل تقویت قوای جنسی

پس از سزارین چه مراقبت هایی باید داشته باشیم؟

سزارین

جراحی سزارین با ایجاد برشی بر روی قسمت تحتانی شکم و رحم مادر انجام می شود و روشی برای تولد نوزاد است. در این جراحی از برش های عرضی یا طولی برای بیرون آوردن کودک از رحم مادر استفاده می شود. شرایط مادر و جنین تعیین می کند نوع برش چگونه باشد. زایمان سزارین به تشخیص پزشک زمانی صورت می گیرد که پزشک تشخیص دهد این روش برای مادر و نوزاد ایمن تر است. پس از جراحی سزارین مادر نیازمند مراقبت هایی است که در ادامه به معرفی آنها می پردازیم.

بعد از بارداریشما می توانید جهت خرید محصولات بعد از بارداری از طریق وب سایت داروخانه آنلاین اقدام نمایید .

به نحوه خوابیدن خود دقت کنید

نحوه خوابیدن پس از سزارین بسیار مهم می باشد. بهترین حالت برای خوابیدن پس از عمل به پشت خوابیدن است در حالیکه به تناوب یک پا را خم کنید و پای مخالف را بر روی تخت دراز نمایید. بسیاری از مادران تمایل دارند کمر خود را خم کنند و یا زانوها را در شکم جمع کنند تا فشار کمتری به بخیه ها وارد شود اما بهتر است بدانید این کار اشتباه است و باعث جمع شدن جریان خون در زیر شکم و فشار زیاد به کمر می شود.

به نوع نشستن خود دقت کنید

بهترین حالت برای مادر پس از جراحی دراز کشیدن است. اما می توانید هر چند ساعت یکبار در رختخواب خود بنشینید. برای نشستن با جمع کردن زانوها در شکم به پهلو بغلتید و سپس پاها را به آرامی از تخت پایین بیاورید و از آرنج های خود کمک بگیرید تا بالاتنه خود را بلند کنید.

به میزان کافی استراحت کنید

برای بهبودی کامل باید استراحت کافی داشته باشید. بدن برای ترمیم خود پس ازعمل سزارین به 6 تا 8 هفته زمان نیاز دارد. از آنجا که نوزاد تازه متولد شده نیاز به مراقبت شما دارد شاید استراحت کردن اندکی برایتان سخت باشد. در هر صورت باید سعی کنید زمان های استراحت خود را با کودک خود یکی کنید. سعی کنید هر زمان که او می خوابد شما نیز بخوابید و برای انجام کارهای کودک از پدر کودک و یا اطرافیان خود کمک بگیرید.

به فعالیت هایی که انجام می دهید توجه داشته باشید

بدن پس از سزارین نیاز به مراقبت بیشتری دارد. سعی کنید کارهای سنگین انجام ندهید. از حمل هر وسیله ای سنگین تر از نوزاد خودداری نمایید. از بالا و پایین رفتن از پله پرهیز کنید و سعی کنید لوازم مورد نیاز کودک را نزدیک خود قرار دهید. از انجام ورزش های شدید جلوگیری کنید و به جای آن پیاده روی سبک را در برنامه خود قرار دهید. در هنگام عطسه و سرفه کردن نیز شکم خود را با دست نگه دارید تا بخیه ها آسیب نبینند. برای انجام هر فعالیتی مانند رانندگی، ورزش، رفتن به سرکار و رابطه جنسی حتما با پزشک خود مشورت کنید.

سزارین

به تغذیه خود توجه داشته باشید

حتما از یک رژیم مناسب پیروی کنید. تغذیه کامل پس از زایمان بسیار پر اهمیت است. شما اگر به نوزادتان شیر می دهید در واقع منبع اصلی تغذیه او هستید و باید مواد مغذی را به نوزاد خود برسانید. جالب است بدانید در دوران بارداری و شیردهی ذائقه کودک شکل می گیرد، بنابراین موادی که شما می خورید تاثیر مستقیم بر روی طعم شیر دارد و می تواند باعث علاقه مندی نوزاد به ماده ای خاص در آینده شود. مطالعات نشان داده اند مادرانی که در دوران شیردهی سبزی و میوه بیشتری می خورده اند باعث علاقمندی کودک به این مواد پس از عبور از دوره نوزادی بوده اند.

مصرف آب و مایعات را نیز افزایش دهید تا هم تولید شیر کافی داشته باشید و هم از یبوست جلوگیری نمایید.

به کنترل یبوست توجه داشته باشید

یبوست در دوران پس از زایمان شایع است. تغییرات هورمونی، بی تحرکی و ضعیف شدن عضلات شکم باعث می شود یبوست بروز یابد. یبوست و فشار برای دفع باعث آسیب به بخیه ها می شود. بنابراین باید با استفاده از نرم کننده های مدفوع که توسط پزشک تجویز می شوند و همچنین نوشیدن آب کافی این مسئله را کنترل نمایید. خوردن مواد غذایی، سبزیجات و میوه جات حاوی فیبر نیز می تواند بسیار کمک کننده باشد.

تغییرات پس از زایمان را کنترل نمایید

پس از زایمان بدن مادر می تواند دچار تغییراتی گردد؛ تورم سینه ها، پس درد ناحیه رحم، خشکی واژن، تغییرات پوستی، تعریق شبانه، ترشحات خونی واژن (لوشیا) و … همگی پس از زایمان بروز می یابند. برخی از آنها مانند دردهای پس از زایمان و لوشیا پس از مدتی بهبود می یابند اما برای بهبود باقی مشکلات می توانید از پزشک و راهنمایی او استفاده نمایید.

سزارین

به احساسات خود بی تفاوت نباشید

تغییرات هورمونی و همچنین زایمان های سخت و یا زودرس ممکن است باعث شود زنان آسیب روحی ببینند. برخی مواقع نیز مادر آمادگی پذیرش مسئولیت جدید را ندارند و این مسئله مشکلاتی را برای شخص ایجاد می کند. برای درمان این مشکلات بهتر است با یک درمانگر و یا دوست و همسر خود صحبت کنید. افسردگی پس از زایمان در بسیاری از افراد دیده می شود و گرفتن کمک در مراحل اولیه می تواند به سرعت این مسئله را بهبود بخشد.

مجله سلامت داروخانه آنلاین مطالعه مطلب زیر را به شما پیشنهاد می دهد :

محصولات جنسی
سرکار خانم دکتر سارا شوهانی دانش آموخته دکترای فیزیک هسته ای و به عنوان پژوهشگر و محقق سازمان انرژی اتمی ایران در زمینه تشخیص و درمان سرطان و کاربرد پرتوها، دارای سابقه پژوهش طولانی دارویی و داروشناسی بوده و تحقیقات ایشان به صورت ملی و بین المللی به چاپ رسیده است. برای مطالعه مقالات خانم دکتر شوهانی می توانید به وبسایت مجله سلامت داروخانه آنلاین مراجعه کنید.