مکمل تقویت قوای جنسی

استفاده از خمیر دندان برای درمان جوش مناسب است؟

Acne treatment with toothpaste 1

جوش صورت برای بسیاری از افراد حس ناخوشایندی را ایجاد می کند و باعث می شود زیبایی پوست تحت تاثیر قرار گیرد. افراد در مواجهه با جوش و مقابله با آن از روش های متفاوتی استفاده می کنند؛ درمان های خانگی و یا پزشکی برای درمان جوش متنوعند. در این میان برخی به سراغ روش هایی خانگی مانند استفاده از خمیر دندان برای درمان جوش می روند. در مطلب امروز به درست یا غلط بودن اینکار می پردازیم و نکاتی را در ارتباط با آن برای شما شرح خواهیم داد.

ضد جوششما می توانید جهت خرید محصولات ضد جوش از طریق وب سایت داروخانه آنلاین اقدام نمایید.

چرا از خمیر دندان برای درمان جوش استفاده می کنند؟

اینکه چرا افراد برای درمان جوش به سراغ خمیر دندان می روند چندان مشخص نیست اما دلایل زیر می تواند عامل آن باشند:

  • ماده موجود در خمیر دندان به نام تری کلوسان از بین برنده باکتری های مولد جوش است.
  • جوش شیرین، الکل و پراکسید هیدروژن خمیر دندان به دلیل خواص خشک کننده خود باعث کوچک شدن جوش می شوند.
  • منتول موجود در خمیر دندان می تواند باعث شود درد و تورم جوش به طور موقت کاهش یابد.

آیا استفاده از خمیر دندان برای درمان جوش درست است؟

جواب این سوال منفی است. در ادامه به دلایل آن اشاره خواهیم کرد:

تحریک شدن پوست

خمیر دندان همانطور که از نامش پیداست برای دندان تولید شده است. این بدان معنی است که مواد به کار رفته در آن مناسب پوست حساس انسان نیست. به طور مثال ماده لوریل سولفات خمیر دندان می تواند آسیب زیادی به پوست بزند و باعث تحریک آن شود. همچنین خمیر دندان ph پایه دارد که می تواند به تحریک پوست بیانجامد. زمانی کهph پوست نامتعادل شود و در معرض جوش شیرین خمیردندان قرار گیرد می تواند باعث جوش مجدد و سوختگی گردد.

اثر منفی تری کلوسان

آزمایشات نشان داده اند تری کلوسان می تواند روی هورمون های تیروئید اثر منفی داشته باشد و به همین دلیل مدت هاست که از آن در ترکیب خمیردندان ها استفاده نمی شود. حتی در صورت یافتن خمیردندانی حاوی این ماده، نباید از آن استفاده کرد زیرا مضرات آن ثابت شده است.

خشک شدن پوست

خمیر دندان به دلیل ترکیب خود باعث خشکی پوست می شود و زمانی که پوست خشک شود مستعد جوش شدن می گردد.

خمیر دندان برای درمان جوش

راهکارهای جایگزین استفاده از خمیر دندان برای درمان جوش

حال این سوال پیش می آید که در صورت مواجهه با جوش چه باید کرد؟ برای جلوگیری و درمان جوش راه های متفاوتی وجود دارد. در ادامه به این راهکارها اشاره خواهیم کرد:

استفاده از داروهای ضد جوش

برخی داروها که حاوی گوگرد، سالیسیلیک اسید و بنزوئیل پروکسید هستند می توانند برای درمان جوش مفید باشند.

استفاده از چسب مخصوص جوش

این چسب ها سایز کوچکی دارند و می توانید به راحتی از آنها استفاده کنید. این چسب ها می توانند هم جلوه ناخوشایند جوش را بپوشانند و هم از ترکیدن جوش و پخش شدن آن جلوگیری کنند.

استفاده از روغن درخت چای

روغن های طبیعی مانند روغن درخت چای می توانند برای درمان جوش مناسب باشند. روغن درخت چای خواص ضد التهابی و ضد میکروبی دارد و به همین دلیل در درمان جوش مفید است. در تحقیقات مشخص شده افرادی که دو بار در روز و در مدت 12 هفته از روغن درخت چای استفاده کرده اند بیشتر از دیگران شاهد بهبود جوش های خفیف تا متوسط خود بوده اند.

استفاده از ژل آلوئه ورا

ژل آلوئه ورا خواص ضدالتهاب، ضد میکروب و آنتی اکسیدان دارد. این خواص در کنار خاصیت آبرسان آلوئه ورا باعث می شود پوست خشک نشود و از طرفی التهاب پوستی ایجاد نگردد. به همین دلیل استفاده از آلوئه ورای خالص یا محصولات حاوی 10 درصد آلوئه ورا برای درمان جوش توصیه می شوند.

استفاده از ماسک گوگرد

گوگرد خواص ضد میکروبی دارد و باعث خشک شدن جوش و جذب چربی اضافی منافذ پوست می گردد. می توانید از محصولات گوگرد دار برای از بین بردن جوش ها استفاده نمایید.

استفاده از چای سبز

چای سبز خواص آنتی اکسیدان، ضد التهاب و ضد میکروب دارد و سرشار از اِپی‌گالوکاتچین‌گالات است. این ماده می تواند باعث کاهش تولید چربی پوست شود و از بروز جوش جلوگیری نماید. می توانید از ترکیب برگ چای سبز، ژل آلوئه ورا و کمی آب مخلوطی ضد جوش تهیه کنید.

خمیر دندان برای درمان جوش

سخن پایانی

راه های متفاوتی برای درمان جوش وجود دارد و بسیاری مواقع افراد به سراغ راحت ترین راه برای رفع این مشکل می روند. استفاده از خمیر دندان برای درمان جوش یکی از راه های ساده است که گرچه ممکن است اثرات مثبت موقتی بر روی جوش داشته باشد اما می تواند باعث عوارض پوستی برای فرد گردد. بنابراین توصیه می شود از روش هایی که به طور اختصاصی برای درمان جوش طراحی شده اند استفاده گردد تا پوست دچار مشکلات بیشتر و جوش های اضافی تر نگردد. بهترین کار برای درمان جوش مراجعه به دکتر پوست می باشد زیرا پزشک می تواند علت بروز جوش را بررسی کند و درمان اختصاصی برای شما تجویز نماید. پس اگر با جوش زدن های مداوم سر و کله می زنید بهترین کار پیش از استفاده از خمیردندان و سایر راهکارها مراجعه به پزشک می باشد.

مجله سلامت داروخانه آنلاین مطالعه مطالب زیر را به شما پیشنهاد می دهد :

محصولات جنسی
سرکار خانم دکتر سارا شوهانی دانش آموخته دکترای فیزیک هسته ای و به عنوان پژوهشگر و محقق سازمان انرژی اتمی ایران در زمینه تشخیص و درمان سرطان و کاربرد پرتوها، دارای سابقه پژوهش طولانی دارویی و داروشناسی بوده و تحقیقات ایشان به صورت ملی و بین المللی به چاپ رسیده است. برای مطالعه مقالات خانم دکتر شوهانی می توانید به وبسایت مجله سلامت داروخانه آنلاین مراجعه کنید.