بیماری وزوز گوش یک اختلال حسی فانتوم (خیالی)است که در اثر این بیماری افراد صدایی شبیه وز وز را می شنوند که منبع واقعی ندارد. این صداها بر زندگی روزانه افراد مبتلا تاثیر می گذارند و یا بهتر است بگوییم زندگی آنها را مختل می کنند.در ماه ژوئن در سال 2019 درمانی بالقوه برای بیماری وزوز گوش معرفی گردید و به پربازدیدترین موضوع پزشکی هفته تبدیل شد.
در این مقاله قصد داریم به معرفی بیماری وزوزگوش و روش درمان آن بپردازیم. در پایان این مقاله دید بازتری به این بیماری خواهید داشت و برای درمان آن بهتر میتوانید اقدام کنید!
دلایل وزوزگوش
این مشکل میتواند دلایل مختلفی داشته باشد که در اینجا به مهمترین دلایل این بیماری اشاره میکنیم. این موارد به شرح زیر هستند:
- جرم زیاد گوش که سبب بروز انسداد در گوش میشود و عبور و مرور صدا را با مشکل رو به رو میکند.
- وجود تومور در عصب شنوایی
- عفونت گوش
- استفاده از برخی از داروها مانند آسپرین، آنتی بیوتیک، انواع مسکن و داروهای ضد افسردگی
- پیری گوش
- آسیب به حلزون گوش
- ابتلا به بیماری منییر ( در این بیماری گوش داخلی آسیب میبیند)
- ابتلا به بیماری اتواسکلروز ( در این بیماری استخوانهای گوش میانی آسیب میبینند)
- فشار خون بالا
- ابتلا به بیماریهای قلبی و عروقی
- کم کاری غده تیروئید
- ابتلا به دیابت
- آسیب به سر و گردن
- در برخی موارد مصرف نوشیدنیهای الکلی و کافئین دار (این مورد بسیار نادر است!)
بیماری وزوز گوش در بین چه کسانی شایع است؟
معمولا افرادی که در معرض صداهای بلند قرار دارند به این بیماری مبتلا میشوند. از این جمله میتوان به افراد زیر اشاره کرد:
- آهنگسازان
- نجاران
- آهنگران
- کارگران بخش حفاری
- خلبانها
درمان بیماری وزوز گوش
درمانهای متعددی برای این بیماری پیشنهاد میشود. اگر این بیماری ناشی از بیماری دیگر مانند عفونت باشد باید بیماری درمان گردد. با درمان این بیماری وزوزگوش خود به خود رفع میشود. اگر این بیماری ناشی از قرار گیری در معرض صداهای بلند باشد، کارشناسان سلامتی به این افراد پیشنهاد میدهند که از صدای بلند دوری کنند و یا حتما از پوششی برای گوشهایشان استفاده کنند.
اما گاهی این بیماری با این راهکارها درمان نمیشود. اخیرا تحقیقی جدید در این زمینه درمانی بالقوه را برای این بیماری ارایه داده است. گاهی اوقات این بیماری به حدی شدت دارد که بر خلقیات فرد تاثیرات زیادی می گذارد. به همین دلیل این درمان نقطه عطفی در زندگی این افراد به شمار میرود.
درمانی جدید برای بیماری وزوز گوش!
نتایج این تحقیق نشان می دهند که تحریک عمیق و دوطرفه هسته دم دار مغز در بیماران مبتلا به وزوزگوش روشی بی خطر و موثر است. این روش به درمان مبتلایان به این بیماری کمک می کند.نتایج این تحقیق کوچک محققان را تشویق کرد که برای استفاده از عکسبرداری های مغزی و تشخیص مناطق هدفمند برای درمان وارد فاز دو آزمایش شوند.
موسسه ملی سلامت در انگلستان پیش نویسی را برای ارزیابی و مدیریت بیماری وزوز گوش منتشر کرده است. راهکارهای موجود در این پیش نویس به کارشناسان سلامتی پیشنهاد می دهند در مورد اثرات بیماری با بیمار صحبت کنند.
در نتیجه بر مبنای نیازها و ترجیحات بیمار و نوع بیماری که دارد برنامه ای را در اختیارش قرار دهند.این برنامه می تواند شامل درمانهای روانی مانند درمان رفتار شناختی باشد.
همچنین این نهاد اعلام می دارد که باید تحقیقات بیشتری در زمینه تحریک عصبها صورت گیرد.در همین راستا، باید درمانی موثر، مقرون به صرفه و روانی برای کودکان و بزرگسالان مبتلا به این بیماری ارایه شود.
بیماری وزوز گوش بر زندگی 50 میلیون نفر در آمریکا و 350 میلیون نفر در کل دنیا تاثیر گذاشته است.این رقم حیرت آور است ونیاز به مطالعه و تحقیق در این زمینه بسیار بالاست!
برای تهیه مکمل های دارویی به کجا مراجعه کنیم؟
برای تهیه بهترین محصولات و مکملهای دارویی می توانید به سایت داروخانه آنلاین مراجعه کنید. همچنین، شما می توانید در زمان خرید از مشاوره های رایگان این مرکز بهره مند شوید.
[…] احساس وز وز در گوش ها […]
[…] این امر می تواند باعث بروز سرگیجه همراه با زنگ گوش یا وز وز گوش باشد و شنوایی را کاهش […]
[…] درمانی جدید برای بیماری وزوز گوش ! […]