مکمل تقویت قوای جنسی

ترانکوپین دارویی برای درمان اختلال دو قطبی و شیزوفرنی

ترانکوپین دارویی برای درمان اختلال دو قطبی و شیزوفرنی

امروزه دسترسی ساده به اینترنت سبب شده است که به سادگی بتوانیم در انواع داروها و بیماریها اطلاعات کسب کنیم و در صورت بروز اولین علائم بیماری برای درمان اقدام کنیم و اگر بخواهیم از دارویی استفاده کنیم دیدی باز به آن داشته باشیم. در این مقاله قصد داریم به معرفی داروی ترانکوپین بپردازیم و ببینیم ترانکوپین چیست؟ در پایان مقاله شناخت کاملی به این دارو خواهید داشت. به این نکته توجه داشته باشید که هدف از این مقاله استفاده یا عدم استفاده از این دارو نیست، بلکه هدف افزایش اطلاعات مخاطب است.

قرص ترانکوپین برای چیست؟

داروی ترانکوپین 100 دارویی است که برای درمان بیماری هایی نظیر اسکیزوفرنی، اختلال دو قطبی، دوره های شیدایی و یا افسردگی تجویز می گردد. این دارو مسبب ایجاد افکار مثبت است و تاثیر بسزایی در بهبود روحیه، افزایش اشتها و سطوح انرژی و خواب مناسب دارد. از ویژگی های منحصر به فرد این دارو می توان به جلوگیری از نوسانات خلقی اشاره کرد.

قرص ترانکوپین برای درمان برخی بیماری‌های روانی/خلقی (مانند اسکیزوفرنی، اختلال دوقطبی، دوره‌های ناگهانی شیدایی یا افسردگی مرتبط با اختلال دوقطبی) استفاده می‌شود. همچنین با سایر داروها برای درمان افسردگی استفاده می شود. ترانکوپین به عنوان یک داروی ضد روان پریشی (نوع غیر معمول) شناخته می شود. این دارو با کمک به بازگرداندن تعادل برخی مواد طبیعی (انتقال دهنده های عصبی) در مغز عمل می کند.
ترانکوپین می تواند توهمات را کاهش داده و تمرکز شما را بهبود بخشد. این به شما کمک می کند که واضح تر و مثبت تر در مورد خود فکر کنید، کمتر عصبی شوید و در زندگی روزمره مشارکت فعال تری داشته باشید. همچنین ممکن است خلق و خو، خواب، اشتها و سطح انرژی شما را بهبود بخشد. ترانکوپین می تواند به جلوگیری از نوسانات خلقی شدید یا کاهش تعداد دفعات وقوع نوسانات خلقی کمک کند.

قرص خوابشما می توانید جهت خرید محصولات بهبود دهنده کیفیت خواب از طریق وب سایت داروخانه آنلاین اقدام نمایید .

نحوه مصرف

پزشک بهترین کسی است که می تواند نحوه مصرف ترانکوپین (trancopine) را مشخص کند. زیرا ابتدا باید وضعیت جسمانی بیماری مورد بررسی قرار گیرد و سپس دوز مناسب دارو برای آن تجویز گردد. این دارو را باید دو تا سه بار در طول مورد استفاده قرار گیرد. اگر این دارو برای درمان افسردگی ناشی از اختلال دوقطبی باشد باید روزی یکبار مصرف شود. اگر این دارو برای درمان دوقطبی مورد استفاده قرار گیرد باید دو بار در روز مصرف شود.

ترانکوپین را طبق دستور پزشک از طریق خوراکی مصرف کنید، معمولاً یک بار در روز در عصر بدون غذا یا با یک وعده غذایی سبک. این دارو را له نکنید یا نجوید. انجام این کار می تواند تمام دارو را به یکباره آزاد کند و خطر عوارض جانبی را افزایش دهد. همچنین، قرص ها را تقسیم نکنید، مگر اینکه دارای خط امتیاز باشند و پزشک یا داروساز به شما بگوید که این کار را انجام دهید.

