مکمل تقویت قوای جنسی

اضافه وزن مشکلات فراوانی برای سلامتی به وجود می‌آورد!

اضافه وزن مشکلات فراوانی برای سلامتی به وجود می‌آورد!

اضافه وزن و چاقی یکی از بیماری های رایج در این دوره است!یکی از دلایل بروز این بیماری مصرف بی رویه غذاهای فست فود و نوشیدنی های حاوی قند مصنوعی است. قند مصنوعی خطر ابتلا به بیماری هایی مانند دیابت را در کودکان و بزرگسالان افزایش می دهد!افرادی که دچار اضافه و زن هستند بیشتر از دیگران در معرض ابتلا به بیماری ها هستند.

اضافه وزن چه مشکلاتی را برای سلامتی به وجود می آورد؟

چاقی تمامی ارگان های بدن را تحت تاثیر قرار می دهد و مشکلات زیادی را برای سلامتی به وجود می آورد. در ادامه به معرفی مشکلاتی می پردازیم که در اثر چاقی برای سلامتی به وجود می آیند.

مشکلات و اختلالات قلبی و مغزی!

افرادی که اضافه وزن دارند فشار خون بالاتری از افراد دیگر دارند؛در نتیجه میزان چربی خون آنها نیز بالا میرود. چربی خون یکی از مهم ترین عوامل خطرساز برای بروز بیماری های قلبی و حملات مغزی هستند.

بیماری دیابت نوع دوم!

اضافه وزن باعث می شود روند کنترل قندخون توسط انسولین مختل شود و در نتیجه بدن در برابر انسولین مقاوم می شود و احتمال بروز بیماری دیابت نوع دوم (بالارفتن قند خون) افزایش پیدا می کند.

بروز انواع بیماری ها و سرطان ها!

چاقی خطرابتلا به انواع بیماری ها و سرطان ها مانند سرطان رحم، دهانه رحم، آندومتر، تخمدان، پستان، روده بزرگ، مقعد، مری، کبد، کیسه صفرا، پانکراس، کلیه و پروستاترا افزایش می دهد.

مشکلات و بیماری های گوارشی!

چاقی احتمال بروز سوزش سردل و بیماری های کبد و کیسه صفرا را بالا می برد.

اضافه وزن چه مشکلاتی را برای سلامتی به وجود می آورد؟

بیماری های جنسی و زنان!

اضافه وزن ممکن است باعث ناباروری و پریودهای نامنظم و یا اختلالات جنسی شود.

آرتروز و مشکلات مفاصل!

اضافه وزن باعث بروز فشار و استرس بر روی مفاصل می شود،در نتیجه مفاصل تحمل وزن بیشتر می کنند. همچنین باعث افزایش التهاب در بدن می شود که این عوامل می توانند منجر به بروز بیماری ها و عوارضی مانند آرتروز شوند.

بیماریهای ریوی

افرادی که اضافه وزن دارند بیشتر دچار وقفه تنفسی یا آپنه در خواب می شوند.وقفه تنفسی در خواب یک بیماری جدی است که تنفس بطور مکرر متوقف شده و مجدد بر میگردد. بافتهای چربی در ریه های افرادی که دارای اضافه وزن هستند و یا از چاقی مفرط رنج می برند مشاهده شده است.

محققان استرالیایی نمونه ریه 52 نفر را که اضافه وزن داشتند و از چاقی رنج می بردند، بررسی کردند. آنها اذعان می دارند این یافته ها می تواند توضیح دهد که چرا بیماری اضافه وزن خطر ابتلا به بیماری آسم را افزایش می دهد. متخصصان ریه بیان کرده اند این موضوع بسیار جالب و قابل توجه است!باید بررسی کنیم تا متوجه شویم آیا کاهش وزن خطر ابتلا به بیماری آسم را کاهش می دهد یا خیر. این مقاله در the European Respiratory Journal به چاپ رسید.

این مطالعه چه حقایقی را در مورد بیماری چاقی و اضافه وزن مشخص میکند؟

در این مطالعه دانشمندان نمونه ریه افرادی را که اضافه وزن داشتند ویا در اثر ابتلا به مشکلات ریوی جان خود را از دست داده بودند بررسی کردند. در این بین 15 نفر آنها تنها اضافه وزن داشتند و به بیماری آسم و بیماری های دیگر ریوی مبتلا نبودند.21 نفر از آنها مبتلا به آسم بودند و 16 نفر از آنها از مشکلات دیگر ریوی رنج می بردند. دانشمندان رنگهای مخصوص را در 1400 مسیر هوای این نمونه ها ریختند.آنها متوجه شدند که بافت چربی بر روی دیواره مسیرهای هوا بسیار بالا بود. آنها این گونه نتیجه گیری کردند وجود چربی در ساختار ریه سبب تورم ریه ها می شوند و خطر ابتلا به آسم را افزایش می دهد.

