مکمل تقویت قوای جنسی

استرس به تمام ارگانهای بدن آسیب وارد می کند!

استرس به تمام ارگانهای بدن آسیب وارد می کند!

استرس در علم روانشناسی به معنای فشار و نیرو است که می تواند اثرات منفی زیادی بر زندگی فرد بگذارد.اتفاقات دوران کودکی بر میزان استرس فرد تاثیرگذار می گذارند. تحقیقات نشان می دهد که اتفاقات دوران کودکی سطح آزاد کننده کورتیکوتروپین را تغییر می دهد و در نتیجه بر میزان ترشح غدد فوق کلیوی و همچنین استرس تاثیر مستقیم دارند. بیماری های زیادی در اثر استرس رخ می دهند. این بیماری ها بدین شرحند:

  • سندروم روده تحریک پذیر
  • تعرق بیش از حد
  • ریزش مو
  • بی خوابی
  • خستگی مزمن

بنابراین درمان اضطراب اهمیت خیلی زیادی دارد و از آسیب به ارگانهای بدن جلوگیری به عمل می آورد. بسیاری از افراد درمان این بیماری را پشت گوش می اندازند. اما بهتر است بدانید مطالعات جدید نشان می دهند که خطر مرگ زود رس در اثر استرس زیاد وجود دارد.

در زمان استرس چه اتفاقی در بدن می افتد؟!

در زمان استرس مواد شیمیایی در بدن تولید می شوند و همین امر تغییری در الگوی ژنی بدن ایجاد می کند. با تغییر الگوی ژنی بواسطه اضطراب موارد زیر در بدن، تحت تاثیر قرار می گیرند و به سلامتی بدن آسیب وارد می کنند:

  • نحوه ذخیره سازی چربی در بدن.
  • نحوه عملکرد سیستم ایمنی بدن و سرعت پیر شدن جسم.
  • و خطر ابتلا به سرطان نظارت دارند.

اضافه وزن یکی از مواردی است که معمولا در اثر استرس به وجود می آید. خوردن عصبی یکی از مواردی است که در اثر این موضوع رخ می دهد. خوردن عصبی آسیبهای جدی به سلامت روحی و جسمی فرد بازی می کند. به همین دلیل درمان این بیماری اهمیت زیادی دارد.

افسردگی و اضطراب

شما می توانید جهت خرید محصولات بهبود دهنده استرس و اضطراب از طریق وب سایت داروخانه آنلاین اقدام نمایید .

اضطراب به مغز آسیب وارد می کند!

استرس و اضطراب به مغز آسیب وارد می کنند. سطوح بالای هورمون اضطراب بخش های مهم مغز مثل هیپوکامپوس را تحت تاثیر قرار می دهند و آنها را از کار می اندازند. این بخش از مغز مسئول حافظه است و مغز برای نجات خود از اضطراب، وقتی مدتی طولانی در این وضعیت قرار می گیرد، ترشحات غدد فوق کلیوی را مهار می کند. همین امر سبب می شود کلیه نیز تحت تاثیر قرار گیرد.

استرس به سیستم ایمنی بدن آسیب وارد می کند!

استرس و اضطراب باعث آسیب به سیستم ایمنی بدن می شود و التهاب بدن را افزایش می دهد. همچنین زخم ها دیرتر بهبود می یابند، اثر محافظتی واکسن ها کاهش می یابد و احتمال بروز عفونت های پنهان افزایش پیدا می کند. بروز عفونت در بدن بسیار خطرناک است و به همه ارگانها آسیب وارد می کند.

استرس به سیستم ایمنی بدن آسیب وارد می کند!

این حس بر متابولیسم بدن تاثیر می گذارد!

استرس عملکرد کبد را نیز تحت تاثیر قرار می دهد. اگر کبد به خوبی کار نکند سموم بدن به خوبی دفع نمی شوند در نتیجه فرد در معرض مرگ قرار می گیرد. اضطراب باعث کاهش سرعت متابولیسم (سوخت و ساز) بدن می شود و قدرت سم زدایی بدن را کاهش می دهد.

ژنهای زیادی در بدن وجود دارند که مسئولیت تنظیم آنزیم های تجزیه کننده چربی را بر عهده دارند و آثار سو داروهای مصرفی را از بین می برند. اضطراب تمایل فرد را به مصرف قند و چربی افزایش می دهد و باعث افزایش سموم در بدن می شود.

استرس به میتوکندری ها آسیب وارد می کند!

استرس و اضطراب با آسیب به متیوکندری ها باعث اختلال در وظایف این اندامک می شود. در نتیجه تنفس سلولی و انتقال انرژی در سلول ها و اندام های بدن بخوبی انجام نمی شود. البته باید بدانید با برطرف شدن این وضعیت، بدن به حالت طبیعی بر می گردد. اما اگر این شرایط دایمی باشد کم کم میتوکندری ها از بین می روند و دیگر امکان ترمیم وجود ندارد.