قرص را کامل یا تکه تکه شده را بدون خرد کردن یا جویدن ببلعید. دوز بر اساس وضعیت پزشکی شما، پاسخ به درمان و سایر داروهایی که ممکن است مصرف کنید است. حتماً به پزشک و داروساز خود در مورد تمام محصولاتی که استفاده می کنید (از جمله داروهای نسخه ای، داروهای بدون نسخه و محصولات گیاهی) اطلاع دهید.

برای کاهش خطر عوارض جانبی، پزشک ممکن است به شما دستور دهد که این دارو را با دوز کم شروع کنید و به تدریج دوز خود را افزایش دهید. دستورالعمل های پزشک خود را به دقت دنبال کنید. این دارو را به طور منظم مصرف کنید تا بیشترین سود را از آن ببرید. برای کمک به یادآوری، آن را هر روز در ساعت معینی مصرف کنید.

نحوه مصرف قرص ترانکوپین بدین صورت است که ابتدا باید با دوز کم مصرف این دارو را شروع کرد و سپس میزان دوز مصرفی را افزایش داد. هرگز مصرف این دارو را با دوز زیاد شروع نکنید و در هنگام مصرف دارو ناگهان آن را قطع نکنید زیرا آثار بسیار منفی بر سلامتی دارد و در شرایط حاد خطر کما وجود دارد. بهترین زمان مصرف قرص ترانکوپین برای درمان اسکیزوفرنی به صورت زیر است:

  • چهار روز اول برای مصرف به ترتیب 50، 100، 200 و 300 میلی گرم
  • بعد از روز چهارم 300 تا 450 میلی گرم

عوارض جانبی ترانکوپین

عوارض جانبی ترانکوپین

عوارض جانبی بخشی از هویت هر دارویی است، اما اگر پزشک دارویی را برای شما تجویز می کند بی شک اثرات مثبت آن دارو بیشتر از عوارض جانبی آن است. عوارض جانبی ترانکوپین به شرح زیرند:

  • خواب آلودگی
  • سرگیجه و سردرد
  • خشکی دهان

یبوست، خواب آلودگی، ناراحتی معده، خستگی، افزایش وزن، تاری دید یا خشکی دهان ممکن است رخ دهد. اگر هر یک از این اثرات ماندگار شد یا بدتر شد، فوراً به پزشک خود اطلاع دهید. سرگیجه یا سبکی سر ممکن است رخ دهد، به خصوص زمانی که برای اولین بار مصرف ترانکوپین را شروع کرده یا دوز خود را افزایش می دهید.

سرگیجه و سبکی سر می تواند خطر افتادن را افزایش دهد. هنگام بلند شدن از حالت نشسته یا خوابیده به آرامی بلند شوید. به یاد داشته باشید که این دارو به این دلیل تجویز شده است که پزشک شما تشخیص داده است که مزایای آن برای شما بیشتر از خطر عوارض جانبی است. بسیاری از افرادی که از این دارو استفاده می کنند عوارض جانبی جدی ندارند.

در صورت داشتن هر گونه عوارض جانبی جدی فوراً به پزشک خود اطلاع دهید، از جمله: تهوع/استفراغ که متوقف نمی شود، یبوست همراه با درد شکمی که از بین نمی رود، بی قراری/نیاز دائم به حرکت، لرزش (لرزش)، ذهنی/خویی تغییرات (مانند افزایش اضطراب، افسردگی، افکار خودکشی)، اشکال در بلع، از دست دادن اشتها، زردی چشم/پوست، قطع شدن تنفس در هنگام خواب، مشکل در ادرار کردن.

اگر مصرف این قرص قطع شود ممکن است وزن بالا رود. همچنین مصرف این قرص سبب افزایش سطح گلیسیرید و کلسترول در خون می شود. بنابراین بهتر است این دارو زیر نظر مستقیم پزشک قطع شود.

قرص استرس کالم ناتیریس

شما می توانید جهت خرید قرص استرس کالم ناتیریس از طریق وبسایت داروخانه آنلاین اقدام نمایید.