دکتر پیتر نوبل، پروفسور دانشگاه وسترن استرالیا، می گوید: «اضافه وزن و چاقی بیش از حد به بیماری آسم مرتبط است؛ محققان می گویند این بیماری در اثر فشار توده های چربی به ریه به وجود می آید؛ ما فکر می کنیم با توجه به ضخیم شدن دیواره های ریه به دلیل وجود چربی هوا به خوبی وارد ریه نمی شود و علایم آسم در فرد پدیدار می شود». پزشکان پیشنهاد می دهند که افراد مبتلا به آسم که از اضافه وزن رنج می برند علاوه بر مصرف داروهای ریوی باید وزن خود را نیز کاهش دهند. به تحقیقات بیشتری در این زمینه نیاز است.

بیماری افسردگی

پژوهش جدید دانشگاه آرهوس در دانمارک نشان می دهد که هر چقدر وزن افراد بالاتر رود خطر ابتلا به بیماری افسردگی بیشتر می شود. محققان بر این باورند که این بیماری از اثرات روانی اضافه وزن است و نه تاثیرات بیولوژیکی آن! دکتر سورن دینسن وسترگاد، پروفسور کلینیک پزشکی در دانشگاه هاربوس، می گوید: « این پژوهش نشان می دهد بیماری اضافه وزن فرد را در برابر خطر فزاینده افسردگی قرار می دهد. این بیماری از تاثیرات بیولوژیک اضافه وزن نیست بلکه از تاثیرات روانی آن است»

مطالعه صورت گرفته در مورد رابطه میان بیماری چاقی و افسردگی!

پروفسور وسترگاد می گوید: « در تحقیقات گذشته برای سنجش میزان چاقی و اضافه وزن از شاخص توده بدنی (بی.ام.آی) استفاده می شد. این شاخص بر مبنای وزن و قد بود و توده ماهیچه و استخوان را در نظر نمی گرفت. این شاخص بر مبنای نادرستی قرار داشت.یکی از نقاط قوت پژوهش ما این است که ما توانستیم بر رابطه خاص میان چربی و خطر ابتلا به بیماری افسردگی تمرکز داشته باشیم.»

در این پژوهش که محققان برای تحلیل داده ها از منابع مختلفی استفاده کردند بدین نتیجه رسیدند که تقریبا 40 درصد از بزرگسالان در کل دنیا از بیماری اضافه وزن رنج می برند.آنها اینگونه نتیجه گیری کردند که علاوه بر اثرات مضری که چاقی بر بدن می گذارد، اثرات روانی زیادی دارد که اصلی ترین آن ابتلا به بیماری افسردگی است.

یکی از مواردی که سبب بروز بیماری افسردگی می شود استفاده از مدلها با بدنهایی ورزیده و متناسب در تبلیغات است. این مدلها به عنوان شاخص جذابیت در جامعه جا افتاده است.در نتیجه تمامی افراد سعی می کنند خود را به این تصویر نزدیک کنند. در صورتی که نتوانند خطر ابتلا به بیماری افسردگی در آنها بیشتر می شود!زیرا فکر می کنند از شاخص جذابیت عقب هستند.

تلاش اجتماعی برای مبارزه با بیماری چاقی و اضافه وزن نباید خیلی شدید باشد.در این زمینه نباید خیلی سخت و با خشونت قدم برداریم. مبارزه با بیماری چاقی باید آرام باشد.

برای تهیه مکمل های دارویی به کجا مراجعه کنید؟

برای تهیه انواع مکمل دارویی و قرص لاغری و کاهش وزن و یا قرص چربی سوز هستید، می توانید به سایت داروخانه آنلاین مراجعه کنید. همچنین، می توانید در زمان خرید از مشاوره های رایگان این مرکز بهره مند شوید. 

نویسنده دکتر مریم فیض مکتوبی

محصولات جنسی
سرکار خانم دکتر سارا شوهانی دانش آموخته دکترای فیزیک هسته ای و به عنوان پژوهشگر و محقق سازمان انرژی اتمی ایران در زمینه تشخیص و درمان سرطان و کاربرد پرتوها، دارای سابقه پژوهش طولانی دارویی و داروشناسی بوده و تحقیقات ایشان به صورت ملی و بین المللی به چاپ رسیده است. برای مطالعه مقالات خانم دکتر شوهانی می توانید به وبسایت مجله سلامت داروخانه آنلاین مراجعه کنید.