قرص استرس کالم نایت ناتیریس

شما می توانید جهت خرید قرص استرس کالم نایت ناتیریس از طریق وبسایت داروخانه آنلاین اقدام نمایید.

استرس مزمن چه آسیبی به بدن وارد می کند؟

  • استرس مزمن باعث افزایش ضخامت جداره شریان ها می شود و در نتیجه احتمال ابتلا به بیماری های قلبی و فشار خون را افزایش می دهد.
  • اضطراب باعث تداخل در عمل هورمون های جنسی می شود و کیفیت و کمیت آنها را تحت تاثیر قرار می دهد. بسیاری از بیماری های جنسی از جمله اختلال نعوظ ریشه روانی دارند همچنین استرس سبب می شود که میل جنسی فرد کاهش پیدا کند و همین امر زندگی زناشویی را در معرض خطر قرار می دهد. همچنین این حس با افزایش هورمون کورتیزول موجب کاهش هورمون های جنسی می شود و قدرت باروری کاهش پیدا می کند.
  • اضطراب باعث کاهش تراکم مواد معدنی در استخوان ها می شود و لذا موجب افزایش دردهای جسمانی می گردد. بیماری های استخوانی و پوکی استخوان از جمله بیماری هایی هستند که در اثر استرس نیز می توانند بروز پیدا کنند.
  • اضطراب باعث کاهش سرعت انتقال و حرکت روده ها می شود و در نتیجه فرد به یبوست، دل درد و افزایش رشد باکتری های مضر دچار می شود.

بهتر است برای کاهش عوارض ناشی از اضطراب و رفع آن بکوشید و در صورت نیاز به روانپزشک یا روانشناس مراجعه کنید.

قرص مفاصل و استخوان

راهکارهای خانگی برای درمان استرس کدامند؟

اولین کاری که برای کنترل استرس باید انجام دهید این است که  هنگام بروز این حس کارهای مورد علاقه خود را انجام دهید. بهتر است در این مواقع به موسیقی گوش دهید یا بازی را روی گوشی خود انجام دهید.

پرت کردن حواس از این موقعیت یکی از بهترین روشها برای کنترل استرس است. بسیاری از افراد برای جلوگیری از استرس در هفته چندین بار به استخر می روند. آب اثر فوق العاده ای در آرام سازی ذهنی و روحی دارد.

مدیتیشن نیز یکی دیگر از روشهایی است که بسیاری از متخصصان توصیه می کنند. بهتر است در هفته حداقل یکبار مدیتیشن کنید. با مدیتیشن یاد می گیرید که ذهن خود را از افکار پرتنش دور کنید.

بهتر است لیستی تهیه کنید و مواردی را که به شما استرس می دهند یادداشت کنید. پس از بررسی لیست عواملی را که می توانید از زندگی خود حذف کنید. به زودی متوجه می شوید که آرامش زیادی به زندگی شما بازگشته است.

در پایان به شما توصیه می کنم که دست از کمال گرایی بردارید و زندگی را با تمام کاستی هایش بپذیرید. کمال گرایی انسان یکی از عوامل بسیار مهمی است که استرس زیادی را به فرد وارد می کند.

مکمل های ضد اضطراب را از کجا بخریم؟

شما برای تهیه مکمل های ضد اضطراب پر طرفدار مانند شربت سداسر سینافرآور و قرص تراگزاکوم حکیم مومن تبریزی می توانید  به سایت داروخانه آنلاین مراجعه کنید.

نویسنده: دکتر مریم فیض مکتوبی، پزشک

مجله سلامت داروخانه آنلاین خرید محصولات زیر را به شما پیشنهاد می دهد :

قرص استرس کالم نایت ناتیریس
کپسول والراید حکیم تجارت
قرص روکشدار گیاهی پرفوران گل دارو
قرص استرس کالم ناتیریس

مجله سلامت داروخانه آنلاین مطالعه مقالات زیر را به شما پیشنهاد می کند :

تفاوت استرس و اضطراب، مواردی که نمی دانید!
آیا اختلال استرس پس از سانحه درمان پذیر است؟
معرفی انواع ویتامین برای کاهش استرس و ارتقا سلامتی!
آیا ورزش برای کاهش استرس موثر است؟

محصولات جنسی
سرکار خانم دکتر سارا شوهانی دانش آموخته دکترای فیزیک هسته ای و به عنوان پژوهشگر و محقق سازمان انرژی اتمی ایران در زمینه تشخیص و درمان سرطان و کاربرد پرتوها، دارای سابقه پژوهش طولانی دارویی و داروشناسی بوده و تحقیقات ایشان به صورت ملی و بین المللی به چاپ رسیده است. برای مطالعه مقالات خانم دکتر شوهانی می توانید به وبسایت مجله سلامت داروخانه آنلاین مراجعه کنید.