تداخل دارویی ترانکوپین

تداخل دارویی مسئله بسیار مهمی است که در مصرف هر دارو و مکملی باید مورد استفاده قرار گیرد. اهمیت این موضوع به حدی زیاد است که اگر جدی گرفته نشود در موارد حاد خطر مرگ و یا ایست قلبی وجود دارد. قرص ترانکوپین 25 با داروهای زیر تداخل دارد:

  • آمیودارون
  • آموکسی فلوکساسین
  • پروکائین آمید
  • کینیدین
  • سوتالول
  • تیوریدازین
  • کتوکونازول و داروهای ضد قارچ مشابه
  • ریفامپین
  • داروهای ضد تشج
  • کدئین
  • آلپرازولام
  • لوزاپام
  • زولپیدم
  • دیفن هیدارمین
  • سیتریزین
  • داروهای آنتی بیوتیک

مصرف ترانکوپین در دوران بارداری 

مصرف ترانکوپین در دوران بارداری

مطالعات نشان داده اند که مصرف این دارو در سه ماهه آخر بارداری مادر می تواند سبب بروز مشکلات تنفسی و لرزش گردد و این امر بر جنین اثر می گذارد. همچنین کسانی که قصد بارداری دارند باید چند ماه قبل از اقدام به بارداری مصرف این قرص را قطع کنند.

در صورت مصرف بیش از اندازه این دارو چه اتفاقی در بدن می افتد؟

اگر این دارو بیش از اندازه مورد استفاده قرار گیرد اثرات بسیار بدی بر بدن دارد که از آن جمله می توان به افت فشار خون و تپش قلب نامنظم اشاره کرد. اگر این موضوع ادامه پیدا کند خطر تشنج و صرع نیز افزایش پیدا می کند. گاهی بیمار دچار ایست تنفسی می شود و یا هذیان می گوید. در چنین شرایطی باید سریعا به بخش فوریتهای پزشکی بیمارستان مراجعه کرد و از آثار منفی دیگر جلوگیری کرد. هرگز دوز مصرفی دارو را بدون مشورت با پزشک افزایش ندهید تا از بروز این اتفاقات جلوگیری به عمل آید.

برای تهیه انواع  محصولات دارویی  به سایت داروخانه آنلاین مراجعه کنید!

داروخانه آنلاین با فراهم سازی بستر امن اینترنتی این امکان را فراهم ساخته است تا تنها با یک کلیک از منزل و یا محل کار محصول مورد نظر خود را سفارش دهید و در کمترین زمان ممکن محصول را درب منزل تحویل بگیرید. مشاوره های داروخانه آنلاین در خدمت شما هستند تا اطلاعات لازم را در مورد انواع مکمل ها به طور رایگان در اختیار شما قرار دهند.

مجله سلامت داروخانه آنلاین خرید محصولات زیر را به شما پیشنهاد می دهد :

قرص استرس کالم ناتیریس
قرص روکشدار گیاهی پرفوران گل دارو
قرص زیر زبانی واناتونین نورم لایف
کپسول خوراکی دورمیرین فورت

مجله سلامت داروخانه آنلاین مطالعه مقالات زیر را به شما پیشنهاد می کند :

اختلال دو قطبی یک بیماری مادام العمر است!
قرص لیتیوم ، دارویی برای اختلال دو قطبی !
آیا افسردگی کودکان یک بیماری جدی است؟
اثرات شگفت انگیز ورزش برای درمان افسردگی!

محصولات جنسی
سرکار خانم دکتر سارا شوهانی دانش آموخته دکترای فیزیک هسته ای و به عنوان پژوهشگر و محقق سازمان انرژی اتمی ایران در زمینه تشخیص و درمان سرطان و کاربرد پرتوها، دارای سابقه پژوهش طولانی دارویی و داروشناسی بوده و تحقیقات ایشان به صورت ملی و بین المللی به چاپ رسیده است. برای مطالعه مقالات خانم دکتر شوهانی می توانید به وبسایت مجله سلامت داروخانه آنلاین مراجعه کنید.